|
|||||||||||
|
|
#2282 | |
|
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
#2283 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Momci, ak je vama(nekima) zabava abjuzati ocite previde, nelogicnosti i/ili bugove u igri, vasa stvar, sve 5. Al nemojte onda graktat i palit lomacu cim to netko spomene. Jer to je, je li, sve samo zabava ![]() |
|
|
|
|
|
#2286 | ||||
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Tech za preCjednika ![]() Makar nisam ni ja neki fan akimbo oružja (volim ciljati) nemam apsolutno ništa protiv toga Citiraj:
![]() Citiraj:
Misliš, baš kao što whineri rade svako malo dolaze bitch-ati kako ih je neko nakantao sa svojim stilom igre govoreči kako igra sucka ess, a još ju igraju piratsku , mladež i droga part3... Citiraj:
Osim kad sam na Wastelandu onda sam lame snipzor stalno mjenja pozicije na strani mape di su redovi uništenih tenkova. Ili na Derailu kada sam u onoj zgradi i skidam sa M16-ciom sa prozora ![]() Naravno, tu su Scavenger i Claymorice must have ![]() Svaka ostala mapa je konstantni rush BTW, 6 dana i 22 sata; 16756 killova, 15798 deathova, HC all the way ![]()
|
|
|
|
#2287 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Novi update: Citiraj:
NOT xD |
|
|
|
|
|
|
#2290 |
|
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
dobra ![]() to ce biti isti patch kojim ce napraviti da Barrett M82 ubija jednim metkom? ![]() jer se za sada cini da kalibar 12.7x99mm koji putuje brzinom 853 m/s nije dovoljno jak da usmrti protivnika ![]() o.t. dodatak s wiki o eksperimentalnom modelu: This weapon was fitted with a shorter barrel of 25 mm caliber, and fired high explosive shells developed for the 25 x 59 mm OCSW automatic grenade launcher. The experimental OSW showed an increased effectiveness against various targets, but the recoil was beyond human limitations. ![]() |
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Nedavno mi se dogodilo da na HC-u nisam uspio jednim metkom ubit protivnika. K tome je još bio FMJ od atachmenta. Govorim o barretu.
|
|
|
#2292 | |
|
LateralusX
|
Citiraj:
![]() pogodim tipa, naravno otkrijem mu svoju poziciju, i naravno on (koji je pogodjen Barrettom ) uspije ispaliti precizan rafal prema meni prije nego ja uspijem ponovo pucati... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#2294 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() ja sam postavio sentry gun i tip stoji ispred njega i zaspreja me ... kako je spawn point bio iza sentry guna .. tri puta me tip uspije ubit a cijelo vrijeme ga gadja sentry gun ![]() ....... jos ga gledam kroz kill cam i ne vjerujem ..... K/D - 38/2 |
|
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja neznam, ako vam smetaju njubare s akimbo, budite vi L33t skilled il šta već pa ih ubijte dok sprejaju po vama. Rusher sam od cod1, marathon perk je ko da mi ga je majka dala kempam samo kad dođe na red. A za perkove neznam di je problem, za svakog ponešto ako vam se igra ne sviđa ne igrajte. Ako vam njubovi smetaju i rusheri, lijepo imate perkove i za to, pa ih vi sredite pokažite skill koji ste naučili cod4 nahttp://www.newtale.com/pp/IMG/jpg/F30_Promod.jpg Igra mi je super, k/d ratio mi je uvijek 1, ćak i manji, al sam u top 3 8/10 partija. Svaku partiju dobijem 2 3 predatora i meni dosta, da se naučim kempat mogu nuke bez problema. Killstreak mi je 16 meni preko glave. Uživajte u igrici, a ne neki skill trenirat pa se živcirat jer me neko pokosio s akimbo, ti njega s AC130 (ko je ovo stavio dobiva moje prvo dijete) ![]() |
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
U RL, da imaš neznam kakvu pancirku i da te pogodi netko s dotičnom puškicom, gotov si jer i da pancirka uspije zaustavit metak da ju neprobije, shebat će te kinetička energija metka. IMHO metci od jačih pištolja lome rebra, a metak od barreta je bar 10 puta jači. +postoje i pancirni metci ![]()
|
|
|
|
#2299 | |
|
LateralusX
|
Citiraj:
dok je energija 7.62x39mm malo vise od 2 kJ |
|
|
|
|
|
|
#2303 |
|
LateralusX
|
|
|
|
|
|
|
#2304 |
|
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
mene živciraju runeri, ono ni blizu RL, trče ko u warpu, i još bez šuma i nafilaš ga sa pol kile olova iz sačme da bi odletio 2 metra nazad, ali te svejedno zareže točno po vratu bez obzira u kojem si položaju ti padaš a on pobjedonosno ode dalje ![]() od noža se umre odmah a headshot sa prigušivačem nema takav učinak ![]() |
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
može li mi netko reć kako da na THOMSON speed touch ruteru napravim NAT- open!!!!!! Zadnje izmijenjeno od: Stef145. 16.01.2010. u 15:04. |
|
|
|
|
|
#2307 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Dobar score danas, opet totalni rush sa M4 ![]() ![]() Dobio emergency airdrop, pričekao da vidim hoće li ići još 3 killa do Chopper Gunnera - uspjelo, sakrio se sa Chopper Gunnerom skinuo njih 6-7, pozvao Airdrop, dobio Ammo, Predator Missle, Pave Low & običan Chopper, na kraju nije bilo više ni vremena za Pave LOw, on je došao tek kad je helić otišao, a već se bližio kraj partije. Imao sam streak 18:0, to mi je sad i novi rekord.
|
|
|
#2309 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
može li mi netko reć kako da na THOMSON speed touch ruteru napravim NAT- open!!!!!! |
|
|
|
![]() |
|
|