|
![]() |
#601 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
hmmm...zašto imam osjećaj da će celeronko imati sexy time ovu subotu kad dođe u zg...hmmm... ugl stvarno trebate shvatiti da anus mediju boli lijevo jaje za reklamacije...verica vas je lijepo pravno zajebala i osim ako uvoznik nije msan ili neka druga firma (a ne vemil) možete se slikati s garancijom jer vemil d.o.o. nepostoji više...a sad se idem opet natezati s logitechom da mi šalju više tipkovnicu jer da ću popizditi ako budem čekao opet mjesec ipo dana |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Ja imam tj. imao sam garanciju na proc i grafu jer su posebno kupljeni u Vemulju,jel to mogu zaboravit? Sve ispravno radi ali me zanima garancija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Danas stigla grafa iz vemila , i uz nju ovo objasnjenje http://yfrog.com/ehdsc01466vj Sad zovem da se najebem matere cijelom servisu i da im kazem da dolazim u subotu porazbijat pola poslovnice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Taj bi vemil trebalo dati u neke novine ako tko ima prijatelja novinara, i to neke visoko tiražne da ljudi vide kako ih je Anusmedija i Verica preveslali. Kladim se da 95% ljudi nezna da stvari koje su kupili u Vemulju neće moći reklamirati ukoliko se nešto desi, a Vemil je neko vrijeme bio najjača firma za informatičku robu, tv-e i sl u državi s ogromnom prodajom. Također, treba javno obznanit kako je Anusmedija = Vemil za sve koji to još ne znaju i valjda će ljudima doći iz guzice u glavu da tamo više nikad ne kupuju ništa.
![]() |
#607 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Dok se ne preimenuju u pimpekmedija... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Registered User
|
...sorry, doublepost... |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Sramota je to sto su napravili,svatko tko tamo udje ikad vise a da zna sto su napravili spada u skupinu ljudi koje mogu samo pogrdnim epitetima opisat,bez uvrede ikome ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Banned
|
Mogu se samo složiti,mislim da bi bilo mnogo korektnije da su objavili na webu ili u novinama dopis da nisu u mogućnosti preuzeti reklamacije,a ne ovako,neko vrijeme si tri puta zvao - a dobio pet različitih odgovora,da bi na kraju eto silom zaključio da ne vrijede garancije,što bi značilo vjerujem da se i ja sa E8400 mogu pozdraviti,osim preko uvoznika,a tko bi to bio moram čekirati kutiju. Vrlo neozbiljno i smišljeno,naravno,ovakve stvari se ne mogu slučajno dogoditi "ozbiljnim" firmama,a možda sam i sam sebi skočio upravo u usta,i dao odgovor da su - neozbiljna firma. Dok se ne preimenuju,tj. ne propadnu,garancija je nadam se - ostvariva, nisu neki uber keksi,ali 209kn je bio 2gb na 1066,clockaju se,rade od 800-1100+ bez problema sa 4,5,i 6 latencijama i nisam to htio propustiti,naravno da im je cijena u međuvremenu narasla,čini mi se da su sada 370kn/2gb keks. ![]() Sretno svima sa traženjem uvoznika,što drugo reći,i puno naravno razumijevanja i strpljenja,nema druge. @ dizla - jeftini su bili ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
3.14zda ®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Banned
|
To mogu shvatiti nakon Crucial i OCZ avanture,ali vidjet ćemo kad odapnu šta će biti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
3.14zda ®
|
OCZ kod mene u drugom kompu nije nikad presao 800MHz i 5-5-5-15 latencije...da ne spominjem da je bio na 1.8V. Ali OCZ je zbilja bio fer, priznao je jamstvo, nije trebala nikakva ambalaza - samo s/n i naljepnica na modulu da je neostecena. Cak poslali novi modul UPS-om i doslo za 2 dana iz NL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
|
Maloprije mi se javio supak iz anusmedie i kaze da oni nemaju veze sa vemilom , i da se slobodno obratim drzavnom inspektoratu. Kazem kretenu da sam sa njim pricao i da mi je rekao da ju moraju testirati , a on mi odgovori da su iz vemila pregledali karticu i njima dostavili i da su je oni takvu poslali. A graficku su mi poslali u njezinoj org. kutiji koju su ubacili u nekakvu lg-jevu i sve obljepili sa vemil trakom. Jebem ja ovakvu drzavu u kojoj 1 covjek moze sjebat njih 1000000 i ne odgovarat, to ima samo u HRVATSKOJ. Mislim da necu ici u poslovnicu , nego probati opet kontaktirati gainward i sa njima rijesit , a ako to ne uspije onda ode u drzavni inspektorat i nek se onda oni jebu sa njima ( AKO I ONI TO BUDU HTJELI RJESAVAT ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
celeronko, imaš na stranici državnog inspektorata obrazac za prijavu, cca 2 min posla. ja sam poslala, čekam neki odgovor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Hejter
|
Uzalud te prijave kad je nova firma koja ocito nije sljedbenik stare,i nema veze sa njom.Zato su i uzeli ime Anusmedia,jer su su poigrali fino sa anusima mnogih koji su tamo kupovali(i koje nisam iskreno shvacao zasto to rade). |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ekipa ja san napravia grupu na fejsu da se na jedno misto skupi sve crnilo o vemilu... ko zna možda neki mediji to poprate ako se skupi dosta članova? http://www.facebook.com/editphoto.ph...d=236690872902 |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 | |
Hejter
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
|
znam, svako malo je u medijima da se skupilo 1000 ili 5000 ljudi na fejsu za neku glupost, amo skupit ljude da se i ovo cuje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
|
Posaljem mail Gainwardu u kojem lijepo napisem da je firma bankrotirala i da su mi rekli da se obratim proizvodjacu , a oni mi ovo odgovore Hello, Please contact your reseller again and ask where he bought the card, we have some distributions in croatia, then you can contact our distribution. We cannot handle these direct ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Pitanje je da li postoji neki uvoznik Gainwarda koji nema veze s Vemilom, a koji bi to htio odraditi (čitaj, da nema gubitaka u cijeloj toj priči).
![]() |
![]() |
#625 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Oni svi mogu.. kad to hoce. ![]() Salu nastranu... Samo vidjevsi da ljudi tu idu u anus po stvari jer su jeftinije dodje mi da se zapitam ima li to smisla. Evga je gotovo uvijek ohoho skuplja od geywarda... a nasi ljudi kupuju bez garancije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Drugo... Ideja i je u tome da neće. A tjeranje cijena na najmanju moguću razinu i dovodi dijelom do problema s postprodajnom podrškom.
![]() |
![]() |
#629 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
|
to je prava stvar, tako treba... meni je pun kufer Vemila, Peveca, svih ovih lopova koji nas kradu nekažnjeno i onda se još smiju kako im nitko ništa ne može! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|