|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Adm mala ponudica =)
Znaci,imam 800kn za potrosit zbog reklamacije,no trebam jos koj tjedan dva tri za skupit love do 2k,tako da ako netko treba nesto iz adma 800 ili vise kn,nikako manje,dam popust od 50kn te cemo se lijepo zapit u obljiznoj kafanici ![]() 800kn ADM = 750kn vasih Normalno cete dobit racun i sve,uopce nema problema,samo jednostavna metodica za usparat neku kintu u ovo doba! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
Ponude od min. 800kn,mora biti 800+ inace dajem lovu bezveze ducanu! Ponude PM,zaboravih! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
aka Striko
|
pa jel se nekom to isplati za 50kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Pa slusaj ako neko ide uzet nekaj za recimo 1000+kn... Dobije 50kn,sve normalno ko ja je on kupovao te se jos opijemo u nekom kaficu... Ionak svako malo nekaj kupi u ADMu tako da... Cak bi se dalo sredit 2 manje komponente od 400kn recimo. Iskreno,meni sve jedno,ako se niko ne javi do 15.1. onda cu piknut sebi 5850 za tu lovu i GG. Eto ako je ko zainteresiran,neka se javi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Kaj niste ljudi nikad culi za uslugu? ![]() Zamisli ovo,ti dodes u ducan po neznam,recimo GTX260,ja dodem u ducan,pricekam te,meni napravis uslugu,ti dobis 50kn i pice... Zasto bi ponuda bila smjesna ili ti se nebi dalo zajebavat s nekim? To ti je isto ko da ti prodavac da 50kn,kaj nebi uzel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
aka Striko
|
Citiraj:
No nema tu nikakvog smisla, ajde da si dao za 700kn + pijaca, možda bi neko o tome i razmislio , no ovako cist sumnjam da ce se neko ici zezati za 50KN... Koje bi potrošio na pijacu ovako ili onako.... nema tu logike, Zadrži taj bon / kupon za sebe i bok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Nije isto. Mogao si onda reci dajte ljudi napravite mi uslugu i tocka, prije bi netko reagirao. Ili jos malo povecat razliku, jer je ovo bzvz. No svejedno, da ti ne spamam tu, nadam se da ces to uspjeti rijesiti, iako tesko do place, nekako imam dojam da su ljudi malo na knap zbog doceka i tako to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
Pa di je problem,ma to je lova od reklamacije,nije to kupon bon ![]() Al ne kuzim,kaj se ljudi imaju zajebavat tu? Ti samo ides kupit normalno,ko svaki put u ADM,sam ja tam pricekam i dam ti 50kn,onak ljudi,o kakvoj vi zajebanciji pricate ![]() Nema veze,ak se neko nade ok,ako ne,super ![]() Peaceout ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
3.14zda ®
|
Kad ti treba lova, poklanja se i vise. Ja imam u svojoj firmi bon na kompenzaciju od cca 1500kn i da mi netko da 1000kn bio bi sretan ko' malo dijete jer 1. znam da lovu od firme nikad necu vidjeti, a pod 2. plocice i precijenjene sanitarije mi uopce ne trebaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#18 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako netko moze popit ko smuk, onda je sudec po ovom dobra ponuda ![]() Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: generic. 31.12.2009. u 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Hmmm......za koju trgovinu vrijedi bon!? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Puste priče i novogodišnje bajke. Šta ćeš ti sa tim povratom/bonom/reklamacijom ili adm obaveznicama nas nije briga. Činjenica je sljedeća: tražiš cash od bilo koga a nudiš robu. Za 50kn to neće ići, eto - jednostavno rečeno. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
Normalno da nudim robu,pa sam rekao lijepo nesto iz ducana. Ma iskreno,ja budala kaj ocu nekom dat nekaj,normalno,das mali prst sad bi svi saku. Da Dizlo,kupit cu 5850,i ne brini,nemam ju namjeru prodavat... Mod sto se mene tice moze lock,i tako i onako imam ponudu tako da... Sve najbolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
lepi
|
ajd , sve najbolje . da imas za neki drugi ducan ja bih ti uredno ponudio 650 kuna i moj prijevoz , netrebas me castit fala , pa sad take it ot leave it. ![]() sve najbolje svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Jeste se nakačili na čovjeka .. Ponuda je na obostranu korist, a sad, hoćete-nećete, nitko vas ne tjera i točka. Ne znam čemu rasprava. Pomogao bi čovjeku bez ikakve naknade ako ja nemam nikakve štete, a vi se tu svađate oko 50-100kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|