|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
(riješeno) IBM ThinkPad T40 - problem s tipkovnicom
"molio bi admine da ovaj post prebace u softverski problemi" bok svima Zna li netko kako bi mogao vratit tipkovnicu u pravo stanje? Trenutno se vozim u Windowsima 7 - 32bit e sad, 99% sam bio ziher da imam hardverski problem jer mi se srednja tipka (kao kod miša) na tipkovnici stalno javljala, kao da je pikam onak konstantno na tren. Međutim, totalno mi se i pošeremetio raspored tipki, tj. pola tipki sada daje brojeve, a pola je dobro. Jedino što sam uspio napravit je da sam u device manageru maknuo drivere koji su se prilikom restartanja sami instalirali i sad me više srednju tipka ne j..., ali je niti nemam, tj. ni u jednom programu je ne mogu koristit za skrolanje gore dolje. no to i nije problem tolki već to da mi je pola tipki u banani, nemrem ništa pisat, nemrem ni surfat kad mi fale slova i,o,p,u,j,k,l,n,m,č,ć,š i možda jpš poneka heheh jedino kaj sam instalirao u zadnje vrijeme je Il-2 sturmovik - forgotten battles tnx :-)
...live long and prosper...V GA-X48-DQ6 Q9450 Gigabyte 6870 2*2GB Mushkina Zadnje izmijenjeno od: duldul. 16.01.2010. u 22:48. Razlog: nova saznanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
riješeno
srednju tipku riješio reinstalacijom drivera a poludjelu tipkovnicu sa SHIFT + NUM LOCK
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|