Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.01.2010., 20:23   #211
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
Cervar se vise treba maknuti s klupe, nije covjek koji zna i moze motivirati reprezentaciju.
Nadam se da ce nakon sto je vec najavio 77 puta sad konacno i otici.
Tipujem na Smajlagića kao nasljednika ukoliko Lino ode

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2010., 20:35   #212
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Na kraju krajeva-ok je srebro, ja nisam baš očekivao na početku da budemo dogurali do finala

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2010., 20:43   #213
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
svaka cast deckima,po najbolji su bili alilovic i balic,duvnjak malo podbacio al na kraju se i on razigrao
Kimi je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2010., 21:10   #214
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Mozemo mi imati mladu momcad koliko hocemo i stalno se time tjesiti, ali kad nema Balica u igri - ne mozemo sloziti dva dodavanja. Ovako sve ide na njega i kad njega ne bude bilo ostat ce samo mladi bez Balica. Znaci opet kita, par sirovina koje ne znaju loptu uhvatiti i mozda koje srebro
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2010., 21:29   #215
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ej, je čuo netko možda komentare ova dva doktora na TVu, zanima me šta je Vori radio na krilu?

Da ne pričam koji je muk u bircu zavladao kad je isti i dobio loptu na krilo... i krenuo prema golu.. pa skočio da će pucat Ne ozbiljno, koja je to fora bila s krilom, nije bilo samo jednom, tip je bio cementiran tamo, a općenito cijelo drugo poluvrijeme se nije ni isticao na crti jer su ga ugušuli.
Staro 31.01.2010., 21:50   #216
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Sramota, a čovjek već dugo nije tako odigrao cijelo prvenstvo
http://www.net.hr/sport/page/2010/01...06.html?pos=n0

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2010., 22:02   #217
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Sramota, a čovjek već dugo nije tako odigrao cijelo prvenstvo
http://www.net.hr/sport/page/2010/01...06.html?pos=n0
slazem se,a da ne govorimo o tome da je on jedini koji kad smo na -4,-5 golova povuce,zabije itd ...bez njega nas nema
Staro 31.01.2010., 22:45   #218
ivand123
otišo po cigare i nesto

ivand123's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Sve u svemu, moramo biti zadovoljni srebrom. Moja očekivanja su bila daleko manja a sada su narasla za sljedeće natjecanje.
ivand123 je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2010., 23:07   #219
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
gdje je onaj danc00 i njegove basne o Štrleku?
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2010., 23:22   #220
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Mislim da je danas pola rvatske igralo na nas. Alilović je ponovno bio čudesan.

Ali realno, bilo je za očekivati pobjedu francuza. Ipak su kvalitetniji.

Danas sam nešto i sitno dobio na kladi, na Francusku sam stavio naravno. http://www.pohrani.com/f/3N/n4/12cvcdiO/31012010197.jpg
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2010., 23:27   #221
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Danas sam nešto i sitno dobio na kladi, na Francusku sam stavio naravno. http://www.pohrani.com/f/3N/n4/12cvcdiO/31012010197.jpg
A nas to zanima jer?
  Reply With Quote
Staro 31.01.2010., 23:33   #222
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Kao što ti piše u naslovu teme, Rukomet: EP Austrija
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 01:26   #223
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Stao u kravlje govno, dao Bog.

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 06:58   #224
Kimi
Premium
Moj komp

Kimi's Avatar

Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
gdje je onaj danc00 i njegove basne o Štrleku?
mislis Strlek, najbolje lijevo krilo EP?
Staro 01.02.2010., 07:51   #225
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

A šta sam rekao..uvijek se isto desi.

http://www.vecernji.hr/sport/rukomet...o-clanak-89899

Na 12-9 i..

No, sve i da smo dobili prvo poluvrijeme sa +3, koliko je bila najviša razlika, ne bi nam to ništa jamčilo. Malo nas je zabrinula i svađa Červar - Balić u završnici prvog dijela. Naš virtuoz zapetljao se u francusku obranu i Lino je poludio. Početkom drugog poluvremena naš veliki suparnik ubacio je u najvišu brzinu, krenuli su riješiti sve dvojbe i uspjeli su, Hrvatska više nije imala rješenja i morala se zadovoljiti srebrom.

