|
![]() |
#4561 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ali, to opet ne mjenja stvari, i jedni i drugi su kosooki, žuti i svi se smiju dok hodaju jer ih trava golica po mudima. ![]() Meni se film, sve u svemu, nije nešto posebno svidio. Jedan sasvim prosječan film, ni previše dobar ni previše loš.
![]() |
![]() |
#4562 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4563 | |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Meni je taj propagistički film baš mrak. Ako sam zbog toga visok i tamnoput, e pa onda nek baš budem.
![]() |
![]() |
#4564 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Slažem se s Kristijan_7, pustimo sad mišljenje, svako ima pravo na svoje i svako ima pravo da mu se nešto svidi ili ne svidi. Ali, vezano za propagandu puno ljudi priča gluposti...Pa naravno da će američki film uzdizat ameriku kao raj nebeski, pa pogledajte ove filmove o partizanima šta se zadnjih dana vrte po tvu, a onda zamislite i nekakav normalan film o Domovinskom ratu, kakav bi on treba bit prema vašem mišljenju? Bil trebao uzdizat srbe možda? il kineze? ![]() Propaganda je skroz normalna stvar ![]() Inače pogleda Dirty War (2004) (TV) Britanski film (dokumentarac) o eksploziji prljave bombe u centru grada i svim akcijama i reakcijama nakon toga. Ok stvar ![]()
![]() |
#4565 |
Premium
|
Ja sam pogledao jucer Whiteout i bas sam zadovoljan filmom. Još jednom se potvrdilo da ocjene na IMDBu nisu vjerodostojne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4566 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Pogledao sinoc Inglorious bastards, nisam uopce znao koja je tema filma dok ga nisam poceo gledat. Film je po radnji odlican ali ja osobno nikako nemogu probavit kadrove mucenja ljudi..jednostavno pre krvolocno za mene, bez obzira sto znam sto se sve desavalo u WWII. Na kraju bi dao ocjenu 6.5/10. Dobio bi 10/10 da nije bilo kadrova na koje sam jednostavno morao okretat glavu..
![]() |
#4567 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4569 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4570 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4571 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Martyrs - Hm, netko ga je preporučio kao odgovor Paranormal Activity hororcu, navodno da bi sljedeće jutro trebao srati klikere... A ono, makar sam popljuvao P.A. definitivno je bolji od ovoga. Idem spavat' ![]()
![]() |
![]() |
#4572 | ||
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
inace, koliko sam uspio naci informacija, u veljaci napokon svjetlo dana bi trebao docekati Srpski film. ako je tko zaboravio, o ovome je rijec ![]() (valjda) inace su ih malo svabe zeznuli jer su, hm, ovaj, malo optuzeni za pedofiliju ili nesto tako. uglavnom, film spaljen, sada valjda madari rade opet na prebacivanju na vrpce.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4573 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Sad sam završio sa gledanjem Mr. Brooksa. Meni je film predobar, baš onako zakompliciran koliko treba, priča je fakat dobra, gluma predobra... Ma sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4574 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4575 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
The Invention of Lying Učinite si uslugu i nemojte pogledati gore navedeni film jer je teško sr****! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4576 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Whiteout mi je onako,neki prosjek,ima kul početak i par dobrih akcijskih scena,mali twist na kraju i eto,zato mi je sasvim solidan prosjek,inače je film baš cijelo vrijeme visio na koncu... 44 Inch Chest - baš pogledah,isto solidan film...Onima koji su gledali trejler preporučam da izbjegnu ovaj film. I da,gledao sam Universal Soldier : Regeneration - ne znam,napredniji je od svojih prethodnika,moderan je,ali mi jednostavno nije gledljiv.Ima solidne akcijske scene,ali u filmu nema ni "g" od glazbe i to me smeta,puno.Radnja je jednostavna da jednostavnija ne može biti (no dobro,to je Universal Soldier,pa ajde) ,ali film nema hype,niti nešto što bi mi držalo oči otvorenima. Ugasih nakon 32 minute gledanja. I napokon,pogledah sinoć Narc po drugi put.Isuse,kako dobar film. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4577 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Zadnjih dana pogledao tri odlična filma i jedan malo lošiji. Tigerland - 8/10 The Blind Side- 8/10 Invictus - 8/10 Blade: Trinity (2004) - 5.7/10 Sljedeće u planu: Avatar, Sherlock Holmes, American Gangster
![]() |
#4579 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4580 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
The Time Traveler's Wife - putovanje kroz vrijeme, ali ne svojevoljno Putovanje kroz vrijeme koje donosi vise problema nego koristi. Simpaticna, romanticna drama. 7 Ink - borba izmedju dobra i zla Na pocetku naporan i zbunjujuci, ali poslije... ![]() Vrlo dobar fantasy film, sa odlicnim soundtrackom. 7.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4581 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Jučer s curom odgledao Wedding Daze. Romantična komedija, možda malo više komedija jer ima takvih scena da sam se valjo od smijeha. Jason Biggs u glavnoj ulozi. Sve u svemu forica za pogledat ![]() 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4583 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
meni su ovi nadolazeci filmovi najaci ovo si kontam da ce biti predobra komedija http://www.youtube.com/watch?v=RidTIIvXRM8 death at a funeral a evo jednog kojeg isckeujem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=iSX7LaFtwIU 'Green Zone' i ovo mi se isto cini jako dobrim ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9VZllR44gdA 'The Sorcerer's Apprentice'
![]() |
#4584 | |
nisam?
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4585 | |
nisam?
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() preporučam da si pogledaš britanski original (link) koji je jedna od boljih komedija ovog destljeća ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4586 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
a neznam nevolim te britance, nisu mi nikaki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4589 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |