Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.01.2010., 09:13   #1
ivan_karlovac
Premium
Moj komp

ivan_karlovac's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Toshiba kamera od t-coma i gom player

Znam da je smece kamera ali nemam drugu opciju osim njih pa da barem iskoristim ih do maximuma sam uzeo tu kameru. Kamera radi toliko koliko i košta i sa time sam se pomirio ali imam problem jer sa gom playerom ne uspjevam gledati filmove koji su snimljeni sa njom, pa konstantno moram ici open with i odabrati program koji je dosao sa instalaciskim cd-om (media player nije windows player). Pa Vas molim da mi kažete u ćemu je problem i kako ga riješiti, jer koliko vidim filmovi su avi formata pa mi ne ide u glavu zašto se na 3 različita kompa cim odaberem film snimljen tom kamerom gomplayer ruši.
ivan_karlovac je offline   Reply With Quote
Staro 02.01.2010., 23:56   #2
wireless_os
Premium
Moj komp

wireless_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Probaj sa nekim drugim playerom pokrenuti...npr Media Player Classic Media center edition (tako nesto), taj guta dosta toga. Onda imas XBMC koji isto ima ugradjene codece i zvace skoro sve sto mu das.... Ako je AVI file ne znaci da je kodiranje neko koje GOM prepoznaje... mada nije mi se nikada rusio, samo kaze da ne moze naci codec potreban i ponudi online trazenje (gdje opet ne nadje nista)...

Intel Celeron G1820
ASRock H81M-HDS
8 GB Kingmax
23'' LG Flatron W2361V
NVIDIA GeForce GTX 960
Samsung Spinpoint F1 @ 1 TB
INTEL SSD - 120 GB
LC POWER LC6650GP3 V2.3
Antec Sonata Elite
MX 518
Logi tipkovnica neka..
NuForce usb DAC

wireless_os je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.01.2010., 01:40   #3
Bambusha
Premium

Bambusha's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor ivan_karlovac Pregled postova
Znam da je smece kamera ali nemam drugu opciju osim njih pa da barem iskoristim ih do maximuma sam uzeo tu kameru. Kamera radi toliko koliko i košta i sa time sam se pomirio ali imam problem jer sa gom playerom ne uspjevam gledati filmove koji su snimljeni sa njom, pa konstantno moram ici open with i odabrati program koji je dosao sa instalaciskim cd-om (media player nije windows player). Pa Vas molim da mi kažete u ćemu je problem i kako ga riješiti, jer koliko vidim filmovi su avi formata pa mi ne ide u glavu zašto se na 3 različita kompa cim odaberem film snimljen tom kamerom gomplayer ruši.
Onaj software koji je došao s kamerom možeš slobodno obrisat i spalit CD.

Sa KMPlayerom sve radi uredu.

I nekontam što hoćeš reć' s ovim kak' radi kamera? Snima sve fino i uredno samo što treba bit' jako jako dobro osvjetljeno.
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional
Bambusha je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2010., 15:13   #4
DanielDJ
Premium
Moj komp

DanielDJ's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Meni Windows Media Player na win7 otvara sve filmove sa kamere normalno. Jedino neznam zasto ih Sony Vegas nemoze otvorit pa ih moram uređivat sa PowerDirector-om.
DanielDJ je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2010., 16:57   #5
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Meni GOM player bez beda otvara videe snimljene tom kamerom. MPC mi nesto zastajkuje(vjerovatno treba codec),ali ipak radi. Dok upravo GOM player bez beda vrti,a cak je i neka starija verzija,ni ne sjecam se otkad je.

mislav_os je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno