|
![]() |
#871 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Od nas oni nikakve koristi nemaju.. Sad idu u aziju ganjat High Oil i Iron regije. ![]() Oil im možda netko i dadne, al za Iron trebaju prijeći preko Indije, Kine i USA. |
|
![]() |
![]() |
#873 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#875 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Guest
|
Navodno će se kuća potrošiti nakon nekog vremena pa će trebati novu kupovati. A i trebao bi se uvest novi raw materijal - kamen. Navodno. ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#879 |
Pijem samo KAJ
|
@Nybelung - zajebavas ili kaj? ![]() @phnx http://ereptools.net/market/product/ind/10/q/5 hmmm. kolko vidim q4 je jeftiniji preko 10g http://ereptools.net/market/product/ind/10/q/4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#882 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#883 |
Pijem samo KAJ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
da uzmem q4 kucu u kombinejšn sa q3 klopom ili ne... ocu dojti do fm cim prije... i di ima za procitat kaj nam spremaju ovi iz erepa.. a kaj se tice Ddos napada... http://forum.pcekspert.com/showthrea...=58661&page=21 peti vic od gore |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Pijem samo KAJ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Premium
|
ma dvaput mrtav pijan zadrzavas riganje i kliknes sa svih osam i mam te chope. nazical sam lvl18 acc pa sam nastavil... a od frendova nazical 100 golda za q3 firmu... rok za vratit golde mi je bil prije 4 dana... fala kurcu kaj su svorc pa kave daju odgodu... sad imam 35 golda pa neznam dal da kupim kucu ili vratim nekom pare.. a ovo drugo mi i ne mirisi bas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Premium
|
ps. danas je neko stavil na trziste q3 wpn po 12kn... nazalost, dosel sam prekasno i dok sam se logiral sa accom koji je u hr,a ne sa orgom, ulovil sam samo 5 komada... bolje je bilo kad je padal asturias..kupil sam mozda 2k irona za 2golda.. nikadnisam toliko prebacivanja napravil u jednom danu |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
"Sutra izbori, zora svice, VOTE RATRAK i bolje bit ce! Ravna livada - Vedro nebo - Ratrak precednik - Bog te j*bo! Ku*ac velik, mjesec žut, pokazat če nam Ratrak put!" Ovi su mi carski slogani s Ratrak-om ![]()
![]() |
#893 |
Guest
|
HaHaHa. Lud je ko struja. ![]() Kad GP pobijedi, uvalit će mu netko impič za Ratraka. ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#896 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|