|
![]() |
#841 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Grafa u tvom cjenovnom rangu sa najboljim hladnjakom u klasi GTS250 ![]() http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6882
![]() |
#844 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
hm volio bih više ATi....gledao sam ovu grafičku Uzimao bih sve iz linksa da nemoram šarati firme bezveze. Od nvidia sam gledao ovu grafičku. I evo ono cigansko pitanje ![]() koja je bolja i jača tu uzimam ![]() p.s. kasnije bi došao 23" monitor i igralo bi se na maximali neke igre a što se tiče proca proc dolazi sa 4 jezgre q8300 sljedeći tjedan vjerovatno |
![]() |
![]() |
#847 |
|
Ako se ide na veću dijagonalu uskoro onda svakako GTX260, evo uštedi si 150kn ![]() http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=28235
#849 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Koju grafu kupiti
..trebam grafu da podržava cudu, da ima tv-out, da je silent i da nije preskupa (netrebam najnoviju zvijer) |
![]() |
![]() |
#850 | |
|
Citiraj:
Btw. što fali ovoj temi? ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...137931&page=28
![]() |
#851 |
Premium
|
...cca 500kn, monitor od compa je 17" CRT, a TV je 82cm |
![]() |
![]() |
#852 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
GeForce 9600GT pogledaj no za 500kn radije pogledaj kaj ima od rabljenih na tržnici. Za te pare možeš ubost već finu 8800GTS G80
#854 |
|
Mislim da je DomagojX tu zgrabio ![]() Ako se možeš malo protegnuti još, evo nove 9600GT za 563kn. http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=18811 Ili se strpiti još malo pa možda još nešto dobro tu na Tržnici iskrsne.
#855 |
Premium
|
...tražim nešto što imam pasivno hlađenje |
![]() |
![]() |
#856 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
grafa za 19" monitor
Poz Ekipa imam ja jedno pitanje, trenutno je u stroju 4830 s kojom sa ok zadovoljan, e sad za Moj Athlon x2 na 2.6 i 4 mb rama na win7, koju biste mi grafu preporucili da uzmeme da se mogu igrati na 1680x1050 na fuuuul detaljima??? I dal odmah pucati na dx11 kartice?? Monitor necu skoro mjenjat.. gledo sam malo ovo VGA Sapphire PCI-E Radeon HD 5770 1GB GDDR5 VGA Sapphire PCI-E Radeon HD 4890 1GB DDR5 razlika je 100ak kuna.. |
![]() |
![]() |
#859 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Iz razloga što si svoju temu oko kupovine dijelova već imao na podforumu Konfiguracije. Dobio si more savjeta i prijedloga, a ti si nakon par dana nonšalantno počeo s istim pitanjima na drugim podforumima. S druge strane, ovakve teme ne postoje da bi svatko došao i pitao što ga zanima, nego da ujedno i pročita što se drugima preporučilo, jer su zahtjevi više manje isti, stoga nema razloga iz dana u dan ponavljati jedne te iste prijedloge. |
![]() |
![]() |
#861 |
Currently Unavailable
Datum registracije: Dec 2009
|
GTX200 - Koju odabrati?
Pozdrav.. Naime kupio sam i slozio komp, i jos mi je ostalo da uzmem graficku. Preferiram nvidiu zbog mnogo problema sto su mi rekli oko ati drivera, iako ja mislim da ce se to popravit ubrzo. Dakle planiram uzet dx10 graficku do 1500kn. Pozeljno bi bilo da je iz ADM-a ili Linksa.. Nasao sam Gigabyte GTX260 SuperOverclock 896MB, al nazalost nestalo im je Gainward GTX275 Golden sample graficke.. 260 je 1350kn, dok je 275 bila 1600kn. Po reviewsima koje sam gledo, ova overclockana 260 je u najgorem slucaju jednakih performansi kao referentna gtx275.. Cak je i bolja u nekim slucajevima. Eto, dakle nvidia graficka do 1500kn.. i ne, ne zelim cekati jos koji mjesec da izadju dx11 kartice ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
|
Evo, biraj, pošto su u ADM-u dosta ažurni sa dodavanjem/skidanjem dostupnih/nedostupnih komponenti onda bi trebali imati obje grafe: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6004 http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6915 Osobno bih išao na Gigabyte SO ali ni XFX nije nikako loš izbor, još ako ubodeš neku koja se da lijepo clocknuti... Milina ![]() @Majo - pa što ne vidiš da čovjek traži isključivo nVidiju? ![]() Evo još jedan model iz Linksa da se nađe: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.615 Imao sam takav isti Core edition model koji još drži prvo mjesto tu na forumu po max clocku, ali OC potencijal je stvar sreće s bilo kojom grafom kakvu ćeš dobiti ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 27.12.2009. u 21:58. |
![]() |
![]() |
#864 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
to stoji (donekle ali necu u rasprave, modovi se ljute na mene nesto kad im diram ati i drivere ![]() Na njegovom mjestu ja bi jedino ipak ulovio gtx275 s trznice, bilo je u zadnje vrijeme par komada s ohoho garancije (koja nije vemil) za manje love od nove GTX260. Bio sam i sam u napasti ovih dana da si bacim jednu pod bor. Odustao zbog gore spomenutog razloga. Ali neki vole onaj miris novoga..... |
![]() |
![]() |
#865 | |
Currently Unavailable
|
Citiraj:
Ne znam za bfg, msi i slicne jer su ili rijetke ili ih uopce nema kod nas.. cuo sam da msi ima kvalitetnu robu, al sta je tu je ![]() |
|
![]() |
![]() |
#866 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
MSI ti drži Microline. (IQ centar) Što se pak OC-a tiče to ne ovisi o brandu već o samoj kartici tj kakav GPU/memoriju potrefiš. Može se jedna XFX jako loše klokat a druga odlično. Ovisi kakve si sreće. Tak da koju god uzeo nećeš fulat.
#867 | |
|
Citiraj:
![]() Ako si pak mislio na OC koji ti kao mladi entuzijast OC-er ![]()
![]() |
#869 | |
Currently Unavailable
|
Citiraj:
Cudno. http://www.elitebastards.com/index.p...7&limitstart=7 evo scrollaj dolje na ut3.. ocito bez nekih efekata je losija od obicne. al ugl. je bolja u vecini slucajeva, dok sam na nekom reviewu cod waw vidio da je 8 fps-a losija i bez i sa efektima nego obicna. Pa me to zbunjuje.. bilo kako bilo ova gigabyteova je cak jaca od xfx gtx 260 black edition, koja im je najbolja trenutno od 260 serija.. a tu su cijene |
|
![]() |
![]() |
#870 | |
|
LOL, tebe zabrinjava razlika od 8 FPS-a u jednom testu na rezoluciji koju tvoj monitor i ne podržava? Meni ti testovi i nisu baš relevantni, više volim doznati takve stvari od frendova ili tu na forumu iz prve ruke od drugih članova koju su imali u posjedu takvu grafu. Uglavnom koju god da uzmeš od navedenih nećeš pogriješiti a ako se voliš igrati sa clockanjem sam onda ti je najbolje uzeti neku najobičniju GTX260 sa dobrim hladnjakom i sa Evgom Precision se poigrati, meni je to bila uživancija sa XFX-icom ![]() U suprotnom si uzmi Gigabyteicu SO i vozi, naveo sam ti nju gore kao prvi pick ![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 28.12.2009. u 08:55. |
|
![]() |
![]() |
|
|