|
![]() |
#31 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
@Bluefluid: Od skillova su najkorisniji slash kao primarni napad i titan stomp kao aoe attack, pogotovo na većim težinama. Slash već i s jednim jedinim skill pointom bez problema zamijeni običan attack (pogotovo za dual-wield buildove) jer napada s oba weapona u isto vrijeme ispred lika u radijusu 180° te se računaju bonusi i efekti od oba weapona (a ako jedan weapon scorea critical računa se za oba weapona budući da je jedan attack ![]() Meni ustvari glavnina damagea dolazi od titan stompa koji radi kojih stotinjak damagea fiksno + 115% DPS-a od oružja, ima knockback (razbacuje enemyje daleko od mene, super za bijeg iz gužve) i preko 90% šanse za stun na 3 sekunde. Debelo underrated skill kojega koristi jako malo ljudi. Devastate je efektivno slash attack koji koristi jako puno mane i ako nemaš puno mana potiona ili itema koji imaju mana steal per hit ga možeš zaboraviti. Ulupao sam po jedan point u thorns auru, frost shield i slash, više nema smisla mi, a zmaxao titan stomp, armor, martial weapons, dual wield i critical strike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Lol, ovo je masakr. Lvl 5 zraka + lvl5 elemental damage buff + onaj sentry crystal + onaj meteor ... sve umire unutar 1-2 sekunde ![]()
![]() |
#33 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
hehe, evo, ja sam slucajno saznao od kolega za torchlight ![]() stvarno je impresivno kako jedna igra od samo 500-tinjak megabajta moze biti tako zabavna i zarazna. Poceo sam je igrat danas posljepodne i fakat je zarazno. Sad sam cca lvl 16 i najrađe bih igrao dalje, ali sam dosao sa jedne feste i mislim da bi se nuspojave u razvitku lika vidjele xD. Sve pohvale autorima igre, od muzike do dizajna lvl-a. Preporuke svima h'n's fanovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Igra stvarno zarazna na lvl 30 sam za barbarinom i zakon je, ja sam kod njega punio ono zaletavanje, criti,magic find,frost shield koji je jako koristan i sad sam krenuo dual-wield punit |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ova igrica ima beskonaćno puno katova kad završite priču, prešo sam ovih 35 i još 17 u tom beskonaćnom, navodno je max lvl 100, ali kvaliteta equippmenta raste i dalje pa vaša snaga postaje zanemariva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Koliko je dug main quest, mislim koliko sati otprilike treba za zavrsit igru? Ogromni sam fan obcinog Diabla (tesko da ce izac bolja rpg igra od D1 za mene ![]() Nisam toliki fan nabijanja levela i level upanja u nedogled, tako da se nadam da igra nema 450 levela i minimum od 45 sati igranja da se prodje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Uh evo nastavio ja nakon nekog vremena sa svom Alchemistom, sad sam 30 lvl. Jel uspio tko složit kakav set, ja idem na Magnus set za alchy-a, zasad imam samo staff, ali vraski dobar, 720 dmg + razno razne picaboce ![]()
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Evo nakon ove vase diskusije o Torchlight-u i ja cu je probati.Kazu da moze na moj kompjuter sto se tice grafike i ostalog. Samo nikad nisam igra RPG igru pa ne kuzim sta vam je taj loot sto ga kao ima previse?Ali u svakom slucaju probam pa ako bude zanimljivo zasto ne?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo prešao sam main story line, odnosno roknio sam Ordraka i sad sam u gradu. Kud sad, ja bi dalje, di se ide u Endless Dungeon? I kako funkcionira retire? Jel kad se retire-am moram napravit novog lika i onda on počinje s većim levelom?
![]() |
#43 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#44 |
Registered User
|
Skontao sam.Da kad ima puno neprijatelja sve vrvi od loot-a.Evo polako guram u igri.Prvi put igram RPG pa ucim pomalo.Otkrivam neke stvari a neke jos ne kuzim.Npr.upecao sam fish ali ne znam kad nahraniti psa sa njom i kako.Kad pocne borba kad je gusto nemam vremena za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
u inventaru, tab - fish, samo kliknes desnom tipkom misa na ribu i nahranit ces ga imas razlicitih riba, svaka riba transformira peta drugacije, s razlicitim sposobnostima i to traje određeno vrijeme samo
![]() |
![]() |
#48 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
1. Pokraj imena imaš ikonicu s većicom novaca, to je Sell tipka i prodaje sve što pet ima u inventoryju. 2. Mislim da samo item opremiš liku u drugu, slobodnu ruku (glavno da ti lik ima dosta velike statse za oružje i da nije 2-hander). |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Registered User
|
Citiraj:
Opet kad mi zapne budem pitao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
eto samo jedna riječ : uuf kak je dobra ![]()
![]() |
#51 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
|
|