|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
imam jedno pitanje: instalirao sam W 7 i sve je proslo kako treba, znaci instalirali su se driveri za AP ali sada kad nađe mrezu trazi da unesem kod od AP (osam znamenki), a gledao sam na WiFi AP koji je ugrađen u MBO i ne vidim takav broj, pa me zanima kako se moze saznat taj broj i kako rijesit ovaj problemcic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ako da, onda je to password od tvog "routera", tj wep/wpa protekcija...
![]() |
![]() |
#183 |
Premium
|
je password mog rutera, meni je AP ugrađen u maticnu (P5K premium WiFi-AP) da nije neka enkripcija po defaultu tipa 1,2,3,4 ili sl. znaci trazi da procitam sa rutera taj kod ali ne pise na njemu nista slicno, na XP-u toga nije bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Avocado
|
![]() |
#185 |
Premium
|
rijesio sam problem, skinio sam Asus WiFI -AP solo program od za vistu jer nema jos od W 7 i instalirao ga i sad radi sve ok. znaci prije je AP radi drito iz windovsa pa se događalo gore navedeno a sad AP radi preko Asus WiFI -AP Solo programa! u svakom slucaju zahvaljujem na savjetima |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Avocado
|
Citiraj:
Sad me tak zanima što je. Možda ograničenje radnog područja regije? (EMEA, USA) Pa pošto se ne kuži sa novim winsima onda traži... Jesi probao i win update pretražit?
![]() |
![]() |
#187 |
Premium
|
nisam trazio win update jer na sluz. stranici od asusa nema jos tog programa za W 7! a postoji driver za taj ugrađeni AP ali ne i program, W 7 je povukao driver i uredno prepoznao ugrađeni AP inace kad sam imao XP u tom programu mogao sam birat da radi iz programa ili iz windowsa |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne znam jesam li potrefio pravu temu, ali danas sam nabavio Windows 7 (32 bit)... Prije nego sto sam krenuo sa instalaciom logicno je da skinem potrebne drivere, ali ne mogu naci drivere za W7 za moju asus p5k se/epu, sta radim i ima li kakvo rjesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Po pitanju drivera, Windows Vista=Windows 7 (vjerovao ili ne). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Nemoj se brinuti za to, Windowsi ce automatski sa neta skinuti sve potrebne drivere ![]()
![]() |
#191 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() Hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Mene je P5K u svoje vrijeme odlično služila. Odeš fino na službenu stranicu i pogledaš si sve što te zanima odnosno sve što si pitao gore. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=yS3ZeqfUdCTCIFT2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Nema zakona jačeg od nas!
Datum registracije: Mar 2008
|
E ovaj sam dio čekao. Htio sam čuti samo dali je bilo kakvih nesuglasica ![]() ![]() Thx na stranici, korisna stvar. ![]() Nego, vidim da podržava Vistu pa pretpostavljam da je ista stvar sa W7 kad su već driveri identični? |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo pa pročitaj review koji sam davno napisao, sve ti je u njemu opisano i napisano al nažalost bez svih slika jer je max-save davno otišao u "mirovinu". http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107226 Za drivere, mislim da nemaš nikakvih problema sa Windows 7 i ovom pločom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Čačkam nešto po Everestu i naletim na ovo: Podržani tipovi memorije DDR2-667 SDRAM, DDR2-800 SDRAM, DDR3-800 SDRAM, DDR3-1066 SDRAM, DDR3-1333 SDRAM Zar ploča iz siga podržava DDR3?
![]() |
#202 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.overclockersclub.com/revi...ium_wifi/2.htm Sumnjam, koliko imaš utora za ram?Ako imas 4 onda nemaš za ddr3, a i u slucaju da imaš onda mozes vidjet po zarezima na utorima, jer ddr3 ima razlicit od ddr2 ![]()
![]() |
#203 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Memorijski kontroler podržava oba tipa memorije, ne konkretno ta ploča. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Premium
|
Imam P5K premium WiFi-AP i dok sam imao instaliran XP i ASUS WiFi-AP Solo V5.1230.0530.2006 mogao sam u tom programu birati da wireless radi u AP modu ili station modu, pa sam ga koristio kao station Mod jer nisam imao wireless na ruteru od neta. Sad mi je gore W7 i nema takvog programa da mogu birat između dva moda pa me zanima kako natjerat AP od matićne da radi u Station modu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
evo neki dan dosla p5q deluxe, mali problemi sa njom muci me vent od proca, trenutno je scyhte s flex 800 gore, i ne radi regulacija okretaja, uvijek pun gas okrece, u biosu upalim kontrolu i stavim na silent postavku, ali nista spojio bi ga ja direkt na molex na manje volti, ali onda mi nece komp paliti, baca cpu fan error, pa ako netko zna ako se to moze maknuti, trazio sam po biosu ali nisam nasao |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|