Balić kralj,boli njega qrc.
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 09:13   #226
Hrjax
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Zašto da ode?? Nijednog igrača vise ne znamo odigrat!!!! Nemamo pojma šta je prebrojavanje igrača (Francuzi nam o prodali 10 puta), Vori na lijeom krilu, Zrnic pivot????
Matajia 2 min nije igrao do sada ali mu je Lino dao u finalu da igra. Zrnica forsira cijelu utakmicu a loptu ne zna, nemoze uhvatit, vodit i da ne nabrajam. Imamo igrače za 2 ekipe, vrhunsku klasku ali nema zlata. Ne zadovoljavam se srebrom!!
Kako ne znamo odigrat? Jel samo ja vidim dvostruka krizanja,otvaranje suta za vanjske i fenomenalna odigravanja na pivota
Vori je isao na krilo zato da ih razvuce,te je trebao utrcat na drugog pivota,ali mu je lopta dosla i imao je slobodan sut,pa je puceo te izborio sedmerac.
A ako tebi nije jasno da krila utrcavaju na pivota,onda mi je i jasno zasto se ne zadovoljavas srebrom,jer si veliki ne znalica,a i imam jos par definicija za takve ali ne zelim pobrat ban
Hrjax je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 09:14   #227
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja nisam gledao ni jednu utakmicu jer nema živaca za to. Previše psujem i živciram se. Prije početka prvenstva rekao sam da bi mogli doći u finale ali da ćemo izgubit od Francuza. S ovako mladom ekipom je odličan rezultat. Recimo kad bi se gledala vrijednost igrača u € bilo bi par reprezentacija ispred nas: Francuska, Danska, Poljska, Španjolska, Njemačka... Tak da molim da dežurne pametnjakoviće s izjavama tipa: "i ja bi s takvom grupom igrača došao do finala", da se smire i ne pametuju. Šteta samo što igramo u vrijeme Francuza, jer očito je da su bolji, nešto tipa Chicago Bulls - Utah Jazz, Utah je u bila jedna od najboljih ekipa svih vremena, ali igrali su protiv najbolje ekipe svih vremena i nisu nikad nista osvojili. Tješi me što imamo više mladih igrača od Francuske, pa možda budemo bolji u budućnosti.

P.S. Na zadnjih deset velikih natjecanja imamo dva prva mjesta, četiri druga mjesta, tri četvrta mjesta i jedno peto mjesto. Da to imaju naši vrli nogometaši vjerojatno bi im morali od poreza uplaćivati za izgradnju spomenika, klanjati im se, a u školi bi bio predmet "veličanstveni uspjesi hrv. nogometa"
timmy je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 09:21   #228
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Hrjax, tako smo dobro krizali, otvarali suteve vanjskima i fenomenalno dodavali pivotu da je golman najbolji igrač bio. I izgubili glat.
Staro 01.02.2010., 09:40   #229
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Kimi Pregled postova
mislis Strlek, najbolje lijevo krilo EP?

tako je,a danc00 je to najlošiji igrač repke
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 10:25   #230
Nybelung
Guest

Ovakve teme su mi najjače.. Poslije natjecanja je svaki forumaš profesionalni trener i sigurno bi bolje odradio posao od Červara, a možda bi bio i bolji pivot od Vorija.

Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Tipujem na Smajlagića kao nasljednika ukoliko Lino ode
Prvo bi ga trebalo nagovoriti. Bio je nedavno na radiju i rekao je da nema ambicija bit profi trener.. Puno se treba žrtvovat "a sad mu je obitelj najvažnija".

Ali tko zna..
  Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 10:44   #231
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Svaka čast dečkima, srebro je velik uspjeh. Pogotovo uz pomlađenu ekipu imamo dobru perspektivu za dalje.

Francuzi su ipak bolji, treba to priznat.

