|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Fujitsu Siemens Amilo Pi 2550 - Windows XP tijekom instalacije ne vidi HDD
Kupljen je novi notebook FUJITSU. Sad kod instalacije windowsa xp pro... dolazi do problema da ne nalazi hard disk. malo sam se raspitivo i sazno da mi trebaju neki driveri. Sad bi trebao da mi neko to malo bolje pojasni. o čem se radi i pomoč kod nalaska. U BIOS-u nemam opciju nativ-mode da se isključi radi se o disku WDC WD2500 BEVS fujitsu siemens amilo pi 2550 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Provjeri koji chipset imas, pa guglaj malo. trebaju ti sata driveri. A bilo bi pozeljno da drugi put stavis i koji link na lap da se vidi o cemu se radi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Napravi onako kako i treba, sa nLite sljepi SATA drajver na install cd i sve bu štimalo. Potraži Sticky za proceduru i net za komplet drajvera: Fujitsu-Siemens-Amilo-Pi-2550-XP-Drivers |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
...Ili nadji win instalaciju sa vec "slijepljenim" driverima. Na khm khm stranicama toga k'o u prici.Uglavnom, bilo koji SP3 integradet da skines neces pogrijesiti. LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Misliš ili si siguran ? Pazi, jedno je podržani os od strane proizvođača koji pod pritiskom / dealom Ms ima ili nema (sada u pravilu nema za novi hw) podršku za xp, druga je stvar kada imaš odgovarajuće znanje i sve potrebne detalje ugrađenog hw onda u 90% slućajeva nađeš drajvere. Najbolji primjer za ovaj drugi slućaj su ATI Mobile grafe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|