|
![]() |
#2041 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
aktiviras Key preko steama i pokrenes Download sa steama (igra se instalira na drugom mjestu Steam/common/SteamApps .... tako nekako ide putanja, nisam sad doma pa ne znam tocno ali skuzit ces) ... instalaciju sa steama prekines na 1-2 % i kopiras cijeli Folder Modern Warfare 2 prethodno instalirane igre u folder od steama .. sad mozes pokrenut shortcut sa steama pa ce on napravit verifikaciju Fileova i napravit update i to je to ... sve je na engleskom ali ne mozes igrat Single player ( mozes ostavit i instalaciju od prijatelja pa stamo odigrat SP ako bas imas zelju ... potrazi upute na googlu) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2043 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ruski cdkey ti instalira rusku verizju igre. Ali sve sto trebas napraviti je nabaviti englesku verziju foldera "main", "zone" i file "localization.txt" i to kopirati u Steam folder od igre i cijela igra ce biti na engl, MP i SP. Provjereno iz prve ruke. ======== Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: ONeill. 29.12.2009. u 10:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 | |
Guest
|
Citiraj:
danas iz cista mira zapeo na mapi, ne znam vise kako se zove. uglavnom, nisam se mogao pomaknut ni napred ni nazad do kraja runde niti me iko uspio ubit, ali sam uspio tako obavit airborne challenge ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2046 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ali mislim da će to oni pokrpat.
![]() |
![]() |
#2047 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ogorcen sam cheaterima.. nezz dal se to meni samo dodaga da dodem na server s njima, ili bas svima .. neki su bahati pa naprave score 25 pa dobe tactical nuke.. ja danas taman imao score 23-2, neki 8 kill streak, imao predator misle, choppera i ovo ono i onda me taj cheater okine... neki su skromniji ili jednostavno neznaju pa naprave kill kroz zide ili maglu... najgolje frajer ima valjda auto lock, lezi na podu, ispred njega zid, on puca u zid, ne ubije me, digne se i tocno pogodi.. seljacine :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Događa se, pozdraviš mu bližu rodbinu i quitaš ![]() Inače sad sam se dosta ufurao, ali opet dosta brzo me ubiju.Al ništa mi ne digne tlak kao kad nabijem dobar killstreak i onda me iz zraka nekaj zgromi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2050 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() Jedno vrijeme je bilo noobova sa ocitim wallhackom pa kad sam reko na chat da je navedeni haxor, rekli bi mi da trolam jer lik ima skor 9-15. ![]() Dosta ljudi imaju onaj texture hack i skuzio sam jednog lika da ima po tome sto me je 3 puta stresao iz chopper gunnera iako sam ja imao cold blood. Kazem 3 puta sam gledao na killcam prije nego sto sam zakljucio da je texture hack u pitanju jer me nije slucajno pogodio nego je bas gadjao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 |
|
![]() Daaaaaaamn stari, ja nijedan još...najveći killstrek 16... :/ Također malo malo ubijem nekog kroz zid, što od toga da vidim da utrči negdje pa pucam ili jednostavno nekad opletem po zidu jer na UAV-u vidim nekog ispred sebe, a FMJ ni ne koristim. Ne samo po skoru već eto jer te jednostavno krene i naredaš 10ak killova, nerijetko su me prozvali cheaterom što se uglavnom brzo demantira jer bi bio yebeno loš cheater sa skorom 22/15 K/D ![]()
![]() |
#2052 |
Guest
|
ima cheatera dosta, danas lika spectam puca kroz gusto raslinje LMG-om kroz ACOG full auto i krsi nas sve. tactical nuke sam dozivio dvaputa, od iste osobe, nekog crnogorca. ne mogu rec da je sigurno cheater jer nisam ga gledao, ali ono... doduse ja perem zero gear pa mozda zato ![]() |
![]() |
![]() |
#2053 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
nisam zakljucivao po scoreu , ovaj koji ih je ubio vise od 25 je mene ubio iza drveta i sta ja znam cega a da me uopce nije vidio.. a ovo kroz zid, druga stvar kad nekog vidis pa pucas kroz zid jer pretpostavljas kamo je isao.. ali nemozes mi reci da frajer nema wh i autoaim ako on lezi, ne vidi nista osim zida i to ultra debelog i onda pocinje pucat... ili me vidi kroz maglu.. najbolje da me neko uci kako wh zgleda! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 | |
Guest
|
Pa da ali to na regular TDM. Na HC (kojeg sada stalno igram) je to dosta teze i nisam niti jednom dobio nuke tamo. Najbolj recept za nuke je samo rush i flank...Ako je protivnicki team malo losiji tolko ih izvrtim, neznaju sta se dogadja. Cim dodjem do ChopperGunnera 80% sanse imam da dobim nuke. Btw. necu ti reci kolki mi je najveci killstreak. Bolje da neznas ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Bazinga
|
Preko 20 nuke-ova? Kaj sam ja tak loš da nemogu nijednog dobit. Danas sam imao 19KS i onda ostanem bez metaka. I nakon minute razmišljanja odem pobrat pušku par metara od mene i taman u uzmem i lik me odnekud zakolje, x fkn D.Mislim stvarno koji luzer ![]()
![]() |
#2056 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ocito ste poceli igrati zero gear verziju ![]() tamo ima cheatera ko da ih je neko lopatom nabacao... znam jer sam s frendovima iso igrat...i svako malo netko bude sa wh i inim glupostima... ima ih i na regular IWnet-u ali ni priblizno ko ovak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2057 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() @bego: Nije da palim vatru ali mozda ti tor objasni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
|
Koju crnu trojicu za crni emergency airdrop ![]() Sa hardlineom trebaš šestoricu (bez njega sedmoricu) da dobiješ airdrop. Ah... vidi, ti misliš na bijedni care package... LAWL ![]() ![]()
![]() |
#2062 |
Guest
|
@hammer_of_thor LAWL ![]() btw kako mi je smjesno kad neko zove counter uav u hcu bez da je iko uopce zvao uav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 | ||
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Iako koristim scavenger na većini oružja, ali eto, taman onda igrao sa tar-21 i imao gore navedenu kombinaciju + cold blooded
![]() |
![]() |
#2065 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2066 |
Premium
|
Care package - Par harriera, jedan pawe, jedan bomber, i 2 AC130 ko dijete za božićno jutro sam bio sretan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2067 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
zanima me kako napraviti ovo sta spirit i moree imaju u potpisu, skuzio sam sve samo nemogu nac taj steam id, pa ako neko zna bio bih mu zahvalan ako mi kaze edit: never mind nasao sam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2068 |
Guest
|
Pa ebemu sta ce ti taj holgraphic sight? Imas odlican iron sight, dok holo samo smeta pri vidljivosti. Barem meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|