Jest da mi imamo relativno pomlađenu momčad, ali imamo i problrem u tome što nemamo adekvatnu zamjenu za Balića, a i ne vidim neku potencijalnu zamjenu na vidiku u budućnosti.
Što god rekli on je fenomenalan rukometaš, i jučer je bio zaslužan barem za polovicu naših golova, kao i na većini utakmica na turniru.
Staro 01.02.2010., 11:27   #232
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

To i ja stalno tvrdim, imamo mlade igrace i to je to. Tjesenja kako su svi osim nas dosli sa starim repkama su mi totalno jadna, kao da je kod svih vrijeme stalo osim kod nas. I kao da nitko nema juniorske pogone osim nas na cijelom jebenom svijetu.
Da ne spominjem sad Dansku masinu koja stalno izbacuje nove robote od igraca sa nenormalnom brzinom i sutom...
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 12:16   #233
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Europsko prvenstvo je najjače rukometno natjecanje i najmanje je pogodno za pomlađivanje repke. I svjetsko prvenstvi i Olimpijada su slabiji turniri, uvijek ima pokoja kanta za napucavanje kojima bi i Kopljar zabio. Taj lik, pored živog i zdravog Metličića nije ni trebao bit u Austriji.
Lino izmišlja pizdarije sa igranjem bez golmana kod igrača manje, umjesto da uvježbava igru bez Balića, da bar sastavimo jedno pet-šest dodavanja prije nego izgubimo loptu.
Staro 01.02.2010., 12:27   #234
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
ma ja volim sve nase rukometase!! i Linu isto.. Dobro je Omeyer rekao, finala se ne igraju vec osvajaju!! To je TAKO!! Cinjenica je da su francuzi najsretniji kad igraju u finalu protiv nas, jer u 100% slucajeva pobjedjuju! Nazalost!
Staro 01.02.2010., 12:56   #235
Bleki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Svaka čast dečkima, srebro je velik uspjeh. Pogotovo uz pomlađenu ekipu imamo dobru perspektivu za dalje.

Francuzi su ipak bolji, treba to priznat.

Jest da mi imamo relativno pomlađenu momčad, ali imamo i problrem u tome što nemamo adekvatnu zamjenu za Balića, a i ne vidim neku potencijalnu zamjenu na vidiku u budućnosti.
Što god rekli on je fenomenalan rukometaš, i jučer je bio zaslužan barem za polovicu naših golova, kao i na većini utakmica na turniru.
-

Igrači kao Balić se ne rađaju svaki dan, tako da takvog srednjaka možda više ni ne bude. Duvnjak je odličan srednji, samo sad ima 10-ak kg mišića više i postao je sporiji. Treba vremena da mu se brzina vrati sa tom kilažom.

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
ma ja volim sve nase rukometase!! i Linu isto.. Dobro je Omeyer rekao, finala se ne igraju vec osvajaju!! To je TAKO!! Cinjenica je da su francuzi najsretniji kad igraju u finalu protiv nas, jer u 100% slucajeva pobjedjuju! Nazalost!
Nema veze sreća ili suci, oni su trenutno bolji i to im treba priznat. Imaju neke odlične pojedince, igraju odlično i zaslužili su zlato.

Zadnje izmijenjeno od: Bleki. 01.02.2010. u 13:06.
Bleki je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 13:19   #236
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Imaju bolja krila, a to je nama jučer falilo niš više, jedan dva gola s krila barem dva gola iz fulanih sedmeraca i tu smo. Nemre imati Alilović 13 obrana a mi izgubimo utakmicu, s tim da smo u obrani odlično igrali, znači nekaj ne štima s napadom/relizacijom!?

No neki bi dali sve da su drugi, i zato idemo dalje i čekamo da ta generacija francuza otiđe u penziju, pa da Hrvatska počne vladat, mada opet mi nebumo imali par važnih igrača i tako u krug.
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 13:40   #237
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Bleki Pregled postova
-

Igrači kao Balić se ne rađaju svaki dan, tako da takvog srednjaka možda više ni ne bude. Duvnjak je odličan srednji, samo sad ima 10-ak kg mišića više i postao je sporiji. Treba vremena da mu se brzina vrati sa tom kilažom.
Jasno ko dan.
Samo je problem u tome što pomlađivanje repke znači qurca ako se ne pripremamo za igru bez Balića. Čak ako i on bude na još slijedećih nekoliko natjecanja, pitanje je u kakvom će stanju biti, znamo svi da baš ne živi sportski
No kad je spreman i zdrav, ukupno gledajući nema boljeg od njega.

