|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Nova tastatura, kako joj zadati što koja tipka radi?
okej nisam to mislio pitat al nisam znao drukcije postavit naslov :d kupio sam danas Logitech Wave i sve je super kul osim kad mu zadajem sta ce koja tipka raditi, tj. i to je kul samo imam mali problem. Prvo sto su sugavi monopolisti stavili ono sugavo "e" kao explorer na tastaturu. nebitno. to sam prekrstio u firefox. osim tog imam jos tipke "mail" i "www search". e sad mailu sam dao adresu da mi ide drito na yahoo mail, a www searchu iGoogle. sve to radi, samo je problem sto mi svaki put on to otvori u IE. kako mu rec da osim sto sam prekrstio "e" u firefox da mi i ostale shortcute (stranice) otvara u firefoxu? zahvalan do neba. pozz.
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Stavi da ti je defaultni browser firefox i amen.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
stavljeno ![]() iso sam na defaul programs pod "start" i stavio da mi je firefox default, IE ima samo neke 3 kvačice za neke filove specifične za explorera. sve ostalo mi je defaultno firefox, al on svedno otvara firefox samo sa tipkom koju sam asigno da mi otvori file "firefox.exe" na ostale koje sam asigno da otvaraju neku stranicu otvori tu stranicu, ali u IE ![]()
![]() |
#4 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Probaj u samom firefox-u postavit da ti je on default.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|