|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pitanje glede Codegen 480W
Pozdrav svima! Stvar je ovakva - Muci me buka koje ovo napajanje proizvodi, naime ima 2 venta. Buku stvara onaj koji se sam ubrzava kojega kod vecine napajanja nema. Pitanje je bi li mi se previše grijalo ako ga iskljucim ili imate možda kakav drugi prijedlog glede te buke. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ma sta je to napajanje tako bucno? u bugovom testu napaanja napisali su da je vrlo tiho. mislio sam to uzet pa me zanima jer trenutno mi je najglasnija komponenta hdd i nedolazi u obzir nesto glasno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Bučno je ako je u kućištu vruće ... zadnji cooler se vrti fixno a onaj prednji je termički, što je toplije u kutiji to se on brže okreće ... nije tolko bučno osim ako ti nije u kućištu 50 i više °C jer se onda razvrti ko lud ili ako već on sam nije u banani, tj. ne radi kako treba ...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma to napajanje stalno buči ko blesavo. Imam 5 ventilatora u kućištu i samo se napajanje cuje. Neznam el da ga išćupam i puknem drugi vent iz starog napajanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|