|
![]() |
#1051 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
hmhhhh zanimljivo... cambridgei.. javim ti oko nove godine za njega ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ma vraga...za 1 G.roseu zahtjevam jednog pivkana + 1 dajem na poklon ![]() ![]() cambridgei-a neće biti toliko puno + aktivniji su,ljepših boja i brže rastu...na kraju krajeva budu dosta veće kao odrasle jedinke...za 1 komad 2 pivkana (i 1 rosea na poklon!) ![]() ![]() evo kako to kod malih izgleda http://www.akvarij.net/forum/index.p...7210.msg241092 Ostalo ne traži ništa osim jedne male pvc kutijice...tek kad naraste ide u terarij od cca 80kn. Jedino bi trebalo u jednoj kutijici imat brašnare...da se razmožavaju,vrlo je lako ne zahtjevaju ama baš ništa osim pšeničnih posija i par puta mjesečno komad salate.Time bi ih hranili...A brašnari su hrana za T,najjednostavnija za početak. Inače T su totalno nezahtjevne životinje,mogu jako dugo bez hrane (do 2 godine!),ne prljaju terarij...(čišćenje jednom godišnje! dovoljno krpicom stakla obrisat).Posuda s vodom i to je to...bez vode mogu ostat isto bez problema par mjeseci... Kad su mali metabolizam im radi puno brže,pa im treba redovito nudit hranu i vlažit treset s par kapi vode.Ne treba mi svjetlo ni ništa,sobna temperatura je OK. Kad narastu odličan display pet ![]() Ova ponuda vrijedi samo za pcekspertovce,da populariziram malo ![]() G.rosea će mlade imat za cca mjesec dana,onda ih ja inkubiram dodatnih mjesec dana i onda su slobodni za nove vlasnike ![]() Bebači su ovako mali => http://www.imagesforme.com/show.php/870985_1000776.JPG A sad uploadam filmić obavio je šetnju po ruci...(da razbijem lošu reputaciju ovih bića) http://www.youtube.com/watch?v=K1Uy4HWqcEo
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 23.12.2009. u 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
RAKIJA
Datum registracije: Aug 2008
|
A tko će to postat tata =) hehe Ja sam davno imo leglo cambridgei-a al ih je bilo 73 samo od kojih je 5 ugiulo =\ Ja ipak mislim da ću se riješit svoje p cambridgei i g.rosee. Ako nekog zanima obadvije su ženke ne starije ok 5 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#1059 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Imam pitanje za drzace tarantula (xulos, Thoroughbred B...). Cime hranite vece/odrasle jednike pauka. Brasnari su im premali, a ne znam dal im je konstantna ishrana pinky-ima dovoljna. Moj smithi izrazito malo jede (svaka 2 mjeseca u prosjeku), pogotovo sad kroz zimu pa je drzanje brasnara i zohara apsolutno neisplativo. Imam i ja jedan video setnje (u pozadini reklame sa RTL-a ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4jMEngbGeTQ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Može neki link, po mogućnosti hrvatski za te pauke da se malo informiram. Ja bi volio imat jednog (ako prostor za njega nije kompliciran i skup). TB kada bi mogao dat 1 paukića? ![]()
![]() |
#1061 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.clankonosci.com/tarantule/t.odrzavanje.php tek za 20tak dana... ![]() dok ne narastu ih držiš u plastičnim kutijama...ili možeš odmah kupit terarij cca 80kn...ali dok su bebe to im je preveliko ![]() Neke žive 16g,neke po 30g...
![]() |
![]() |
#1062 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Svaka cast paucim, al ja ne bi mogao bez svojim životinjica, evo dvije slikice. Mačak Tomislav i njegova seka koja spava u posudi za cvijeće ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Sekica je jedno vrijeme samo u tome spavala, i svaki put bi malo zemlje izbacala van ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Btw , iduci tjedan stizu P.irminia i P.regalis ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1068 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() ![]() Uglavnom strava, al me opet još uvijek užasno privlači. Btw njihova hrana, jel oni jedu žive kukce ili ih ono mlatneš novinama prije nego im to daš? :P Ste imali kakva loša iskustva s njima? Ono tipa vidi susjeda kroz prozor šetnju po rukama i strefi ju infarkt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Premium
|
B.smithi nije neka proždrljiva vrsta...nemaju posebno brz metabolizam ali zato žive cca 30g...dubie i cvrčci su najbolaj ishrana,iako,pinky je isto dobar zalogaj ali ne prečesto jer im je to dosta masna hrana... Buljo => nažalost trenutno nemam ništa za pivu...jer sve što imam sam platio,pa ti eventualno mogu prodat po istoj cijeni (80kn)2x L.parahybana,B.boehmei,B.smithi...imaju oko 2cm...imam i A.geniculatu,dvije,ali oni su već komad pauka i komad ti je 200kn...(i dosta su traženi,popularni...veliki,proždrljivi,ogromni,atraktivni) ovo je moja ženka geniculate http://www.imagesforme.com/show.php/857220_1000652.JPG "za pivu" dajem samo ono što bude iz mog uzgoja...jer će ih biti...inače,okolo će ići po 50kn/kom... ![]() d4rk => ma kakva loša iskustva? meni su zanimacija samo takva,antistress,imam samo najbolja iskustva ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1071 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() |
#1072 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Btw moj ujak ima Dona,samo je njemački ovčar ![]()
![]() |
![]() |
#1073 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() |
#1074 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1075 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
kripl. ing.
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1077 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
LOL jucer uletavam u sestrinu sobu i di nadem cupavca da spava, dobro griju Toshibe ![]() http://slike.hr/slike/img0064_a64d5.jpg.html
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |