|
![]() |
#2551 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Aparat sluzbeno ima garanciju, no ostvariva je samo kanalom preko mene, a i to je ponekad dovoljno slozeno da bih uopce spomenuo nekome da je ima i furao aparat lijevo desno nakon prodaje. Lakse mi je staviti ga u prodaju kao aparat bez garancije i amen. Da je on ostao kod mene (sad je inace prodan), isao bih se zezati sa garancijom da se nedaj boze sto dogodi. Eto.... ![]()
![]() |
![]() |
#2553 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#2554 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2555 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Cim ozdravim,idem tamo napravit mali rusvaj,na garantnom listu pise da garancija ne pokriva nepravilno rukovanje artiklom,e pa jebemu pazio sam ih ko oci u glavi,nisu nikad pale,samo sam ih ja koristio i pukne plastika. Nije stvar u lovi,nego u tome sta su prljavi lopovi, lovu necu dobit, ispravan proizvod također,ali cu im napravit show,pa nek izgube par kupaca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2556 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
I to je to ![]()
![]() |
![]() |
#2557 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Mehaničko oštečenje - Ne vrijedi garancija! Treba crtat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Gledaj.Ako ja kupim proizvod za X kuna,i ako se on ''sam sjebe'',tj. pokvari se,potrga se zbog izrade koja ne smije biti takva,ja zelim novi proizvod ili povrat love. Aj zamisli ovo,kupis G9 za 600 kn i on se raspadne nakon 2 mjeseca koristenja. Sta bi ti napravio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2559 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2561 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Vise necu kupit Genius Ergo vec Logitecha
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2562 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ako je greška u proizvodnji, kontaktiraj proizvođača i plači na mail. Šta bi trebao onaj dečko reci, sa nokiom 5800, kaj mu je "vlaga ušla" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2563 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo prije tjedan dana mi gtx260 192 pustila bijeli dim, odnio na garanciju u microline, na racunu je 1899kn ako se ne varam (kupljena polovna za 800) , rekli su mi da ovih dana treba stic gigabyte gtx216 SO, ja reko super... Dana ujutro zovu, kaze da postoji problemcic sa gigabajticom da cu morat nadoplatit 100kn ili da mogu uzet gtx275 ali doplatit 300kn....sutra bi vjerojatno trebao otic po grafu ali neznam sta mi se zapravo vise isplati...
![]() |
#2565 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2566 | |
Registered User
|
Citiraj:
Protis VGA Gigabyte PCI-E nVidia GeForce N260 SO, 896MB, GDDR3, 448bit 1.371,28 kn Optimum računala VGA ASUS PCI-E ENGTX275/HTDI/896MD3, 896MB DDR3, 448 bit 1.626,74 kn Neznam zasto bi nadoplacivao ista. Procitaj im cijene okolo i reci im da ti vrate lovu da ih mozes kupiti tamo (i zaraditi razliku.) ili trazi neku od ovih i razliku u lovi na ruke.... kad se vec prave blesavi..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Banned
|
Evo, samo da javim da su mi iz Anus medie poslali neispravnu karticu u zamjenu. Čim instaliram drivere odmah mi se smrzava sistem i baca BSOD. Sad ću im poslat karticu natrag i ako mi ne riješe to u roku nekih tjedan dana izgleda da budem morao osobno ići tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
crkao mx610 (60 mjeseci garancije),u Osijeku nema vemulja,zovem Zagreb kažu da neće prihvatiti garanciju.Nemaju nikakve veze ti iz Anusemedije s vemilom.Kontaktirao čovjeka iz logitecha koji je obećao nešto skemijati,prošlo 10ak dana od njega ni traga ni glasa.Ne odgovara na mail,ne javljaju se u Zagrebu(ovih dana zbog blagdana pretpostavljam,ali eto nema ih ni danas).Ocajan sam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2569 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2570 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
imam i racun i kopiju racuna koju sam spremio za ove idiote.Vjerujem da će i ovaj gospodin iz logi hr uspjeti.Kaže da nikako ne smije nitko ostati zakinut.Ukoliko ne bude rijeseno u 10 ak dana idem dalje.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Crypto currency
Datum registracije: Aug 2008
|
Napokon mi odobrili reklamaciju DFI DK 790GX-M2RS, ali mi u zamjenu nude JR 790GX-M2RS i 790X-M2RS. Ja nezelim niti jednu od ovih ploča , želim ili istu ili povrat novca. Sada me zanima koji zakon im mogu citirat i zatrazit jedno od ovoga gore? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2572 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Btw. gdje ostvaruješ reklamaciju?
![]() |
![]() |
#2573 | |
Crypto currency
Datum registracije: Aug 2008
|
Diskont24. Ovo je nakon drugog puta, privi put su "zakljucili" da matična radi... Naravno nije radila... EDIT: Mail iz diskonta Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: bloodthorn. 28.12.2009. u 15:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2574 | ||
Baja!
|
Citiraj:
Poslikaj mis, racun, jamstveni list, sta god i to prilozis tamo u attachemntu i to je to...u roku 10 dana ces dobiti novog misa. Hebemu... EDIT: evo ti jos jednom taj post : Citiraj:
![]() |
![]() |
#2575 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#2576 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Od reklamacije je prošlo 75 dana i danas sam im poslao mail na koji su odgovorili: Vašu reklamaciju riješio je Vemilov servis i dostavio je u naš servis. Uređaj možete preuzeti osobno na pultu našeg servisa (servis UnusMedia d.o.o.; Rudeška cesta 140, Zagreb; II kat). Ako niste u mogučnosti osobno doći molimo dostavite nam podatke od osobe koja bi uređaj mogla preuzeti. Uređaj isto tako možete preuzeti putem neke od dostavnih službi, u tom slučaju molimo osobno kontaktirajte dostavnu službi i nas obavjestite kako bi uređaj mogli pripremiti za dostavu. Radno vrijeme servisa Unusmedia d.o.o. : Ponedjeljak – Petak 10 do 18 sati (31.12.09. servis radi skračeno od 10 do 16 sati). Ta navedena dostava bi trebala biti moj trošak? Dali mogu umjesto uređaja zatražiti novac i koja je vjerojatnost da ga dobijem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
Baja!
|
Pa jbte, ako su ti rijesili reklamaciju kako mozes traziti povrat novca?? I ovdje ces svasta procitati. A to pitaj njih najbolje, tko ce snositi troskove dostave.
![]() |
#2578 | |
Banned
|
Ti moraš snosit troškove dostave. Kao što sam i ja... I onda mi kreteni pošalju neispravnu karticu. Danas im šaljem mail i napišem kako je kartica neispravna i kroz 2-3 minute dobijem ovo: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2579 |
Baja!
|
![]() |
#2580 |
Registered User