|
![]() |
#2311 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ljudi čak i nove teme za to otvaraju, ali opet je teško. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=174107
![]() |
![]() |
#2315 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#2316 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2317 |
Premium
|
evo ti steam id njegov pa vidi kolko ima playing time! http://steamcommunity.com/profiles/76561198016534613 btw on igra vise od 5 sati dnevno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2318 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Ja bi pak rekao da je varao. Neznam koliko moraš visiti za tom igrom da bi u 2 mjececa postojanja srušio 10 prestigea, jer za 1 levele prestigea trebaš oko 14 dana intenzivnijeg igranja
![]() |
![]() |
#2319 |
Bazinga
|
![]() |
#2320 |
Premium
|
ti reci sta oces, ali slobodno nam se pridruzi, pa ces vidit. Nije HC, pa imas killcam. Pobjedonosni niz mu je 39. Uglavnom nas igra 6 (dakle team, i svi smo na TSu). i eto ti na kraju i broj sati koliko je igrao, pa ti vidi sam jel cheatao ili ne..
![]() |
#2321 | |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Ali u drugim igrama (War3 Dota) nakon otvaranja nove sezone, ima ljudi koji za kratko vrijeme skupe ogroman broj odigranih igara, rekao bi da lik igra 24h dnevno. Rješenje je jednostavno -> acc sharing. 2-3 licha iz Indonezije to tuku stalno, kad je jedan offline dođe drugi i ukrug.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2322 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Zanima me dali ikome steka,lagg na nekim mapa poput favele i neznam na kojima jos, uglavnom meni na 4 mape steka ali favela je najgora, i tu poludim. Zasto steka,neznam, ima saphirovu ati radeon 4890 1 gb ddr5 rama a komp mi je 2x3,16 gigaherza sa 4 gb oczovih rama, i najnoviji driveri od graficke su gore i svejedno steka...ima ko kavo rjesenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2323 | |
|
Citiraj:
Na level hack sam aludirao, a ne cheatove tipa WH, AB...
![]() |
![]() |
#2324 |
Premium
|
aludiraj ti na sta hoces, igram sa njime stalno, tako da znam. A i sa novim patchem (vecim, naravno) izlazi i zakrpa za te lvl hackove. Tako da svi sta su to koristili idu na lvl 1. Drugo, ne znam kako funkcionira taj lvl hack, ali zar ne bi trebao bit lvl 70 odma?
![]() |
#2325 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2326 |
|
Gle sorri ako sam te uvrijedio ![]() Jednostavno malo ljudi može na 10 lvl prestigea u 2 mjeseca postojanja igre, eto. Svaka čast ako je na pošten način. Nadalje, pojma nemam kak radi taj hack, ali vjerovatno ga možeš aktivirati i na 29.lvl petog prestigea i odma će te dignuti na 70.lvl desetog prestigea. Što se tiće te zakrpe - ja se toplo nadam da hoće, najviše bi volio da im bana key, a ne samo vrati na 1 lvl, klinčurija po lobbyima sa zlatnom kosturskom glavom mi se gade
![]() |
#2327 |
Premium
|
Pa covik je sad lvl 4 zadnjeg prestigea...
![]() |
#2329 |
Premium
|
Ja uskoro ulazim u 4. prestige ![]() ![]()
![]() |
#2330 |
|
Ja sam na 35. lvl-u drugog prestigea, dosta sam dugo ostao na prvom prestigeu na 70. lvl-u, bilo mi žao Fall kamuflaža za M4 i ACR Dok npr u CODu 5 nemam nekog žaljenja ikad idem u sljedeči Prestige, jer nema kamuflaža, jednoi što mi malo fali Mosin Nagant i M1A1 Carbine ![]() Tamo sam 4 Prestige, skoro pa peti U MW2 ću čim dođem na 70 lvl ovog drugog prestigea odma uskočiti u sljedeči da dobijem još jedan Costume Slot, onda više ne vjerujem da ću ići
![]() |
#2331 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#2332 |
Premium
|
ne citas dobro hammer, ja sam reko da je on danas USO u 10. prestige. znaci 1. lvl 10. prestigea je uso danas. trenutno je valjda na 4-5 nisam igro s njim od jutra ![]() po playing timeu se valjda vidi da je na posten nacin to napravio! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2334 |
Premium
|
Ja cu do kraja, jer zelim title "9 lives", to se dobije na 9. prestigeu... A kad sam vec tu, onda cu jos jedan, hebiga..
![]() |
#2335 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
nebi smio imati problema sa tom konfiguraciom...ja sam imao slicnih problema. Formatirao disk i stavio nove windowse (win7) i sada je sve na max fps-u. Dakle 91. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2336 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
wtf, kupio sam Key, instalirao igru, nikako pokrenut, a sad mi odjednom piše da Updatea igru, i to skida max brzinom, a ono tek na 8-910 posto.. kao da skida ponovno cijelu igru?! i ne mogu pokrenut dok se to ne updatea.. pa do sutra ce mi to radit... uff.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2337 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
@renton77-pazi, danas cijelu vecer bio host.....mah |
![]() |
![]() |
![]() |
|