|
![]() |
#2942 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2946 | |
Guest
|
Citiraj:
A sad, ja osobno to ne mogu tvrdit, samo prepricavam sto su drugi pisali. Ako netko, osobno iz iskustva, od vas, se susreo sa 10.x serijom, bio bih zahvalan kad bi napisao svoje dojmove. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2947 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
stari moj ako si ti onaj koji ima 9.3 na metar od uha i metar razmaka između njih ubijene u kutove sobe, na (istom) drvenom stolu kao postolju... možeš i male utopije stavit tamo, razlike nećeš ćut. ovo ti kažem u brutalnoj iskrenosti jer ti imaš puuuuuno većih problema od preciznosti neke tamo druge serije zvučnika + na koncu ćeš uštediti pare i (kao što će ti i vrijeme neminovno reći) tražiš greške sistema na krivom mjestu ![]() @rendula... ovisi kakav je pot, može biti onaj "beskonačni", može biti stepenasti da sad ne ulazim dublje jer nemam toliko znanja o potenciometrima ![]() ajd probaj malo to rašarafit pa vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2948 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ajd, šalu na stranu, učim još uvijek, na početku sam tek, da nebi ispalo nešto drugo. Zato i pitam za mišljenje, čitam reviewe itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
stalci su svakako za pohvalu, ali tamo u onom kutu ni jedan zvučnik neće propjevat... kad god ti padne na pamet kemijat neke prodaje i kupovine sjeti se ove rečenice ili klasično - plati školu ![]() pusti recenzije i igraj se sa ovim šta imaš, te SLUŠAJ promjene u zvuku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2950 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
9.2 driver 16.5 cm Da ne govorimo o smejštaju bas reflexa, totalno različite kutije.
![]() |
![]() |
#2951 | |
Guest
|
Citiraj:
@ syss Naravno, hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2953 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
PANASONIC servis vlasnik JUGO ZORAN Zagreb, Medveščak 79 Tel.: 01/4668-126 Izvrstan majstor, neće te oderat. Nazovi prije pa vidi.
![]() |
![]() |
#2954 |
TK
|
Pa ne baš potpuno osobnog ali sam pogledao malo po netu recenziju kojoj vjerujem jer me nisu iznevjerili kod recenzija nekih drugih zvučnika. S druge strane kad pogledam najmanji floorstander iz nove serije, 10.3 i vidim da bass ima samo 125mm to mi se nikako ne čini dovoljno ali neću sudit dok ne čujem. Uglavnom 9.x serija je provjereno dosta dobra i osobno se ne bih baš zaletavao u kupnju nove 10.x naslijepo dok ne čujem ili bar ne pročitam dovoljno recenzija da steknem neki dojam o njima. I sam razmišljam o kupnji sub-a od Wharfedale-a i bolja mi se čini stara verzija sa front-fire bassom koji navodno puno bolje zvuči kod glazbe nego ovaj novi.
![]() |
#2955 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#2956 | |
Eddie
|
Citiraj:
![]() U nedjelju su kod mene.
![]() |
![]() |
#2957 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.youtube.com/watch?v=FVT3JYy-TVA evo na videu to pleše ljepo, a po mom mišljenju to nikako nece bit loše (kolko si ih platio) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Eddie
|
![]() |
#2961 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni se eto ne sviđaju. Prije bih odabrao neke monitore koji su namjenjeni za slušanje izbliza, koji se mogu staviti na stol i koji imaju manje jedinice koje ne bi imale tako mastan bass sa nekoliko decimetara udaljenosti, jer jednostavno nema dovoljno mjesta za fokus. I bez obzira što su "prihvatljivi cijenom" ne mora značiti da su dobro uloženi novci, jer nekad je manje više, a nekad više = manje. Nekad moraš skrenuti lijevo da bi došao desno. Ali to je samo moje mišljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2963 |
Eddie
|
Di da ih nađem?! Imam M33i, pomalo je mutan po pitanju visokih. Evo sviraju izrazito tiho, ipak svi mi spavaju. Na donji dio zvučnika je zaljepljena spužvica u čoškove da ne šeću po stolu. U odnosu na logije preporod, a istina, basa ko u priči.
![]() |
#2965 |
Eddie
|
![]() |
#2967 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2969 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
However, za istu glasnoću će pojačalo morati isporućivati najmanje dvostruko više snage što znači da će se dodatno optrećivati. Osim toga, E32 imaju iznimno malu osjetljivost od svega 85dB/W, pa ćeš morati još jače odvrnuti potenciometar da bi se išta čulo. Drugim riječima, pojačalo u toj mini-linijici će se pomučiti da potjera te zvučnike do neke normalne glasnoće. Kod umjereno glasnog slušanja to ne bi trebao biti neki problem, ali nikako ti ne bih preporučio glasno slušanje u toj kombinaciji, jer bi to malo pojačalo moglo brzo otići u clipping i spaliti zvučnike (ako ne i mini lajnu). Radije potraži sreću u M seriji, jer imaju visoku osjetljivost. Osobno sam kupio M34i sa 92dB/W. Prilično su glasni. BTW: zvučnik nema linrarnu imprdanciju i ona se mijenja s frekvencijom. 8ohma znači neku srednju impedanciju zvučnika. "Min 4ohm" oznaka znači da zvučnik na svim frekvencijama ima impdanciju minimalno 4ohma i to gotovo uvijek na bas frekvencijama. Nažalost, tebi je bitna srednja impedancija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2970 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |