|
![]() |
#664 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
ajde super da su ga izbacili ..nego jel ima sad na home screenu onih widgeta kao kod n97? edit: evo nasao sam Changelog for Firmware V40.0.005: * Kinetic Scrolling * New Home-Screen (like 5530) * Auto rotation on text input * Fixes minor bugs * Performance improvements Changelog Update: * Kinectic Scrolling everywhere except: main menu, application menu, browser * Homescreen similar to that of 5530 with Contacts Bar (20 contacts). * QWERTY Keyboard Auto Rotation (on text input screens) * New screen alarm, but only when the screen is locked * Ovi Contacts installed * Removed Download! (Ovi Store still available) * Replaced “Update Application” with “SW Update” as on the Nokia N97 * The application “Data transfer” was also implemented in “Settings” * Real Player Updated to 12 October 2009 * Touch more responsive * Improved stability * NOT HACKABLE!! izvor: http://www.tube5800.com/firmware-upd...ube5800.com%29 Zadnje izmijenjeno od: V.I.P. 14.01.2010. u 08:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Nije mi doduse jasno zasto su promijenili nacin podesavanja alarma, ono da se ekran okrene za 90 stupnjeva, ali ajde, nije feler...
![]() |
![]() |
#671 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
kako ste nadogradili? preko nokia software updatera? meni ne pokaze da ima nova verzija... moram onda mijenjat kod? i jel moze neko objasnit kako se to radi? ispricavam se ako je to vec bila tema Zadnje izmijenjeno od: Router. 14.01.2010. u 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
evo tu si procitaj http://www.ipmart-forum.com/showthre...e+product+code ja sam bas sad napravio update ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
krivo sam ja postavio pitanje ![]() evo updejto sam, predobar mi je fw... :P Zadnje izmijenjeno od: Đuzepe. 14.01.2010. u 20:59. Razlog: bzvze |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zasad još ništa... Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0577303 Version: 31.0.101
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Outlaw Torn
|
![]() |
#679 |
EMP moderator
|
Nitko vam ne brani da promijenite kod u balkans, flashate novi firmware i vratite stari kod.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Outlaw Torn
|
![]() |
#681 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
EDIT: I da,u vezi tog kinetic scrolling...jeste sigurni da to radi samo dok je meni kao popis? ako je tak,onda je preglupo :S
![]() |
![]() |
#682 |
Outlaw Torn
|
![]() |
#683 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Novi homescreen kako tako, dok mi je kinetičko korisno u galeriji jer tamo imam najviše datoteka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja ne mogu nikako skinit sa neta JAF PKEY Emulator v5., kada dode do 100% pise da ju ne moze spremit i da zovem administratora, loool! probo i na XP i Win7, i sa 20 razlicitih linkova i servera i posluzitelja i isto.... Jel ima netko rjesenje? Jel ima netko link koji 100% valja? Zadnje izmijenjeno od: Izet Fazlinovic. 15.01.2010. u 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
da moj kod je isto taj.E sad ako skinem onaj JAF i premjenim kod napravim update,vratim kod...i slucajno mi nest rikne a ovi vide da je software 4...oce bitzi problem za garanciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
Probaj onda JAF PKEY Emulator v4.0, ako ti već 5.0 ne radi...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|