|
![]() |
#2161 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Kalaš nema smisla na HC-u ![]() A ima prevelik recoil... no zvuk na kalašu je odličan ![]() A ACR je predobra puška, ali nema meni do M4, premočan zvuk ima, i izgleda fantastično sa scope mountovima
![]() |
![]() |
#2162 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() To stoji da ima velik recoil, i baš zato mislim da je zato na softcore-u teže skinut neprijatelja. Jer ako te još on malo zasipa s mecima, pa ti još malo pobjegne nišan i prođe baba s kolačima, a ti se lagano ponovo spawnaš. ![]() Dok npr. u HC-u prvi (vjerojatno i jedini) metak znači kill.
![]() |
![]() |
#2163 |
|
Da, na večoj udaljenosti, na nekih 50 metara nemaš beda, sasut češ ga sa pola šaržera ![]() Pa ni sa M4 nije puno drugačije, a ima manji damage od kalaša. Metak-dva u torzo i on pada ![]() A M4 praktički nema recoila i dosta velik fire rate
![]() |
#2164 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Samo velka hrpa ljudi (klinci koji svršavaju na stranice bashhandslash i tome slične.) misli ak znaju igrat sa kalašem su profići, a svi ostali su kreteni i njubovi naspram njima. Sve u svemu meni su sva oružja dobra, čak i više nego dobra.
![]() |
![]() |
#2165 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
M16A4 je ok, s njm sam dobio fall camo, ali problem je sto nije automatic nego samo burst ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Bazinga
|
Ja sam se naviknuo na HC, ali ne na TDM jer me respawn time živcira pa zato igram HQ. Ali znam se zaletit i na SC, pa malo sa sačmom.
![]() |
#2168 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Kad tad će ti koji imaju level hack dobit ban. Što se tiče oružja: Od kad sam kupio igru igram sa M4, nekad na domination sa Riot Shield-om, čekam da riješim sve challenge sa M4 pa prelazim na neku drugu, vjerojatno P90. Ak-47 - oružje nad oružjima, još iz cod 4 najjače oružje. Samo mi je žao što MP5 nije sličniji kao u cod 4, zapravi ništa nevalja niko ga ne koristi, a u cod 4 mi je taj smg bio odmah ispod Kalasa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Ajde barem mi je drago što prelaskom na drugi level prestige-a ne gubim napredak u prestige challengima.
![]() |
![]() |
#2172 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2175 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja se djelomično slažem. Da navedem situaciju od jučer. Najviše volim sabotage, i sad doletim u server di je bilo već 1:0 za njih, sve neki visoki leveli, veliki noobovi. I na kraju smo mi pobijedili, plantao sam oba dvije bombe, i kasnije jednu defusao, dok drugi nisu niti jednom, al zato sam ima k/d ratio 0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
|
Piše 20.1 za XBox i PS3 Meni se čini kao glupost, samo zbog toga što me igra svako malo baci u poluretardirani team koji jedva da naniže 10 killova u cijelom matchu, a svaki ima po 25 deathova ![]() Kako da onda na kraju krajeva dobijemo nešto dobro ako je od nas 6 u timu četvorica yebeni panjevi od igrača u najmanju ruku ![]() A kako večinom HC TDM igram (tu i tamo HC HQ sa klanom) vidim da će i u TDMu to napraviti... Ideja je u suštini dobra, ali faila čisto zbog ljudske retardiranosti da sjednu i igraju kak spada
![]() |
#2179 |
Bazinga
|
Vidjet ćemo, ali u principu je točno što kolega hammer kaže da niko ne želi igrati timski nego svak gleda svoju guzicu, tj. kampa kako bi došli do njuka.
![]() |
#2180 |
Guest
|
ne radi ni meni. btw, ne zove se igra bzvz camper on duty. i nije slucajno najigraniji mod glupi tdm. treba maknut killstreakove, a pogotovo nuke. valjda ce ovo prisilit debose da igraju timski. obozavam domination, ali kad upadnes u tim koji kempa zastavu iz zgrade umjesto da ju zauzme dodje mi pjena na usta... |
![]() |
![]() |
#2181 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2182 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2183 | |
|
![]() Kako kalaš izgleda bolesno dobro sa Red Tigerom Citiraj:
Dosta umirem, ali puno više ubijam, u biti meni ide na ruku, ali mi se opet ne sviđa. Meni se čini da ima puno više najobličnijih whinera nego cheatera, kempera i bilo kakvih njubara zajedno. Pustite ljude da igraju kak hoće, ak će kempat, koji je to q vaš problem? Ak će varat, izađite i nađite novi match... Još kad se žale na AC130, gunnera i slično... pa pobogu onda nisi ni puno drukčiji od 60% bezglavih kokoši koji nastanjuju MW2, ono na Afghanu protivnici dobiju AC130 a ovi moji trčkaraju po vani, i onda whine-aju... umjesto da se sakriju u špilje i bunkere tih 30ak sekundi i amen... Umjesto da vajnaš o gunneru i AC-u sakrij se pričekaj...
![]() |
![]() |
#2185 |
|
![]() Samo na Wastelandu, i nekad na Derailu. Na svim ostalim mapama rusham. Imam Marathon Pro u 4 od 6 klasa (na jednoj imam Scavenger, a na drugoj Sleight of Hand u tom prvom perk slotu), kako bi bilo super da sam sa tim perkom sakriven i kempam ![]() Baš smo moree i ja sinoć odigrali par partija, neznaš ko je više rushao ![]() /damn, moram na posao ![]() 2 moree, večeras opet ![]()
![]() |
#2186 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
nek ljudi kempaju kaj se mene tiče, meni se to neda ![]()
![]() |
#2187 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Inace mi se svidja ovaj nacin igre...al mislim da bi brzo dosadio kao sto mi je dosadila i cijela igra...
![]() |
![]() |
|
|