|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Popravak tipkovnice na SE K550
danas mi je otkazala tipka s brojem 6 i ne mogu tipkati poruke niti brojeve telefona. Da li je moguć popravak ili moram mijenjati cijelu tipkovnicu?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako ti je tipka usla unutra i ne reagira nikako,onda moras mijenjati foliju koja je zalijepljena na tipke,a ako tipka regaira(mislim na reakciju unutra/van) a ne ispisuje broj na ekranu,onda je dovoljno odlijepiti foliju i malo zagrebati s necin po onom metalnom krugicu koji je zalijepljen s unutrasnje strane folije na broju 6. Ako ni to ne radi onda moze biti greska na fletu ili konektoru tipkovnice,ali u vecini takvih slucajeva ne rade po 3 ili vise tipki. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovdje ti je sve što trebaš znati o otvaranju: http://rapidshare.com/files/63024890/K550.pdf.html Uglavnom, treba ti odgovarajući Torx odvijač (šarafciger) i trzalica za gitaru. Kad makneš sve šarafe, zabiješ vrh trzalice u dio koji je najlabaviji i samo ideš u jednu stranu dok se sve ne odvoji. Onda dalje obaviš to što trebaš. Imao sam K550 (još stoji u ormaru) i otvarao sam ga jednom zbog čišćenja, stvarno nije problem.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
ovako trebas torx 6tx za 4 sarafa. onda krizni da odsarafis maticnu s kucista. onda trebas skinut gornji dio sa lcdom i tipkama. odvojis 2 fleta(ekran i tipke). malo snage ali pazi kako skidas tipkovnicu jer je na zadnjim tipkama zalijepljena na plastiku. i to je to. stavis druge(ako imas). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|