|
![]() |
#4321 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
http://forum.hr/showpost.php?p=24223444&postcount=1328 Netko je pitao kako izgledaju cvike... Što se tiče POPovih preporuka, Funny People obavezno NEzaobići. Pandorum je iznenađujuće dobar.
![]() |
#4322 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako mi možete pomoć tražim film u kojem vojnoj pilotkinji žele dati medalju zbog iznimne hrabrosti i spašavanja ljudi u misiji u kojoj u sama biva ubijena.istraživač ispituje ljude koje je spasila,te dolazi do neočekivane istine.hvala unaprijed.
![]() |
#4323 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4324 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
the invetion of lying nezaobilazno za bilo kojeg ljubitelja ricky gervaisa... jednostavno genijalan film. metafore kršćanstva i podsmijavanje istome, god-like lik sličan kao i u ghost townu gdje je ipak gervais "na svom terenu", pa i kritika samom (površnom) kompletnom ljudskom rodu kroz cijeli film. stvarno se isplati pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4325 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Children of Men (2006) Inače bježim od svih tih SF filmova jel mi se ne sviđa taj žanr, al kod ovog sam čua par dobrih preporuka + dobra ocjena + sadržaj koji mi se učinija jako zanimljiv, pa san napravija izminku i pogleda film. I nisam se razočara, dobar film ![]()
![]() |
#4326 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Revolutionary Road [2008] Provjerena gluma K. Winslet i DiCaprio, opet su odradili odličan posao. Priča se smješta u američko predgrađe, tipično neloš posao, dobra kuća i masu želja. Brak upada u probleme koji se nastoje rješiti odlaskom u Pariz. Uglavnom film je odlična drama koja mi se svidila. Ocjena 9/10 ____________________________ Death Sentence [2007] Glumačka postava malo manje razvikana od gornjeg dvojca, u odličnom filmu. Uglavnom odličan amerčki život, naruši ubojstvo sina u zabačenom djelu grada. Kroz patnju i bol zbog gubitka se još nadovezuje i činjenica da ubojica dobiva max 3-5 g zatvora. Otac kao svaki pravi otac uzima stvar u svoje ruke. Meni se film svidio iako je trebao posegnuti za .50 DE umjesto .357 Ocjena 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4327 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4328 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Dead Snow je slasher/horror, Nazi zombiji nemaju dublju pricu i istu ne treba ovdje traziti. Funny People je naziv filma, ime. Sigurno navodi krivo, al svatko normalan ce shvatit da se radi o drami sa radnjom upravo o ovome sto ti kazes, trazenju smisla zivota. Odlicna gluma sandlera, dobra pratnja rogena. Pandorum ima za cilj klaustrofobicnu atmosferu, mracne malene hodnike i linearnu pricu koja je dobro ukomponirana. Fali mu samo dobar editing, to je valjda tebe najvise pogodilo. Gluma nije losa. Filmu valjda najvise naskodilo da je Paul Anderson ukljucen u cijeli projekt. EDIT: Jucer pogledao Avatar. Film je samo OK. Na zalost kino u kojem smo bili nema 3D pa da vidim dal 3D nosi neku prednost. Avatar je dobar film, vizualno na vrhuncu, Pandora je prekrasna. No nije mi sjelo sve ovo New-Age sranje. Kritiziranje modernog drustva, osudjivanje industrijalizacije, osudjivanje americkih vojnih akcija u afganistanu, iraku, gdje vec.., vracanje osnovnim vrijednostima stovanja zemlje, itd. Sve je to ok, al za mene liberalno prenemaganje. Na'vi su visoki plavi izvanzemaljci, al ja sam stalno vidio indijance. Radnja je predvidiva no ne smeta toliko, likovi su plitki no uspiju te uvuci u razlog svoje borbe. Na zalost za Avatar kroz sljedecih 5 godina bit ce sigurno jos vizualno atraktivnih filmova u kojima ce se onda Avatar utopiti i nece po nicem iskakat. Da to nije Cameron, da to nisu godine u pripremi i milijuni utrosenog novca, taj film ne bi dobivao tolike ocjene. Da je izasao pred 2 do 3 godine mislim da bi puno bolje prosao. Zadnje izmijenjeno od: Rain Man. 28.12.2009. u 03:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4329 |
Banned
|
