|
![]() |
#751 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
ASUS WL-138G V2. Najnoviji ASUS driveri, W7 x64 svi updatei instalirani. Uglavnom igram COD4 počmu lagovi, pebacim se ALT tab na desk, normalizira se stanje. Uglavnom kao da se WLAN ugasi ili baci u neki power mode. Podesio sam i Power profili i postavke kartice i opet isto. Ima li kakvo rješenje?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pojavljuje mi se problem: windows explorer has stop working... ...jel postoji lijek za to ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Imam problem, a ne znam di tocno da ga svrstam. Naime, nakon 2x instalacije razlicitih win 7 x64, komp nece da se skroz iskljuci. Imam dual boot, i pod XP se iskljuci normalno, ista instalacija win 7 x 64 na drugom kompu i iskljuci se normalno, ali na mom kao da ide u sleep mode, ali nista osim reset tipke na kucistu ne pomaze. Ostane ona led lampica gorit, i mislim neki vent. Stavljeno je da kad se pritisne shut down, da se zbilja i ugasi, nije sleep ili nesto drugo. Jel tko zna u cemu bi moga bit problem? Hvala
![]() |
#754 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
a i meni se poceli pojavljivat problemi ![]() ![]() ![]() @tintin eventualno da probas s repair cd-om (ubacis w7 dvd i pokrenes ga u boot-u i stisnes repair) a sad koliko ce ti to pomoci nebih znao...ili mozda ako znas zbog koje datoteke ti se to javlja pa da ti neko uploada istu taku mozda bi to pomoglo
![]() |
#755 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Dok sam imao taj problem s gašenjem, jedini način na koji bi se winsi uredno zgasili bio je da se prvo odlogiram pa shutdown sa login screena, probaj tako, to bi trebalo šljakat. Danas sam međutim imao prvo rušenje, uslijed downloada (radio je samo RapidShare Manager) winsi su se smrznuli, slika na desktopu ostala, mouse smrznut, preostao samo hardreset. Nikakav bluescreen, nikakve greške u Event Viewer-u, čudno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Na lapu još uvijek guram betu jer mi se ne da reinstalirat sve, ima previše toga gore, tj 7229 (prije toga 7100) i na oba je radio/radi kis 2009, sada kis 2010 bez po muke, a na kompu je full 7ica i radi kis 2010 isto bez ikakvih problema.
![]() |
![]() |
#759 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
KIS koristim valjda od xpa i nikad nisam imao problema sa njime...a instaliran je bio na svim windowsima i 32 i 64 bitnim.
![]() |
#760 |
Premium
|
Jel ima tko problema sa "dizanjem" pale konekcije? Ja sam primjetio da kad konekcija na routeru padne, komp kaze No internet access i to je OK, to je jasno, ali Miranda i Skype se probaju spojit što bi trebalo inicirat novu konekciju na routeru (kao što je bilo na XP-u), ali ovjde se ništa ne događa, pa čak ni kad browser pokrenem. Moram ručno otići do cp-a routera, tamo me dočeka neka error poruka (tipa pppoe auth failed, niš posebno), kliknem na connect i uredno se spoji i ajmo dalje...) Jedino što ovako mogu je stavit da router odžava vezu stalno, to će valjda biti OK, ali sam bio zadovoljan s ovim, radilo je sve ove godine ![]() Router je Linksys WRT54GL fw 4.30.13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj isključiti Windows Firewall i Windows Defender, ručno unijeti IP adrese, isključiti IPv6 protokol, ubiti servise tipa ##Id_String... Ukoliko koristiš nešto od Adobea, pogledaj imaš li kakav Bonjour Service pa i njega ukloni (ako ne znaš kako, javi). Nešto od toga mora pomoći...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
imam ploču MSI 770-c45, i jedan problem. na ploči sve radi divno i krasno, osim usb portova, i to samo na windowsima (7 ultimate x64). naime, očajno su spori, transfer rate je 800tinjak kb/s u prosjeku. na ubuntuu (9.10x64) nemam takvih problema, sve ide brzo kako bi i trebalo ići. drivere za usb nisam uspio naći, a bios je najnoviji koji msi.com nudi na svojim stranicama (v1.4). ima li tko kakav prijedlog? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Premium
|
Citiraj:
Od adobe-a imam, ali u servisima nemam Bonjour servis. Sada ću vidjeti kako se dalje ponaša, ako će zezat stavim mu da router drži konekciju i šta sad ![]() Thx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
EMP moderator
|
Ne, ne, od servisa pogledaš da li nešto počinje nazivom ##Id_String, a Bonjour se inače nalazi u Program Filesu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
@domy_os Pošto si spominjao da si se susreo sa usporavanjem GUI-a W7 nakon dužeg uptime-a, zanima me jesi li išta riješio po tom pitanju. Događalo se i meni, nikakvo opterećenje, slabiji odaziv grafičkog sučelja. Ugasio sve moguće po tom pitanju, sada čisto Classic okruženje sa custom 3DCC da se ubije sivilo. Ima li netko drugo rješenje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel se možda nekom ikone miču nakon ponovnog podizanja windowsa? Znači posložim ikone kako mi paše, ugasim komp i ponovo upalim i ikone se razmjeste. I naravno svaki put se razmjeste. Jel imao ko sličnih problema?
