|
![]() |
#2281 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
evo kako mi još nije stigao sli most..reko ja ko ga j....stavim ja u komp drugu 8800GTS 512 palim komp sve ok...idem tamo u nvidia i vidim enable sli???? ja WTF? pa nema šanse da SLI radi bez SLI mosta...ja ono ok...stavim sli i ajd bacim 3dmak06 i kad dobim ovo... wtf?? dakle otkad sli može radit bez sli mosta? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Kolku razliku radi procesor da to nije za povjerovat, više dobiš ak kupiš proc neg grafičku u 3dmarku ![]() Kak se u igrama ponaša? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
to sam znao od prije da može bez sli mosta ali kolko se sjećam bez sli mosta ne daje potpune performanse ,hmm sad nisam siguran |
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Em sam sad na laptopu, dok mi se na kompu vrtio instal win-a baš zbog nekakvih trojanaca, a valjda dvije godine sa nod32 i win firewallom nikakvih problema...mozda nije sa imageformea - ali je iritantno.
![]() |
![]() |
#2292 |
Banned
|
izvolite ![]() ![]() ![]() evo ss sa drugog hosta http://de.tinypic.com/r/70z0h0/6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Koliko ja znam, ista je stvar sa crossfireom - radi i bez bridgea odnosno radi softverski. Inače, svaki put kad otvorim imageforme, firefox se sruši.
![]() |
#2294 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Jer, evo napravih clean instal win-a, i nakon sto sma otvorio sliku, i ugasio nakon jedno 5 sokundi mi j NOD e na c:/system32...našao tog tvog Mikija. J****e daj stavite to negdje drugdje... ![]() ![]() edit: ja možda zujim, ali ebo me pas ako taj imagesforme neide kvragu...
![]() |
![]() |
#2296 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 | |
konjpjukter
|
Citiraj:
![]() p.s. ak si za akciju javi ln2 ima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2301 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@dejan - ma ono je bila hammerova sramota ![]() moram jos malo podrobnije vidjeti koliko ce mi dati max u 3dmarku ovaj moj da znam na sto racunati otprilike, a bilo bi lijepo kad bi se nasli svi skupa i spalili nesta da, cfx je bio malo fail sto se tice konacnih rezultata, nekako smo svi ocekivali puno vise, barem 32k u marku. Vantage i nije tako lose prosao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2302 | ||
konjpjukter
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ako ste za ja i milentije dogovaramo isto nesto sad pa bi nam dobro dosla neka jaka ploca ko sto vi imate ![]() ko je za nek se javi slobodno meni jer cemo vjerojatno u osijeku nesto radit ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
Cross-slavonija OS sešn ![]() Nebi bilo loše ![]() Makar ja moram vidjeti točno pikirati kad ne radim, pošto sam u smjenama na poslu, ali i bude dosta slobonog vremena ![]()
![]() |
![]() |
#2304 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ako je netko iz Osijeka za dva tjedna raspoložen za sesiju, imat ću Asus Maximus III Formulu, i7 870, dosta dobar CPU pot, ako netko hoće može i GPU pot. Dejan ima moj broj mobitela pa mi javite ako šta dogovorite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Zašto se ne poigraš s OC-om te kartice? Pa to ide dosta gore, pogotovo kad joj digneš napon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 |
Banned
|
evo jedan moj još..ovi ATI driveri me tolko zezaju...s riva tunerom mogu samo jedan gpu dizat...s CCC mogu zaboravit...totalno zeza...jedino s ovim msi-em ali kod njega pak kod jedne grafe mogu memoriju dignut max do 1135..a dok druge memoriju uoće ne mogu pipnut...eventualno probam još na sedmici ili visti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
To nije do ATI-jevih drivera, nego jednostavno do načina OC-a X2 kartica. Overdrive radi bez problema s tim karticama. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|