The Usual Suspects [1995] Evo večeras zavrtio i ovaj film. Šta reć osim da neznam kako mi je promakao, a i najbolji nekad zastrane ![]() Uglavnom radi se o klasiku, koji ima odličnu ekipu predvođenu sa K. Spaceyem. Film ocrtava kriminalne radnje obavijene velom tajne. Glavni misterij je korumpirani policajac koji nije uspio shvatiti prevaru u zadnjem poslu. Film nije predvidiv što je odlično, ima odličnu priču i par jkih preokreta. Uglavnom fascinirao me. Ocjena 10/10 Toliko za večeras, sutra me još čeka FullHD materijala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4330 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Ovo za loše filmove je subjektivno. Njemu jesu "stvarno loši filmovi", tebi nisu. O ukusima se ne raspravlja. OT: Počeo gledat najdražeg nam špijuna/ženskaroša - Bonda. Nabavio cijelu EON kolekciju na DVD-ovima i maloprije završio sa You Only Live Twice. Nema se što puno komentirat', sve super osim par propusta kojih ima u svakom Bondu, tipa sjedenje u ugašenom automobilu dok se iza vrti snimka neke jurnjave ili pucnjava u kojoj kaskaderi baš ne reagiraju najbolje. Sad spavanac, a sutra nastavljamo redom pa dokle ide. ![]()
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4331 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Kako se zove ona sirovina glumac,sad je na novoj bio film čini mi se,osuđeni se zove tako nešto,o otoku gdje se tučeju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4332 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
vinnie jones sirovina sa nogometnih terena ![]() evo jadni gazza nastradao http://pitchinvasion.net/blog/wp-content/uploads/2008/01/vinniejones.jpg lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#4333 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Obožavam tog lika ![]() http://www.imdb.com/title/tt0443473/ http://www.imdb.com/name/nm0005068/ Kakva budala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4334 |
Type R
|
Vinnie Jones je bog. Na prvi dan snimanja Lock, Stock... je došao direktno iz zatvora jer je prebio susjeda. Propustio je dan snimanja Snatcha zato jer se večer prije potukao u baru i završio u zatvoru. ![]() BTW, sinoć sam pogledao New Moon, ne svojom voljom. Uwe Boll radi remek djela.
![]() |
#4335 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Neki dan pogledao Far Cry čist' da vidim što je ovaj put napravio... ![]() ![]() ![]()
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4336 | |
Type R
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4337 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pogledao "the tournament" ![]() ![]()
![]() |
#4339 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4340 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4341 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Sve je ok, nemam nista protiv misljenja, al napisi onda da se tebi nisu svidali, toga nema u tvom postu. Napises da je Dead Snow trash, dok je film i namijenjen da bude u tom obliku. Dok se to i ciljalo izradom filma onda to nije losa stvar sto bi ljudi mogli od tebe pomislit. Uglavnom, zaboravite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4342 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Butterfly On A Wheel evo jedan film koji netreba pustat zenama haha sala sala, da se neurote stvarno film je bar meni predobar, a na kraju "došla maca na vratanca" ![]()
![]() |
#4345 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() + još jedan ![]() ![]() Btw. danas pogledao Yes Man i tako, ništa posebno, film za pogledati ništa više. 6.5/10, mogao je Carrey to i urnebesnije odraditi, vidi se da ga godine već stišću ![]()
![]() |
![]() |
#4346 |
Banned
|
Unforgiven [1992] Večerašnji odabir je pao na odličan western, u kojemu glavnu ulogu ima zloglasni C. Eastwood. On i njegov kompanjon M. Freeman prihvaćaju nagradu za odstrel dvojice divljaka koji su isjekli kurvu. Film ima dobru radnju, ok za western i odličnu glumu spomenutog dvojca. Ocjena 8,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4347 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pogledao sam danas opet, nakon dugo vremena The Guardian http://www.imdb.com/title/tt0406816/ Film mi je predobar, po meni dosada i uloga karijere za Ashtona a ni stari nije bilo losh. Preporuke Citiraj:
Pogledaš li možda nekada neki niskobuđetni film osim ovih par koji su stekli svjetsku slavu? Pogledaš li kada nešto od malih francuskih remekdjela? Ili si ograničen na IMDB top 250 filmova i Dextera kao jedine realne serije?
![]() |
![]() |
#4349 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Istina, ali trenutno je vrlo ograničen žanr filmova koji se prikazuje u toj tehnologiji. I vjerojatno će to tako i ostati, na dokumentarcima, odnosno na tome da se kamera kreće polako okolo.
![]() |
![]() |
#4350 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|