|
![]() |
#391 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
mislim da to i budem napravio, smao se nadam da hard neće riknut do četvrtka ![]() namjeravam ovo upiknut ako ga budu imali http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=28953 |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Škljocanje kao kvar
može li se škljocanje hard diska reklamirati? naime, kad palim i gasim komp u kojem je 640gb barracuda 7200.11, čuje se prilično glasni škljocaj, to nisam još nigdje čuo... komp nije moj, a hard ima račun i garanciju u hgspotu (kupljen u 3mj prošle godine).
![]() |
#394 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To skviknul onaj tvoj kojeg si flashal?
![]() |
#396 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
nije nije ![]() ![]() dobio sam ga za đabe, pa da ga i oživim i flešam, može mi glumiti shit storage disk. Ko to opravlja od lokalnih bivatelja.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#399 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
ali sam slučajno vidio da je 7200.11 i želio bih ga zamijeniti jer mi je ta osoba draga ![]()
![]() |
![]() |
#400 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Od jucer cujem neke cudne zvukove iz kucista, i po mojoj najboljoj procjeni, dolaze iz Seagate 7200.11 1 TB modela... Link na sound Za_eb je sto se zvuk cuje svakih 5-10 minuta, zvuci ko neko tuljenje... snimao sam na mikrofon, izolirao taj zvukic i prvo denoise pa normalize na to... na linku iznad je rezultat... Ima netko ideju prije nego krenem istekavat disk po disk da budem 100% siguran? ![]() Garancija tece, al' nemam vremena izgubit 600 GB polu-vaznih podataka na njemu... ![]()
![]() |
#402 | |
crnjo
|
Citiraj:
![]() Prvo sam prije nekoliko mjeseci dobio cestitku od firmwarea na 500 GB modelu, to sam uspio srecom vratit sa onim PCB reboot hackom, pa nije bilo gubitka zivaca. U medjuvremenu sam taj 500 GB model frkno i zamijenio sa 1 TB WD-om. I sad krene 1 TB Seagate krepavat ![]() ![]() Uglavnom, sta sad, kako to reklamirat? Da im kazem u Linksu da proizvodi alien zvukove? Pa oni spoje, 5 minuta nista i "disk ispravan"... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#403 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Isprobaj sa SeaTools-ima testirati situaciju ... ako baci gresku ili nesto slicno, pravo na servis (jer je sluzbeni softver). BTW postoji i jos jedan SW ... HD Sentinel, jako pametna aplikacija. Naravno backup se podrazumijeva ![]()
![]() |
#404 |
Antimićanin
|
Nebu na meni niki zarađival :D :D :D :D :D :D
Dakle, iz naslova možete zaključiti da sam bogatiji za još jedan disk od 500GB. ![]() ![]() Eto kako, sve što vam treba jest pogledati ovaj filmić ![]() http://www.youtube.com/watch?v=29FztWJVxbM i nema previše filozofije. Za napravit kabel mi je trebalo 10 minuta, a za sve ostalo 15 minuta. ![]() Kabel je CA-42, najčešće je dolazio sa nokiama 6610i. također može imati oznaku i DKU-5 Nedajte da vam otimaju pare ![]() Eto, nadam se da je nekima ovo pomoglo ![]() Sretno svima. i inače, torx 6 vam je za šerafe na PCB-u od diska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
crnjo
|
Ne usude se svi prtljat po tome, a neiskusnima s ceprkanjem po elektronici je lakse dat 100-400 kn nekome ko ima iskustva s tim. ![]() al' cestitam na vracenom cigla-disku ![]()
![]() |
#406 |
Guest
|
Svaka čast na videu. Toliko dobar video tutorijal nisam dugo vidio. |
![]() |
![]() |
#407 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() Hvala ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() jedino sam moro cekat kabel od sredine 12mj... dok stigne iz kine hehe ![]() stvarno 15min posla i onda jos 5min za flash novog firmwarea... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
crnjo
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#413 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#415 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#416 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo javljam da sam i ja popravio svoju barracudu 1TB iz BSY moda. Koštalo me sveukupno 50-ak kuna (dku-5 data kabel i par socket pinova) i pol sata posla. Preporučam svima koji imaju isti problem da sami poprave, jer sam od forumaša (i to poznatih) ovdje dobio stvarno smiješne i žalosne cifre popravaka (1-2 tisuće kuna). |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
crnjo
|
1-2 tisuce kuna je malo previse za taj posao ![]() ![]() Ali nesto u rangu do 50 eura je prihvatljivo, bio ti forumas ili ne. Ako se nekom cini skupo, nek digne svoje ljeno dupe i napravi to sam za cijenu jedne pizze, kao sto si ti (i ja ![]()
![]() |
#419 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
brko svaka cast na linku ![]() Zanimalo bi me da li ima netko ideju gdje bi se mogao nabaviti ovaj kabel i pinovi kod nas? Vidim da ima kabel u sophosu, ali kosta 100kn-a, tako da ih nabijem. Poslao sam poruku nekim frendovima u vezi kabla pa cemo vidjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|