|
![]() |
#211 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#212 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Na kraju krajeva-ok je srebro, ja nisam baš očekivao na početku da budemo dogurali do finala ![]()
![]() |
#214 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Mozemo mi imati mladu momcad koliko hocemo i stalno se time tjesiti, ali kad nema Balica u igri - ne mozemo sloziti dva dodavanja. Ovako sve ide na njega i kad njega ne bude bilo ostat ce samo mladi bez Balica. Znaci opet kita, par sirovina koje ne znaju loptu uhvatiti i mozda koje srebro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ej, je čuo netko možda komentare ova dva doktora na TVu, zanima me šta je Vori radio na krilu? Da ne pričam koji je muk u bircu zavladao kad je isti i dobio loptu na krilo... i krenuo prema golu.. pa skočio da će pucat ![]()
![]() |
![]() |
#216 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Sramota, a čovjek već dugo nije tako odigrao cijelo prvenstvo ![]() http://www.net.hr/sport/page/2010/01...06.html?pos=n0
![]() |
#217 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Sve u svemu, moramo biti zadovoljni srebrom. Moja očekivanja su bila daleko manja a sada su narasla za sljedeće natjecanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da je danas pola rvatske igralo na nas. Alilović je ponovno bio čudesan. Ali realno, bilo je za očekivati pobjedu francuza. Ipak su kvalitetniji. Danas sam nešto i sitno dobio na kladi, na Francusku sam stavio naravno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#223 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#225 |
Banned
|
A šta sam rekao..uvijek se isto desi. ![]() http://www.vecernji.hr/sport/rukomet...o-clanak-89899 Na 12-9 i.. No, sve i da smo dobili prvo poluvrijeme sa +3, koliko je bila najviša razlika, ne bi nam to ništa jamčilo. Malo nas je zabrinula i svađa Červar - Balić u završnici prvog dijela. Naš virtuoz zapetljao se u francusku obranu i Lino je poludio. Početkom drugog poluvremena naš veliki suparnik ubacio je u najvišu brzinu, krenuli su riješiti sve dvojbe i uspjeli su, Hrvatska više nije imala rješenja i morala se zadovoljiti srebrom. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Vori je isao na krilo zato da ih razvuce,te je trebao utrcat na drugog pivota,ali mu je lopta dosla i imao je slobodan sut,pa je puceo te izborio sedmerac. A ako tebi nije jasno da krila utrcavaju na pivota,onda mi je i jasno zasto se ne zadovoljavas srebrom,jer si veliki ne znalica,a i imam jos par definicija za takve ali ne zelim pobrat ban |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja nisam gledao ni jednu utakmicu jer nema živaca za to. Previše psujem i živciram se. Prije početka prvenstva rekao sam da bi mogli doći u finale ali da ćemo izgubit od Francuza. S ovako mladom ekipom je odličan rezultat. Recimo kad bi se gledala vrijednost igrača u € bilo bi par reprezentacija ispred nas: Francuska, Danska, Poljska, Španjolska, Njemačka... Tak da molim da dežurne pametnjakoviće s izjavama tipa: "i ja bi s takvom grupom igrača došao do finala", da se smire i ne pametuju. Šteta samo što igramo u vrijeme Francuza, jer očito je da su bolji, nešto tipa Chicago Bulls - Utah Jazz, Utah je u bila jedna od najboljih ekipa svih vremena, ali igrali su protiv najbolje ekipe svih vremena i nisu nikad nista osvojili. Tješi me što imamo više mladih igrača od Francuske, pa možda budemo bolji u budućnosti. P.S. Na zadnjih deset velikih natjecanja imamo dva prva mjesta, četiri druga mjesta, tri četvrta mjesta i jedno peto mjesto. Da to imaju naši vrli nogometaši vjerojatno bi im morali od poreza uplaćivati za izgradnju spomenika, klanjati im se, a u školi bi bio predmet "veličanstveni uspjesi hrv. nogometa" |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Guest
|
Ovakve teme su mi najjače.. Poslije natjecanja je svaki forumaš profesionalni trener i sigurno bi bolje odradio posao od Červara, a možda bi bio i bolji pivot od Vorija. ![]() Prvo bi ga trebalo nagovoriti. Bio je nedavno na radiju i rekao je da nema ambicija bit profi trener.. Puno se treba žrtvovat "a sad mu je obitelj najvažnija". Ali tko zna.. ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Svaka čast dečkima, srebro je velik uspjeh. Pogotovo uz pomlađenu ekipu imamo dobru perspektivu za dalje. Francuzi su ipak bolji, treba to priznat. Jest da mi imamo relativno pomlađenu momčad, ali imamo i problrem u tome što nemamo adekvatnu zamjenu za Balića, a i ne vidim neku potencijalnu zamjenu na vidiku u budućnosti. Što god rekli on je fenomenalan rukometaš, i jučer je bio zaslužan barem za polovicu naših golova, kao i na većini utakmica na turniru.