Osvjali smo zlato i medalje i prije Balića, možemo i bez njega, ali onda treba počet uigravat momčad na drugi način. Ovako svi čekaju što će napraviti Balić ili idu na solo prodore.

Zna se što nam fali, prespori smo i fizički preslabi za Francuze. na snagu ih teško možemo dobiti, ali čvrstom agresivnom obranom i brzom igrom u napadu im se može parirati. A tu mi kiksamo.

i još nešto, kolko god svi hvale Vorija, on jest dobar, ali nije ni izbliza pivot kao što je bio Jović. Fali mu snage i boljeg praćenja i razumijevanja igre. Fali nam neka sposobna mrga na pivotu za veću raznolikost u igri.

I šuteri su nam falili na ovom prvenstvu, Duvnjak i Buntić su igrali po sistemu toplo hladno, Lacković i Valčić su bili nespremni za ozbiljniju igru. Uz to što često ima problema s ozljedama Lacković od Atene nije odigrao kvalitetno cijeli turnir.

Krila su isto bila promjenljiva, često je falilo još malo golova s krila, no tu se opet vraćamo na problem ovisnosti o Baliću. Da bi krila dala više golova moramo ubrzati igru.
Čupić je još dovoljno mlad za budućnost, da ne pričam o Štrleku za kojeg mislim da će za par godina biti najbolje lijevo krilo na svijetu, ako se nastavi razvijat kak spada.
Staro 01.02.2010., 14:14   #238
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
decki,vi svi koji se pravite pametni pocnite gledati kosarku ili nogomet,tamo se necete zivcirati jer necemo doci niti blizu medalje
trenutno je francuska za klasu bolja od nas sta je je ..cekat cemo ih opet u finalu sp i olimpijade
V.I.P je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 16:47   #239
extremepc
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2009
Ne znam zbog cega se uopce imaju ljudi zivcirat i nervirat oko utakmica ako od njih nemaju nikakve koristi. Zar svi hodate u kladionice pa gubite zivce?

I shvatite da to nismo mi nego su oni. Boli njih ona stvar za nas-vas, oni dobivaju lovu i daju od sebe koliko mogu i hocu.

Meni ni iz dzepa van ni unutra. I uvijek navijam za bolje. Rezultat je tu, pobjednik je tu.

Zar je vama lice prvaka europe ekipa koja primi 8-9 golova za redom i dade 1-og????

Za mene nije nikako, bez obzira za razlog.
extremepc je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2010., 16:58   #240
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor extremepc Pregled postova
Ne znam zbog cega se uopce imaju ljudi zivcirat i nervirat oko utakmica ako od njih nemaju nikakve koristi. Zar svi hodate u kladionice pa gubite zivce?

I shvatite da to nismo mi nego su oni. Boli njih ona stvar za nas-vas, oni dobivaju lovu i daju od sebe koliko mogu i hocu.

Meni ni iz dzepa van ni unutra. I uvijek navijam za bolje. Rezultat je tu, pobjednik je tu.

Zar je vama lice prvaka europe ekipa koja primi 8-9 golova za redom i dade 1-og????

Za mene nije nikako, bez obzira za razlog.
Ja nisam sportski fan bas, zato ni ne trollam po temi. A nemoj ni ti.
Ljud gube zivce jer se poistovjecuju s drugima, kao sto ti places na Titanic kad gledas kako Rosa pusta Jacka u more.
Ali ne, ti navijas samo za bolje. Jedino mi nije jasno kako znas tko je bolji prije kraja utakmice, dok jos nema pobjednika. Ali to je valjda jos jedna od tvojih specijalnih vjestina. Uz ne-navijanje.
Forum je uz tvoj post ostao oplemenjen. Zivio nam.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na