![]() |
#767 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
win 7 ne vidi disk
imam dva diska..na jedan sam instalirao win7 on je SATA i imam drugi koje je PATA ali ga windowsi ne vide... pa bih zamolio savijet, prijedlog što da napravim. er nebi volio da izgubim podatke na tom PATA disku hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
|
![]() |
#770 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Kako i dalje vozim 7600.16385 (ili koja je vec verzija Win7) koju sam naravno dobio legalno i imam legalan cd key za te Win, zanima me dali se nesto promjenilo od te verzije i ove "final" verzije Win7? Lagano mi komp poceo "kasljucat" i sve vise odgadam "format c" posto imam more programa koji mi trebaju, igara te mailova i nekako nemam volje za svjezom instalacijom.....no ako se nesto promjenilo na bolje (znaci nesto drsticno) onda bih se ipak upustio u novu instalaciju Windoza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Premium
|
...primjećen novi problem...kod konverzije filma (mpg) u avi (xvid) sa auta gordianknotom ili mediacoderom uvijek mi se prema kraju filma raziđu slika i zvuk (korištenjem istih programa na winXpu to se nije nikad događalo) ...molim pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
EMP moderator
|
Mislim da sam riješio svoj problem s permissionsima kod spremanja datoteka. Izgleda da je probleme radio ESET Smart Security, a vidim da je zahvaćena i ista verzija NOD32 antivirusa. Radi se o verziji 4.0.467 i nakon updatea na 4.0.474 mi se to više nijednom nije pojavilo. ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Vidim da se radi o NODu kojeg koristim pa pitam.
![]() |
![]() |
#776 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Dizanje W7, nema drivea
pri dizajnu w7 (koje sam dosad dizao bez problema) kad trebam odabrat izmedu 2 particije na koju cu instalirat ne prikaze mi ni jednu, rescanam, opet nista. trazi nekakve drivere za drive. imao sam slican slucaj na drugom kompu kad sam morao ubaciti nekakvu disketu, ali uz ovaj komp nisam dobio nikakvu disketu. provjerio sam jeli hdd dobro ustekan, je. pomoc. hvala.
![]() |
#777 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
Windows 7 - 64 ili 32bit?
Pozdrav, zanima me misljenje koju se verziju po vasem misljenju isplati kupiti? Naime citao sam po netu da ljudi imaju problema sa raznim programima ( poput CS4 ) na 64bitnim a meni je bas CS najvazniji ( uz igrice naravno :P). Jel ima netko iskustva? Procesor je i5 sa 8 gb rama pa me zanima koliko bi osjetio uopce tu razliku izmedju 32bit i 64bit. Hvala!
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Bazinga
|
![]() |
#779 |
Premium
|
ljudi pomagajte radi se o w7, instlirao sam 100 puta na hardove no nikad ovak nesto, imam 1tb samsunga ali su mi se nekim cudom particije yamjenile ya ulogu primary za system...imo sam particiju od 900gb za podatke a druga je 100gb w7, i odjednom nemogu instal w7 na ovu od 100gb jer pise da je primary a na disku od 900gb pise system WTF, kako da to rijesim nemogu obrisat podatke s ovog hdd-a dosta su velike vaznosti, ovo pisem s live/cda...ako netko zna molio bih i odgovor na pm radi lakseg pronalazenja odgovara zahvaljujem
![]() |
#780 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|