|
![]() |
#4982 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() @on topic A da ti ipak probas reinstalirati windowse, jer moze lako biti da ti imas nekog smeca na kompu, pa ti zbog toga to i steka tako.
![]() |
![]() |
#4983 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
a čuj, sumnjam da je smeće na kompu u pitanju, jer je dost friška kopija windowsa (mjesec dana od formata, a od tada samo torrentam filmove) danas sam probao i catalyste 9.10, isto sranje... bum još opalio moddane, ak to ne pomogne, ionak uskoro idem po novi disk, usfalilo prostora, pa će past novi format.. ma ima još nade :P ako pak ni to ne pmogne, čačkat ću po konfi, mijenjat tu i tamo koju komponentu, već i prije sam imo problema sa memorijom (sumnjam ma memoriju il na matičnu u krajnjem slučaju) enivej, puno hvala svima ![]() ak još tko slučajno ima kakvih iskustava, dobro dođu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4984 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4985 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo danas pocinju kvalifikacije za HR-eSports ligu... Igra li netko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4986 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#4987 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
problem s grafikom
Problem je ovaj sa skrinšota: ![]() Ispred g3 vidi se neki oblačić koji tu ne bi trebao biti. Pojavljuje se svako malo, neovisno o mapi. Dotični "oblačić" javlja mi se samo u cod 4, dok svi ostali uredno rade (čak sam jučer probao ono smeće od crysisa igrat 2 h bez prestanka i ništa...) Predpostavljam da se radi o artefaktu, samo što ne kužim zbog čega bi se pojavljivao jer grafa nije kloknuta (club 3d hd 4670), a hladi ju accelero s1 sa 92 mm ventom (ne prelazi 50 u loadu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4988 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
BTW. kolko vidim imaš modan .cfg, probaj sa defaultnim igrat. Možda je do njega kad veliš da u drugim igrama ne baca slične stvari.
![]() |
#4989 |
Premium
|
nije do cfg, probal sam default i isto se pojavi nakon nekog vremena. probal sam stavit furmark sat vremena i sve uredno... jučer sam probal igrat cod 6 5h u komadu i isto sve uredno (kad dođem do lvl 70 vraćam se na ovaj, jer je onaj smeće u usporedbi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4991 |
Premium
|
to sam prvo probal, ali ništa. baš malo pipam po grafulji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4992 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Imas problema sa direct x-om... Meni je isto tako bilo na poceku, ali ja sam imao crtu preko cijelog ekrana od RPG. Kreni igrat promod pa nece vise biti tih gluposti |
![]() |
![]() |
![]() |
#4993 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#4994 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4995 |
Premium
|
promod mi je bezze. kao da uzmeš pamelu anderson i makneš silikone. kaj ti ostane? samo ljuštura nekadašnje slave i veličine ![]() niste igrali cod4 dok niste bili na serveru koji ima de_dust2 u map rotation <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4997 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Mene zanima da li netko od vas zna kako se rade skinovi za oruzja u igri i da li je to moguce napraviti opce? Zelio bih da na neka oruzja stavim svoj nick....ako netko zna kako neka javi. Hvala.
![]() |
#4998 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Po screenshotovima na netu koje sam vidio, moguće je. A sad kako to neznam. Mislim da je za to potreban neki mod.
![]() |
#4999 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
unutar postojecih .iwd fileova pronadi skinove weapona i promjeni ih. ali mislim da ih nes moc koristit na pb serverima jer ce te kikati
![]() |
#5000 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#5001 | ||
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
P.S soz4 duble post Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 01.01.2010. u 23:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5002 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#5003 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#5004 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ovak... Imam problem da ne mogu pokrenuti cod4... znaci, sastavio sam novu konfu, cpu E4400, mbo asus p5 nd2 se (nforce 4 sli), 1 gb ddr2, nvidia gtx260. to je privremena konfa i ram ali trebalo bi zavrtit igru... ugl, stavio vistu 64 i probao pokrenuti vec davno instalirani cod koji radi na vec preko nekoliko reinstalacija, no, pokrene se, dode crn ekran i treba krenut igra i vrati se u win i pise iw3mp.exe has stopped working i nudi da provjeri soluciju na netu ili close s tim da ak i stisnem da provjeri nis se ne dogodi... da se razumije, to je na frisko instaliranom sistemu, svi driveri su najnoviji... nakon toga obrisao sam tu instaliranu verziju i ponovo instalirao igru iz pocetka no opet isto... zatim sam instalirao vistu 32 black i sve nove drivere, sistem super radi, frisko instaliran cod4 i opet isto... probao sam maknuti drivere od grafe (zadnju verziju) i instalirao dobivene sa garfom sa cd-a no opet isto... stavio neke druge drivere za nforce no opet isto... patchao igru no opet isto... napravio hrpu win updatea i opet isto... sta god probam isto, pokrene se i izade van... WTF??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5006 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Zwer54 prvo probaj piknut bilo kakvi jack u utor za mic na matičnoj. Za skinove. Ima na jutubu treba moddat te fajlove koje je netko spomenuo u photoshopu. Frendu ne radi na pubovima, al na njegovom war serveru radi. Onaj tko ima problema s crashevima na 3870. Skini hladnjak i promjeni pastu. Kao što ti je kolega savjetovao. Ista stvar mi se događala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5007 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5008 |