|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
all star uopce nemam....single player mi nije dovoljno zanimljiv tako da nisam bas nesto puno prosa i otkljuca , u biti jedino sta igram je multy prek hamachija s frendovima...glede rezultata , pa ista stvar je bila i sa Shiftom . Uglavnom , slijedeca slika koju postam bit ce s rookie imprezom "N" |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Usput, koji jos paketi imaju u igri? Moram priznat da nisam bas nesto prelazio igru jer mi se zgadilo ono Baja natjecanje, pa sam se vecinom vozikao po nasim utrkama i tamo u maleziji il indoneziji il koja li je to pm ![]() Ako je problem u -posudjenoj- verziji igre onda moras napravit winlive offline profil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Alene,ti vozis Rookie znaci?? DeadMan+ i MAGARAC,koje vi imate Impreze? Rookie ili..?
![]() |
![]() |
#463 |
freak
|
Ajde onda molim te Alene(a i ostali) bar malo predjite tu igru da imamo svi All Star,posto sam sad trazio i ne mogu se vratiti na Rookie...A nije vam problem doc do all star-a kada sam ja presao 25% igre i imam ![]() ![]()
![]() |
#464 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Može može, rookie ili all star. Nije bas nekakva razlika, veca je razlika u voznji/znanju/kraćenju/ručnoj nego u nekakvim recimo performansama ![]() Ja sam si nabavio plystn2 to PC/USB konverter, tako da i ja sad pocinjem za pravo. Dosada je bilo sa smeće trust volanom, a sada sa Ps2 joyem ![]() A tu listu budem svaka 3 dana sredil, pa kad se odmaknemo, lako ju kopiram u novije postove da se vide, posto je interno natjecanje ![]()
![]() |
#467 |
freak
|
Eto onda super...moci cu ostat u natjecanju ![]() Imam i ja neki Genius-ov USB joystik,platio ga 50-ak kn ![]() ![]() ![]()
![]() |
#468 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#469 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Znam da je to pitanje sigurno već negdje odgovoreno al hebiga lijen sam i nemrem nać. Znači, ako hoću kopirat save od games for windows igre da li je dosta samo copy/paste iz documents/my games ili nekako taj live profil kopirat još. Zanima me kako je baš s dirtom2 ili je za sve isto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
pitanje za vlasnike dfp-a koji igraju dirt 2,na koliko stupnjeva drzite volan i koliki vam je postotak FF-a u igri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
muimerP
|
Di su ovi sad, papčine...niste fer bili. Netko je rekao da nema razlike između rookie i all star. Evo maloprije sjedoh i to na pro, ne allstar i iz prvog pokusaja odvozim ispod 1:40:00, nakon 10ak puta ostavljao sam kruzic(onaj na karti od proslog vremena) za 3 njegove duzine. A gdje cu biti kad još allstar nabavim. A di je još kad na joyu uhvatim vozit...aloj ![]() mislave MIslave, a ja mislio da si ti stvarno profi, a ono fejker koji govori da je rookie i allstar tak tak ![]() ![]() Vidimo se za vikend, idem odmah svoj nick na vrh stavit ![]() edit: 1:38:95 (pro) ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 15.01.2010. u 11:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Je ima razlika između rookie i all star i to dosta. Na rookie teško ide ispod 1:40... Ono moje vrijeme je vjerojatno odvoženo na all star jer sam sad na njemu, nez nisam pratio al sam danas napravio novi profil i sa rookie nemogu tako. @Halos - možda da su onda dvije liste jedna za pro i jedna za all star |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
freak
|
Citiraj:
EDIT: Uhvatit cu se i ja toga danas navecer i sutra,sa joystikom probat...idem malo odspavati sad,umoran sam...
![]() |
#477 |
muimerP
|
Pusti, pusti...1:36 nije zezancija, to je maltene bez greske odvozeno, a treba cijelu stazu tako i odvozit. Danas sam malo rasturao, ali nista prejako. Sutra joy ![]() @ Šole - pa mogli bi, samo onda svi koji su dosada paste-ali SS moraju napisati dali je rookie ili allstar. A i ovako nas nije baš puno koji drapamo vremena, pa mislim da bolje sve na jednu listu, a rookie ili allstar lako sastrane naznačimo ![]()
![]() |
#479 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo maloprije nakon 2h pokusavanja usopio sa >all star< paketom odvozit 1:37:4x , neznam u ms vrijeme jer sam pospan, sutra cu i SS nabacit a uz to i pokusat skinut vrijeme bar ispod 1:37. btw vozim na tipkalu ![]() Evo ga nakon jos pol sata voznje: 1:36:81 ![]() btw. poceo sam igru kao "PLAYER ONE", dali se to naknadno moze promijenit, da nebi rekli da fejkam rezultat... ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 16.01.2010. u 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|