![]() |
#232 |
3.14zda ®
|
To i ja stalno tvrdim, imamo mlade igrace i to je to. Tjesenja kako su svi osim nas dosli sa starim repkama su mi totalno jadna, kao da je kod svih vrijeme stalo osim kod nas. I kao da nitko nema juniorske pogone osim nas na cijelom jebenom svijetu. Da ne spominjem sad Dansku masinu koja stalno izbacuje nove robote od igraca sa nenormalnom brzinom i sutom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Europsko prvenstvo je najjače rukometno natjecanje i najmanje je pogodno za pomlađivanje repke. I svjetsko prvenstvi i Olimpijada su slabiji turniri, uvijek ima pokoja kanta za napucavanje kojima bi i Kopljar zabio. Taj lik, pored živog i zdravog Metličića nije ni trebao bit u Austriji. Lino izmišlja pizdarije sa igranjem bez golmana kod igrača manje, umjesto da uvježbava igru bez Balića, da bar sastavimo jedno pet-šest dodavanja prije nego izgubimo loptu.
![]() |
#234 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
ma ja volim sve nase rukometase!! i Linu isto.. Dobro je Omeyer rekao, finala se ne igraju vec osvajaju!! To je TAKO!! Cinjenica je da su francuzi najsretniji kad igraju u finalu protiv nas, jer u 100% slucajeva pobjedjuju! Nazalost! |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Igrači kao Balić se ne rađaju svaki dan, tako da takvog srednjaka možda više ni ne bude. Duvnjak je odličan srednji, samo sad ima 10-ak kg mišića više i postao je sporiji. Treba vremena da mu se brzina vrati sa tom kilažom. Nema veze sreća ili suci, oni su trenutno bolji i to im treba priznat. Imaju neke odlične pojedince, igraju odlično i zaslužili su zlato. Zadnje izmijenjeno od: Bleki. 01.02.2010. u 13:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Imaju bolja krila, a to je nama jučer falilo niš više, jedan dva gola s krila barem dva gola iz fulanih sedmeraca i tu smo. Nemre imati Alilović 13 obrana a mi izgubimo utakmicu, s tim da smo u obrani odlično igrali, znači nekaj ne štima s napadom/relizacijom!? No neki bi dali sve da su drugi, i zato idemo dalje i čekamo da ta generacija francuza otiđe u penziju, pa da Hrvatska počne vladat, mada opet mi nebumo imali par važnih igrača i tako u krug. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Samo je problem u tome što pomlađivanje repke znači qurca ako se ne pripremamo za igru bez Balića. Čak ako i on bude na još slijedećih nekoliko natjecanja, pitanje je u kakvom će stanju biti, znamo svi da baš ne živi sportski ![]() No kad je spreman i zdrav, ukupno gledajući nema boljeg od njega. Osvjali smo zlato i medalje i prije Balića, možemo i bez njega, ali onda treba počet uigravat momčad na drugi način. Ovako svi čekaju što će napraviti Balić ili idu na solo prodore. Zna se što nam fali, prespori smo i fizički preslabi za Francuze. na snagu ih teško možemo dobiti, ali čvrstom agresivnom obranom i brzom igrom u napadu im se može parirati. A tu mi kiksamo. i još nešto, kolko god svi hvale Vorija, on jest dobar, ali nije ni izbliza pivot kao što je bio Jović. Fali mu snage i boljeg praćenja i razumijevanja igre. Fali nam neka sposobna mrga na pivotu za veću raznolikost u igri. I šuteri su nam falili na ovom prvenstvu, Duvnjak i Buntić su igrali po sistemu toplo hladno, Lacković i Valčić su bili nespremni za ozbiljniju igru. Uz to što često ima problema s ozljedama Lacković od Atene nije odigrao kvalitetno cijeli turnir. Krila su isto bila promjenljiva, često je falilo još malo golova s krila, no tu se opet vraćamo na problem ovisnosti o Baliću. Da bi krila dala više golova moramo ubrzati igru. Čupić je još dovoljno mlad za budućnost, da ne pričam o Štrleku za kojeg mislim da će za par godina biti najbolje lijevo krilo na svijetu, ako se nastavi razvijat kak spada.
![]() |
![]() |
#238 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
decki,vi svi koji se pravite pametni pocnite gledati kosarku ili nogomet,tamo se necete zivcirati jer necemo doci niti blizu medalje ![]() trenutno je francuska za klasu bolja od nas sta je je ..cekat cemo ih opet u finalu sp i olimpijade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Ne znam zbog cega se uopce imaju ljudi zivcirat i nervirat oko utakmica ako od njih nemaju nikakve koristi. Zar svi hodate u kladionice pa gubite zivce? I shvatite da to nismo mi nego su oni. Boli njih ona stvar za nas-vas, oni dobivaju lovu i daju od sebe koliko mogu i hocu. Meni ni iz dzepa van ni unutra. I uvijek navijam za bolje. Rezultat je tu, pobjednik je tu. Zar je vama lice prvaka europe ekipa koja primi 8-9 golova za redom i dade 1-og???? Za mene nije nikako, bez obzira za razlog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ljud gube zivce jer se poistovjecuju s drugima, kao sto ti places na Titanic kad gledas kako Rosa pusta Jacka u more. Ali ne, ti navijas samo za bolje. Jedino mi nije jasno kako znas tko je bolji prije kraja utakmice, dok jos nema pobjednika. Ali to je valjda jos jedna od tvojih specijalnih vjestina. Uz ne-navijanje. Forum je uz tvoj post ostao oplemenjen. Zivio nam.
![]() |
![]() |
|
|