|
![]() |
#2343 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2344 | |
Crypto currency
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() Lucker ![]() Kad od tebe mozemo ocekivat neki rez ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2346 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma sad mi je ovaj zidof ukro,sutra cemo kod me odvrtit neke testice,tako da sutra ocekuj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2349 |
Jack of all, master of none
|
Onda samo naprijed, vozi, I don't care ![]() I ako misliš dodavati voltaže sjeti se gdje grafe ''imaju'' garanciju ![]() ![]() @Majo - baš si ovom silovatelju morao dati grafe da ti ih nagazi, ha? Nisi mogao sam? ![]() Kako ne? A MSI Afterburner?
![]() |
#2350 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Nemres dodat voltaze,barem ne prek softa ![]() Anusmedija je pocela nekaj s reklamacijama,to ce se iskristalizirat kroz koj mjesec tako da su nade utemeljene ![]() Probo nove Winse,al opet,nista od toga,recimo imam 10fpsa vise avg nego s 5850 u RE5 ali,Crysis mi laga,35-50fpsa,ali najednom zalaga na 2fpsa i tak ostane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2351 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ajd ti DOmagojX nafrlji 30k, nema te ništ,a nešto si se preplašio? ![]() da nije koja grafa krepala, LOL ![]()
![]() |
#2352 |
Banned
|
ma bez brige...žive su obje...nisam im ništa dirao voltažu...probat ću još par puta sutra...možda nabavim još jedno napajanje...jer nema mi više smisla ovak vrtit..odvrtio sam barem 50 puta i nikako da pređem tih 30k...čim ih bolje klokam u nekim testovima dobim porast fps za 5-10...dok u drugom testu onda pak padne za tolko...onno bezveze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Da, tako negdje bi trebalo, oko 6GHz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
Banned
|
na 1.29v ![]() mada skužio sam kolko god ja povećaval voltažu i onda dignem gpu preko 750 prolazi sve žive testove ali u 3dmarl06 u onom firefly forestu uvijek zašteka u 17 sekundi, a probao sam posebno odvrtit ona zadnja dva testa i prolaze bez problema....probao sam smanjivat memoriju opet u 17 sec stane..smanjim i shadere još...opet u 17 zašteka...ne znam sad kaj je krivac...ali probat ću još jednom večeras sad nam je klaun pao odma u gtx260 skupini na 3.mjesto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|