|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
nece biti gubljenja podataka jer onda cu da pucam od srece ![]() EDIT: imam hirens boot cd 10 koji program da znam odma da to mogu rijesiti hvala
![]() |
#783 |
Premium
|
e ljudi ljudi pa u ova 3 dana sam izgubio sve zivce koje sam mogo imati haha..OBAVEZNO 2 hdd-a imati ![]() ![]() ako netko jos zna za mjenjanje iz system u primari/logical partition nek napise nikad to nije na odmet tko zna mozda mi vec sutra bude trebalo
![]() |
#784 |
Premium
|
ljudi trebam pomoc imam canon IP4300, zanima me cd label print na njihovim stranicama gledam i nema nista, nema ni za vistu vec sam na rubu zivcanog sloma ima neki mozda third party software za tak sta??
![]() |
#786 | ||
Premium
|
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
![]() koliko ja vidim nepise nigdje cd label print
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 24.01.2010. u 11:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Premium
|
![]() |
#790 |
Premium
|
meni sljakaju, kod buraza na kompu isto,probo s safarijem, operom i firefox-om slike rade... nisam se pravio mutav nego sam mislio da mozda ima negdje dalje, never mind...probo sam neki audio cd label print to nesljaka, ima netko nesto drugo za probati
![]() |
#791 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Premium
|
pa printer sam ustekao u komp w7 skinio update printer je proradio ko i uvijek u roku 15 sek ali sad me ovo zajebaje, ![]()
![]() |
#793 |
EMP moderator
|
Ja sam za svoj ručno morao staviti drivere jer ih Windows 7 nije imao... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ni meni, otkad sam presao na MS security essentials.
![]() |
#796 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Na pitanje što pri samoj instalaciji opcija nije aktivirana ne znam ti odgovoriti, ali mogu reći da me MS SE odlično služi. Nedavno u naletu 2 sticka na koje se moralo brzinski prebaciti, prepoznao nametnike na istima i uspješno uklonio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Koju težinu ima priča o NOD-u kao jednom od najboljem, ali naravno da bi pokazao svoju pravu jačinu treba ga ispravno konfigurirati. Redovno se linkao tutorijal na Wilders Security, kad bi korisnici počeli žaliti na NOD 32. Kod MS SE koliko sam upućen, potrebno je samo aktivirati gore navedenu opciju, kod ovog slučaja, ali mislim da cijela priča oko konfiguracije MS SE završava tu, barem ja nisam naišao na još neke opcije. ![]() Pomaže i kad je autorun onemogućen, ali to je stvar izbora. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
uvik kontra
Datum registracije: Oct 2005
|
mouse pointer-resize
Imam problem sa velicinom strelice (kursora) misa na ekranu. Jednostavno se poveca za 200%; probao sam mouse properties, use defualt, i nista; kad resetiram ,sve OK, ali nakon 10-tak min opet isto strelica se poveca. Disejblao sam da mi teme mijenjaju misa ali ni to nije pomoglo. Kad aktivni prozor vucem po ekranu strelica bude "normalne" (defaultne) velicine, a cim pustim tipku opet se poveća ! Kako da vratim strelicu (kursor) opet na normalnu velicinu? ![]() Evo sad nakon par sati opet je normalne (defaultne) velicine! Di da to iskljucim ? Zadnje izmijenjeno od: cako. 26.01.2010. u 15:00. Razlog: Kursor u "drugom" (normalnom) stanju :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
minijature na taskbaru win7
radi se o onim minijaturama kad dođeš mišem iznad prozora koji je minimaliziran u taskbaru on ti pokaže malu sličicu kako taj prozor izgleda ... na nekim kompovima mi to bez problema pokazuje ali na nekima ne... kako da postavim da mi pokazuje ako ne pokazuje? i zašto se to događa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Obične ne prikazuju.
![]() |
![]() |
#805 |
Premium
|
po defoultu tema to pokazuje, a mozes pokrenuti aero troubleshooter i on ti nadje problem, odma ga rijesi i omoguci aero, i ja sam s ovom novom grafom 5750 imao slican problem,pa sam pokrenio ovo i sad sve sljaka bez beda
![]() |
#806 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ali Windows 7 basic nije aero tema. Jednostavno stavis neku aero temu i nikakav troubleshooter.
![]() |
#807 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Našao sam ovo http://www.ttlg.com/FORUMS/showthrea...=1#post1909397 Aftyer some digging it turns out that the problem is down to the way Vista/W7 handles the EDID (Extended display identification data), or should I say the lack of it. Here we have yet another thing that fucked up in vista. Sad malo surfam kako "editirati" taj EDID al ništa još. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
sporo
imam jedan problem. malo sam citao o tome po forumima, ima slicni problema ali ni jedan ko moj! naime kad instaliram win7 to potraje neki 5 sati i nako sto se instalira uzasno se sporo "dizu" i stalno se "smrzavaju"! imam sve potrebne zahtjeve sto se tice hardware-a, neznam gdje je problem! dvd s kojeg instaliram je vec iskusan na drugim racunalima i radi normalno! probao sam nadogradnju windowsa i nanovo instalaciju s formatiranim diskom! ako neko zna ili ima slicnih problema molim neka mi pomogne! p.s. da se podignu windowsi treba neki 15-ak minuta rade normalno neki pet minuta i onda se zablokiraju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Premium
|
Citiraj:
konkretno na ovo mislim http://www.chinesemol.com/member/upl...3303370976.jpg ja sam prije na starom tv-u imo taj problem ali na xp-u ali meni je bilo do kablova, ali tebi radi u xp a u w7 bas ne dobro tak da to nije ovdje slucaj sta god zgooglam izbaci mi da su "driveri" krivi ili jednostavno ljudi napisu "OS" EDIT: prelistaj si ovdje malo mozda ima neka korisna informacija http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=80292&page=7
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 01.02.2010. u 00:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|