|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Gdje na tečaj web dizajna - iskustva ?
Ovako, namjeravam upisat neki tečaj gdje bi naučio radit web stranice. Želim napravit stranicu za svoju firmu koju bi kasnije sam održavao. Znam da ti tečaji od mene neće napravit nekog majstora al se nadam da ću prikupit dovoljno znanja za izradu i održavanje jedne solidne stranice. Malo sam tražio po netu pa mi se Algebra i Ivora čine ok. Jel neko polazio tečaj kod njih, ili ima nekog kolegu, frenda ili poznanika koji ima neko iskustvo ili savijet u vezi izbora ?
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja bi ti savjetovao da prvo pokusas to sam savladati. Ako ikako mozes doci do Carnetovih tecajava kreni od toga. Kreni sa osnovama html-a, onda CSS i mozda JavaScript. Vjeruj mi da to nije neka filozofija i da je po meni bezveze dati tisuce kuna za osnovne stvari koje su tebi potrebne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Iz mojih iskustva najbolje je skinuti video tutoriale ili ih kupiti prek neta. Jedino onda se sam moraš siliti visit za kompom, ali čovjek tako najviše i najbrže nauči.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam zavrsio taj tecaj u Algebri prije neke 4 godine ako ne i 5 ... u glavnom u to doba bilo je podjeljeno na web dizajn i web programiranje, ja sam zavrsio web dizajniranje ... na dizajnu ucis raditi sa programima fireworks, flash i dreamweawer ... ima i jedan dio tecaja posvecen HTML-u ... da ne duljim za neku osnovnu izradu stranice tecaj je odlican pogotovo ako nemas nikakvih iskustva sa tim, ali oped kao sto ti kaze PointDexter probaj nabaviti neku literaturu pa malo sam isprobati prije nego se odlucis za tecaj tek tolko da se bar malo upozas sa tim, na tecaju ti oped pokazu neke cake i fore kojih u skriptama nema i tak, sve u svemu ja sam imao pozitivno iskustvo u algebri i ekipa koja predaje je bila jako susretljiva |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Krenuo sam radit sam, ali ide mi dosta sporije nego kaj sam očekivao. Nemam baš jako puno vremena jer i radim a i vučem fax usput. Pa bi mi taj tečaj ubrzao stvari ja se nadam, jer koliko sam gledao svi ti tečajevi većinom imaju i ujutro i popodne predavanja pa si ih mogu organizirati prije ili poslje faxa pa ne gubim puno vremena. A i svijestan sam da ću i uz tečaj morat doma radit pa ću na taj način brže ić kroz učenje. EDIT: može preporuke literature za samostalan rad i od kud je najbolje krenuti
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|