|
![]() |
#1201 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Nikakve prenabrijane pile od 1000konja... Jer iovako nije neka nabrijana simulacija, a cim se ide nabrijavati auto postaje sve vise i vise karting, uzeti stock iz tvornice izvezen auto i skidati po nurbacu vrijeme ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Što se tiče morbidnosti, pošto sam u Vž (neam volan) onda mi dobro dođe da se malo naljutim ![]() BTW najviše me živcira AI:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Njavise mi ide na jetra ovaj glupi catchup koji je uveden gotovo u sve igre, od Grida preko DiRT-a do standarno u NFS vec na ko zna kojem koljenu...odvratno. U GT4 se elegantno odljepim i znam da sa par brzih krugova mogu odvesti par u reduced modu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1205 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Inače to je ogavna stvar, kao u FPS auto spawn ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1209 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1210 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
a zato volim GT3 na PS2, najrealnija arkada/simulacija. GTR je po meni vec preseravanje, kao i Richard Burns u rally-ju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() ![]() Pa ono, kad me pukne prava stvar, puknem GTR i ostalu braću, a kad me pukne zajebancija bacim GRID, NFS, a evo sad je i DIRT aktualan ![]()
![]() |
![]() |
#1213 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
kakav je shift objektivno,kupujem volan u ponedjeljak i trebaju mi neke kvalitetne igre da ih igram sa volanom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Brat od Đon Vejna
|
Ja ga definitivno preporucam,ocarao me jos na joysticku sa analogom, ali cim sam uzeo volan u hgspotu za 50% off nisam mogao vjerovat da je EA uspio izbacit kvalitetan NFS nakon par godina
![]() |
#1215 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Ako misliš na fiziku, preskočit ćeš GRID, NFS, DIRT i uhvatit se GTR, rfactor i ostalih simulacija, a ako ipak ciljaš na zabavu, onda kreni vozit ono već spomenuto, onim redom kojim sam ih nabroja. Iako u tom slučaju, ne vidin baš smisao u kupnji volana pogotovo ako uzimaš šta kvalitetnije... EDIT: E jebiga, tek sad ubra da je Baja napisa u prethodnom postu isto ![]()
![]() |
![]() |
#1218 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Mislim na obadvoje,i zabavu i simulacije. Koji GTR,jel dobar Evolution? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Torrent freek
|
Pa zabava svakako ide sa simulacijom, samo ja san pod "zabavom" mislija na ovo šta nudi NFS i ostlai nabrojani, dakle neku kombinaciju simulacije i arkade s tim da dosta naginju arkadi pa se zabavljaš vozeći i glupirajući se, al nema fizike, nema gušta i nema potrebe za volanom ![]() Evolution je ok ![]()
![]() |
#1221 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
dal si skinuo zadnje patcheve? i dal imas zadnju verziju drivera za karticu? usput razlog moze biti i to sto ako i kad mjenjas drivere ne ocistis staru verziju nego je samo "pregazis" novom, za ciscenje starih drivera koristi driver sweeper.. eto mozda nesto od tog pomogne.
![]() |
#1222 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
onda odi na www.tweakforce.com i od tamo skini najnovije Xtreme G moddane drivere i instaliraj pa probaj
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1224 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Šta tebi sačinjava to N kod NFS serijala, a ovaj manje nastavk manje ispunja od predhodnih sranja (PS, Undercover)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pa...ovaj....ne znam, stvarno. Novi nastavak me ostavlja bez riječi. Nije da ne želim naprezat mozak, zaista. Samo ću reći da me grafička strana igre (od koje sam jedino nešto očekivao) ostavila potpuno ravnodušnim.
![]() |
#1226 |
Brat od Đon Vejna
|
ti ocekujes da vidis svaku muhu i komarca koji se zaljepi za spojler/sajbu/haubu? igra je 17 000 000 000 puta bolja od undercovera, pro shita i karbona zajedno. Po meni sa volanom (ja imam trust od 200kn) super zabavna i igriva (i sa analognim gamepadom takodjer). Ja ju sa svojom konfom i ukljucenim physixom igram na najjace ![]()
![]() |
#1228 |
Brat od Đon Vejna
|
Od Gridove grafike mi je ekran pozutio ![]() Jedino sto mi je zabavno su online drift trke..ostalo nista, a i to mi je dosadilo cim se pojavila masa ekipe koja samo skuplja comboe... Da u Gridu postoji Nurburgring i dan danas bi ga tamanio...
![]() |
#1229 |
3.14zda ®
|
Ne znam sto je toliko zanimljivo u toj Schleifi(po meni klasicno preseravanje jer velika vecina zavoja nije uopce dobro isprojektirana), meni je 10x zanimljivija i izazovnija za zajebanciju Laguna Seca ili Spa Francorchamps...Eau Rouge ili Corkscrew da ne spominjem na te dvije staze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |