Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.01.2010., 08:11   #2161
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor bozzomfeeder Pregled postova
Ekipa se fura na taj ACR, istina da puška jebački izgleda i ima zvuk, al iz hipa ne može slona ubit na 2 metra. AK47 ubije majku u njoj svaki put, a boga u neprijatelju

Kalaš nema smisla na HC-u
A ima prevelik recoil... no zvuk na kalašu je odličan

A ACR je predobra puška, ali nema meni do M4, premočan zvuk ima, i izgleda fantastično sa scope mountovima
Staro 06.01.2010., 09:11   #2162
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Kalaš nema smisla na HC-u
A ima prevelik recoil... no zvuk na kalašu je odličan
Ja bi rekao obrnuto, barem sam ja stekao taj dojam kad sam igrao s njim.
To stoji da ima velik recoil, i baš zato mislim da je zato na softcore-u teže skinut neprijatelja. Jer ako te još on malo zasipa s mecima, pa ti još malo pobjegne nišan i prođe baba s kolačima, a ti se lagano ponovo spawnaš.
Dok npr. u HC-u prvi (vjerojatno i jedini) metak znači kill.
Staro 06.01.2010., 09:21   #2163
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
i baš zato mislim da je zato na softcore-u teže skinut neprijatelja.
Da, na večoj udaljenosti, na nekih 50 metara nemaš beda, sasut češ ga sa pola šaržera

Citiraj:
Dok npr. u HC-u prvi (vjerojatno i jedini) metak znači kill.
Pa ni sa M4 nije puno drugačije, a ima manji damage od kalaša.
Metak-dva u torzo i on pada
A M4 praktički nema recoila i dosta velik fire rate
Staro 06.01.2010., 09:41   #2164
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Pa ni sa M4 nije puno drugačije, a ima manji damage od kalaša.
Metak-dva u torzo i on pada
A M4 praktički nema recoila i dosta velik fire rate
Ni sa jednim oružjem na HC-u nije puno drugačije.
Samo velka hrpa ljudi (klinci koji svršavaju na stranice bashhandslash i tome slične.) misli ak znaju igrat sa kalašem su profići, a svi ostali su kreteni i njubovi naspram njima.
Sve u svemu meni su sva oružja dobra, čak i više nego dobra.
Staro 06.01.2010., 14:42   #2165
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Ni sa jednim oružjem na HC-u nije puno drugačije.
Samo velka hrpa ljudi (klinci koji svršavaju na stranice bashhandslash i tome slične.) misli ak znaju igrat sa kalašem su profići, a svi ostali su kreteni i njubovi naspram njima.
Sve u svemu meni su sva oružja dobra, čak i više nego dobra.
ne igram HC, jos sam prevelik noob za to, ali za SC mi je Tar-21 optimalan

M16A4 je ok, s njm sam dobio fall camo, ali problem je sto nije automatic nego samo burst
Staro 06.01.2010., 18:23   #2166
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Ja sam se naviknuo na HC, ali ne na TDM jer me respawn time živcira pa zato igram HQ.
Ali znam se zaletit i na SC, pa malo sa sačmom.
Staro 06.01.2010., 18:45   #2167
BlackDwarf
BIND SOFT d.o.o.
Moj komp

BlackDwarf's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
A jesu dzubrad. Sto imaju iz toga sto varaju i imaju level 70.
U normalnim okolnostima ne moze znat di sam se ponovno stvorio ali lik gada kroz tri zida...
BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2010., 20:08   #2168
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Kad tad će ti koji imaju level hack dobit ban.

Što se tiče oružja: Od kad sam kupio igru igram sa M4, nekad na domination sa Riot Shield-om, čekam da riješim sve challenge sa M4 pa prelazim na neku drugu, vjerojatno P90. Ak-47 - oružje nad oružjima, još iz cod 4 najjače oružje. Samo mi je žao što MP5 nije sličniji kao u cod 4, zapravi ništa nevalja niko ga ne koristi, a u cod 4 mi je taj smg bio odmah ispod Kalasa.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2010., 20:21   #2169
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor jan994 Pregled postova
udi u ruter, odi pod advanced settings>adress translation(NAT) i tu ti mora biti na ON, zatim odes pod port forwording i napravi kao na ovoj slici i trebao bi ti biti nat open
Živio, meni si isto pomogao, imao sam sve živo i mrtvo otvoreno u modemu, imam se555 i potpuno je isto. Hvala još jednom
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2010., 22:45   #2170
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Samo mi je žao što MP5 nije sličniji kao u cod 4, zapravi ništa nevalja niko ga ne koristi, a u cod 4 mi je taj smg bio odmah ispod Kalasa.
Ovdje je neprecizniji od kalaša, ali ja svejedno igram s njim. Još malo pa 1000 killova.
Ajde barem mi je drago što prelaskom na drugi level prestige-a ne gubim napredak u prestige challengima.
Staro 07.01.2010., 23:53   #2171
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Campzor

Staro 08.01.2010., 09:01   #2172
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
nfinity Ward Announces New "Momentum System" For Modern Warfare 2

This morning, Robert Bowling (@fourzerotwo) tweeted that a new "Momentum System" would replace the killstreak system in Modern Warfare 2, setting the internet abuzz. To the best of this GGM editor's knowledge, no modern video game has ever made such drastic changes to its core multiplayer structure in this manner, and you, dear reader, are in luck. Only GGM has the exclusive details about what you will see when the next title update hits on January 20th for both Xbox Live and Playstation Network.

No More Killstreaks

Yes, you read that right. Those precious killstreaks that you spend hours camping in the corner to earn are all going bye-bye. In their place is a brand new "Momentum System," which rewards you for actively, yet smartly, pushing on objectives and playing as a team. In practice, it's very simple: every time you earn a kill, capture an objective, plant a bomb, or do anything to help your team's cause, you gain points to fill your momentum meter. When your meter reaches key points, you can choose to "cash in" your meter for one of those precious bonuses, like a UAV, Sentry Gun, or the dreaded Chopper Gunner. But be careful: cashing in your meter will cause you to "spend" all of the points you've currently accumulated, bringing you back down to zero. So you'll have to decide if you think that a UAV now is better than a possible Predator Missile later.

Lest you think this isn't fair when compared to the old system, wait until you hear this: getting killed will no longer reset your streak. That's right. If you die, your momentum will not be reset to zero under most circumstances (Bowling tells us that suicides or teamkills in Hardcore modes will reset the meter to zero). Rather, you'll incur a penalty to your meter. We pressing Bowling to tell us exactly how much you would lose, but all he would say was "it depends." Apparently they have some super-secret formula which takes into account what exactly you were doing when you died. For example, getting killed while running around in the open would cause a greater loss than getting killed while pressing on an objective.

Speaking of deaths, we were also very excited to learn about the new "Noble Sacrifice" accolade, which rewards players who risk their lives to complete objectives. Said Bowling: "We noticed that many players wouldn't play aggressively because death is such a huge punishment in this game; the new 'Noble Sacrifice' award takes this away." Simply put, if you and two teammates work on capturing a flag in Domination, but you get killed while trying to grab it, as long as that flag is captured for your team, you will get a "Noble Sacrifice" message and won't incur a loss of momentum. This works in all objective based modes, and will hopefully encourage the more cowardly of you to actually put yourselves on the line for your team.

But this brings us to the biggest change in the new system: Team Momentum. Not only will each player have an individual momentum, but so will each team. This momentum will swing back and forth as the match progresses based on how well each team is doing relative to the other. If the bar swings too far in one direction, one of the more devastating momentum bonuses will be automatically released. Yes, you guessed it: the dreaded "Tactical Nuke." In fact, the nuke is no longer an individual reward. It can only be earned by the team as a whole and serves as a sort of "Mercy Rule" for those highly lopsided matches. "We always viewed the nuke as a sort of mercy rule anyway," Bowling told us, "and we were very disappointed to see the way that the community reacted to its inclusion. With this new system, we feel that the tactical nuke will fit more naturally into the flow of the game."

We got to go hands-on with the new system in an exclusive event held only for GGM, and we walked away incredibly impressed. While Team Deathmatch games felt almost identical (and, in fact, are essentially unchanged), the objective-based games felt like new life had been breathed into them. Personally, I was overjoyed by the newfound usefulness of the Riot Shield, as using it properly can now actually earn those precious bonuses we've all come to love. This feels like an entirely new game, one with a greater sense of camaraderie and teamwork. Obviously, the true test of this update will be when it releases next month to the incredibly vocal and picky Modern Warfare community, but the general consensus around the office is that we're sold on it.

Be sure to check out our video section for exclusive footage of the new system in action.
Heh, a da jednostavno da sranja maknu -.-
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2010., 09:50   #2173
georgy
Premium

georgy's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Možeš navesti izvor?
Usput GGM je kratica za Generic Gaming Magazine...

Zadnje izmijenjeno od: georgy. 08.01.2010. u 10:33.
georgy je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2010., 10:18   #2174
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

A kad to "stupa na snagu"?
Staro 08.01.2010., 10:38   #2175
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor georgy Pregled postova
Možeš navesti izvor?
Usput GGM je kratica za Generic Gaming Magazine...
Nisam ja to tu našao, nego an jednoj drugoj stranici (pouzdanoj), ali nije baš primjerena da se spomene zbog njenog sadržaja
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2010., 11:05   #2176
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Heh, a da jednostavno da sranja maknu -.-
Ja se djelomično slažem. Da navedem situaciju od jučer. Najviše volim sabotage, i sad doletim u server di je bilo već 1:0 za njih, sve neki visoki leveli, veliki noobovi. I na kraju smo mi pobijedili, plantao sam oba dvije bombe, i kasnije jednu defusao, dok drugi nisu niti jednom, al zato sam ima k/d ratio 0 .
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2010., 12:00   #2177
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Sam da pitam jel vama radi multi u zero gear verziji ?
Staro 08.01.2010., 12:08   #2178
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
A kad to "stupa na snagu"?
Piše 20.1 za XBox i PS3

Meni se čini kao glupost, samo zbog toga što me igra svako malo baci u poluretardirani team koji jedva da naniže 10 killova u cijelom matchu, a svaki ima po 25 deathova
Kako da onda na kraju krajeva dobijemo nešto dobro ako je od nas 6 u timu četvorica yebeni panjevi od igrača u najmanju ruku

A kako večinom HC TDM igram (tu i tamo HC HQ sa klanom) vidim da će i u TDMu to napraviti...

Ideja je u suštini dobra, ali faila čisto zbog ljudske retardiranosti da sjednu i igraju kak spada
Staro 08.01.2010., 12:50   #2179
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Vidjet ćemo, ali u principu je točno što kolega hammer kaže da niko ne želi igrati timski nego svak gleda svoju guzicu, tj. kampa kako bi došli do njuka.
Staro 08.01.2010., 13:02   #2180
CyCl0p$
Guest

Citiraj:
Autor Deathwish Pregled postova
Sam da pitam jel vama radi multi u zero gear verziji ?
ne radi ni meni.

btw, ne zove se igra bzvz camper on duty. i nije slucajno najigraniji mod glupi tdm. treba maknut killstreakove, a pogotovo nuke. valjda ce ovo prisilit debose da igraju timski. obozavam domination, ali kad upadnes u tim koji kempa zastavu iz zgrade umjesto da ju zauzme dodje mi pjena na usta...
  Reply With Quote
Staro 08.01.2010., 13:05   #2181
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
ne radi ni meni.

btw, ne zove se igra bzvz camper on duty. i nije slucajno najigraniji mod glupi tdm. treba maknut killstreakove, a pogotovo nuke. valjda ce ovo prisilit debose da igraju timski. obozavam domination, ali kad upadnes u tim koji kempa zastavu iz zgrade umjesto da ju zauzme dodje mi pjena na usta...
Meni je najdraži HQ, dosta brzo idu leveli, a nema onog blesavog respawn time-a.
Staro 08.01.2010., 13:20   #2182
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
ne radi ni meni.

Ma i ja podržavam ak će uvest novi koncept toga, ovak se neko zakempa i onda pozove ac130, harriere i choppera odjednom. A da ne govorim o wallhackovima, gađanjima kroz 2 zida i sličnim bedastoćama.
Staro 08.01.2010., 13:43   #2183
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Kako kalaš izgleda bolesno dobro sa Red Tigerom

Citiraj:
Autor Deathwish Pregled postova
Ma i ja podržavam ak će uvest novi koncept toga, ovak se neko zakempa i onda pozove ac130, harriere i choppera odjednom.
E, a na ovaj način bi ti ja pozvao svega po redu, pošto ne gubiš sav momentum sa smrti.
Dosta umirem, ali puno više ubijam, u biti meni ide na ruku, ali mi se opet ne sviđa.

Meni se čini da ima puno više najobličnijih whinera nego cheatera, kempera i bilo kakvih njubara zajedno.

Pustite ljude da igraju kak hoće, ak će kempat, koji je to q vaš problem? Ak će varat, izađite i nađite novi match...

Još kad se žale na AC130, gunnera i slično... pa pobogu onda nisi ni puno drukčiji od 60% bezglavih kokoši koji nastanjuju MW2, ono na Afghanu protivnici dobiju AC130 a ovi moji trčkaraju po vani, i onda whine-aju... umjesto da se sakriju u špilje i bunkere tih 30ak sekundi i amen...
Umjesto da vajnaš o gunneru i AC-u sakrij se pričekaj...
Staro 08.01.2010., 14:13   #2184
Spirit
Premium
Moj komp

Spirit's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
hammer meni se nekak cini da si ti stalno skriven...
Spirit je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2010., 14:27   #2185
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Spirit Pregled postova
hammer meni se nekak cini da si ti stalno skriven...

Samo na Wastelandu, i nekad na Derailu.

Na svim ostalim mapama rusham.
Imam Marathon Pro u 4 od 6 klasa (na jednoj imam Scavenger, a na drugoj Sleight of Hand u tom prvom perk slotu), kako bi bilo super da sam sa tim perkom sakriven i kempam

Baš smo moree i ja sinoć odigrali par partija, neznaš ko je više rushao

/damn, moram na posao

2 moree, večeras opet
Staro 08.01.2010., 14:50   #2186
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Citiraj:

Kako kalaš izgleda bolesno dobro sa Red Tigerom

E, a na ovaj način bi ti ja pozvao svega po redu, pošto ne gubiš sav momentum sa smrti.
Dosta umirem, ali puno više ubijam, u biti meni ide na ruku, ali mi se opet ne sviđa.

Meni se čini da ima puno više najobličnijih whinera nego cheatera, kempera i bilo kakvih njubara zajedno.

Pustite ljude da igraju kak hoće, ak će kempat, koji je to q vaš problem? Ak će varat, izađite i nađite novi match...

Još kad se žale na AC130, gunnera i slično... pa pobogu onda nisi ni puno drukčiji od 60% bezglavih kokoši koji nastanjuju MW2, ono na Afghanu protivnici dobiju AC130 a ovi moji trčkaraju po vani, i onda whine-aju... umjesto da se sakriju u špilje i bunkere tih 30ak sekundi i amen...
Umjesto da vajnaš o gunneru i AC-u sakrij se pričekaj...
Djud, i ja tak zovem, pogotovo kad mi stigne emergency airdrop, niej bed ac130 ni choper, maknem se, sam ne volim kad mi ekipa autoaimom skuplja killstreakove . Ja ne koristim snipere već assault rifle i submachinegunove, stoga ginem ko stoka al i dobivam killstreakove stalno.

nek ljudi kempaju kaj se mene tiče, meni se to neda
Staro 08.01.2010., 16:03   #2187
ONeill
Premium

ONeill's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
ONeill je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2010., 16:11   #2188
Moree
Guest
Moj komp

Momentum System??? Daj nebudite smjesni, to trolovi pisu gluposti
Moree je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2010., 16:15   #2189
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Mislim da ce ovo donijeti neki veci patch koji ce se placati...
Inace mi se svidja ovaj nacin igre...al mislim da bi brzo dosadio kao sto mi je dosadila i cijela igra...

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2010., 16:17   #2190
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
navodno zero gear radi sa 1.0.172 patchem..
M.U.P. je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na