|
![]() |
#31 | |
Guest
|
manners ![]() Citiraj:
Ovaj tvoj dio nije točan. Podatci govore da je samo 33% korisnika iskona koji su prešli sa t-coma. 14% je sa drugih operatera, a ostatak su korisnici koji su prvi put ADSL priključak ostvarili preko Iskona! |
|
![]() |
![]() |
#33 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ponovo cu ponoviti bilo koja usluga ili snizavanje cijena ili sl. se treba prvo poslati HAKOMu. Onda oni odlucuju dali taj operater ili ISP moze pustiti tu uslugu krajnjim korisnica. U svemu tomu ja vidim HAKOM kao krivca koji stopira razvoj sirokopojasnog pristupa jer ne dozvoljava velikima da dumpiraju male. Konkretan slucaj je HAKOM zabranio T-Comu druge tarifne pakete u fixnoj liniji sa obrazlozenjem da su vec monopolisti a da ponude druge pakete bi bili jos veci. Sta mislite da T-Mobile i VIP nebi smanjili cijene razgovora i ponudili druge tarife kao odgovor TELE2 ili Tomatu. To sve brani HAKOM koji valjda donosi odluke po naredjenju nekoga iz vrha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Socijalno su osjetljivi pa su odlučili puku ponuditi niže cijene? ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Mda.
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
totalno netočno! Onda ono šta ja radim svaki dan je iluzija! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nakon stranice razno raznih reply-eva i dalje ostaje činjenica "kolko para, tolko muzike". ako hoćeš 24/7 net sa najmanjim downtime-om, onda ćeš platiti t-comu... kakvi god da jesu. primjera radi frend ima triple play bnet... veli on: pa ono telefon mi ne radi po 3 dana, naravno nemrem dobit službu za korisnike jer se radi o internom broju, pa šaljem mejl na koji odgovaraju idući dan. da ne povlačimo pitanje vlastitog napajanja fixne mreže na t-comu. interneta i inih "naprednih" tehnologija se neću ni doticati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Država koči internetsku ekonomiju ![]() nije onda ni cudo da nema podataka, a kad njih nema – nema kao ni problema Citiraj:
dok se ta jos priprema, evo Plan za novi širokopojasni pristup Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za razliku od Tomata, koji ima debelo 'okljaštrene' mogućnosti (nema roaminga, nema MMS-a,...) u odnosu na matičnu kuću (VIP), Iskon ima punu funkcionalnost kao i vlasnik. Koristim Iskon.Duo već nekoliko godina i moram priznati da sam zadovoljan uslugom. Da ni ne spominjem SZK i tehničku službu o kojoj t-scum može samo sanjati. Jest da je bilo nekoliko ispada tih godina korištenja (nema neta, nema ni telefona ni neta po par sati), ali Iskon se bar ispričao i napravio neki popust na cijenu zbog svog propusta. Kad je t-scum to napravio? Sitna zamjerka ide na činjenicu da nema nikakvih akcija ili darova za produženje ugovora kao i popriličnu nedostupnost usluga na teritoriju RH, pogotovo Iskon.TV-a. Inače, počeo sam sa brzinom 1Mbs/265kbs, a sada sam na 6Mbs/700kbs koju su mi sami povećavali bez mog zahtjeva i bilo kakvog povećanja cijena usluge.
![]() |
#40 | |
lar~
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
lar~
|
Dumping nije dobar, bilo tko da ga radi. Ako se t-comu dopusti dumping onda moze unistiti sve ostale a nakon toga moze i dici cijene a mislim da nikome to nije u interesu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Ja sam kazem da tu neki pljuju po svemu sto ima predznak T, a da ne znaju kakva je situacija u tome poslu i ko odlucuje o cijeni. Racanova vlada kada je prodavala HT je shebala sve. Trebali su izdvojiti izgradnju i mreze u drugu firmu i to zadrzati, a ostalo prodati. Pa bi fino danasnji T-Com placo mjesecno najam lokalnoj upravi/gradu za centralu/parice. pa bi svi bili sretni i zadovoljni, a ovak se nikada nece saznati istina ciji je DTK. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Super Moderators
|
![]() |
#44 | |||
lar~
|
Citiraj:
Citiraj:
A da se HT nije trebao prodavati, to je druga prica. U jednu ruku da, nije ga trebalo prodavati a u drugu ruku, mozda je trebalo. Ljudi zaboravljaju kakav je mastodont HT bio i pitanje je da nije prodan da li bi mozda bio kao HEP ili HZ sada koji, nemojmo zaboraviti, jos uvijek imaju monopol. Ali, da, sjebali su DTK. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.01.2010. u 13:21. Razlog: dupli |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Super Moderators
|
Koliko sam ja pročitao-ovdje ima i ljudi kojima je promaknula kupnja Iskona od strane t-coma ![]() Činjenica je da je t-com vlasnik-sve ostalo su pravne finese. Lova i korisnici ostaju u "obitelji" ![]()
![]() |
#46 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
T-Com je vlasnik Iskona, ali ti ne mozes doci u T-Centar i reci ja bi uslugu od Iskona. Kupili su firmu ali je sve ostalo isto ko i kak je bilo kada je Iskon bio svoj. I mislim da iskon ide prema van preko Carneta a T-Com ima svoje vodove za van. T-Com ne nudi popust za studente preko Carneta zato sto jedino oni nejdu preko njihove infrastrukture van. Tu je dosta kolaca i ubro Iskon jer on nudi tu mogucnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
dobro možda nije 95% možda je 96% ili 97% ali ja radim s tim korisnicima i valjda znam kolko na dan imamo korisnika s drugih operatera. Moja procjena je približna i iz prve ruke dok tvoja nema veze s vezom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
Pa ako znaš točne podatke, onda ih napiši. |
![]() |
![]() |
#53 |
super user
|
evo jedan novost... nama nas jako dragi t-com ostao je bez svoje optike http://www.amis.hr/amis_u_medijima/18022010.pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
Jako zrela odluka. Jedino kaj mi smrdi je kaj dolazi iz HAKOM-a. Ali T-HT-u to nije moglo doći u bolje vrijeme. Baš sad dok su svi opterećeni za krizom će najmanje profitirati ostale kompanije! |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
(-(-(-(--)-)-)-)