|
![]() |
#2491 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
normalno,kad ste vrtili testove dal ste isključili ili bar minimalizirali afterburner,pitam jer kad je uključen monitoring zna dosta smanjiti rez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2492 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2498 |
Premium
|
ima majo moj bios ,pitam te za 3cf.jedna lošija grafa s tvorničkim biosom(ne modanim) može sve pokvarit ak su sve tri sinkronizirane. To vas je sj..,Trebali ste najlošiju stavit u zadnji slot i pustit je na miru dok en nađete max ostalih i tek na kraju bavit se s njom.e baš ste face,mogli ste komotno bit blizu 33k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2501 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
a ok s tim da smo napamet bubali dobro je jos i zavrsilo,skinuli smo sve sto smo mogli =P sta ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2506 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma već sam viđao ponešto na xs-u. Ali u mojem slučaju je sve super ovak na stock biosu. Afterburner mi fino radi i isprobao sam rad na 1000/1300. Nisam tražio max taktove još jer ne idem u neki ozbiljniji bench. S tim da sumnjam da mogu ić puno dalje s stock hlađenjem. Inače stavljao sam drugi bios na staru 4870 je je gore bio neki šrot i kartica se preporodila s novim što se klokinga tiče. Možda bi bilo nekih mušica u cf, ali živi bili pa vidjeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2508 |
Banned
|
stavim msi bios voltažu mogu štelat fino.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2511 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2512 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
jel dosta pripreme bilo? evo sad svima koji su rekli da je i7 usko grlo neka sada komentiraju stvari =P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2513 |
Crypto currency
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
@Raz-Da te pitam,sto li znas o HD5970 i recimo jos jednoj ili dvije 5850 u CFu,bi li to funkcionirali kao i s proslom generacijom kartica?Nis nemrem nac na netu,niti onaj graf za CF,tako da moram tu pitat ![]() EDIT: Jos da imas IM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2518 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
@ DomagojX, dobar rez. Samo se držimo teme - postanje reza i komentiranje istih, sve ostalo - PM/IM ![]() @ Majo - nisam probao, no vjerujem da nema problema oko uparivanja tih kartica. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|