|
![]() |
#2012 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Igra postala dosadna ![]() Nisam je igrao već tjedan ili više... Danas otključao sve attachmente za Famas...još mi oko 100 headsotova ostalo da otključam onu žutu kamuflažu ![]() Počeo sam s Scarom igrat, trenutno ispunjavam challenge sa GL-om ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2015 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Bila su još dva moja frenda, al me onda u lobbyu poslije onog sranja od mape (airport) izbacilo, pa sam izgubio volju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2016 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2017 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ova Afghan mapa mi se sve vise svidja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2018 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
da li je itko od vas primjetio drastičan porast ADSL prometa zbog ove igre? Nisam skidao torrente ovaj mjesec a vidim da sam prebacio 9 GB do sada.... Čak upload nije toliko visok a download 400-500MB |
![]() |
![]() |
![]() |
#2019 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#2021 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne kad si im na metar ![]() recimo meni s FAL na daljinu pogodit nekog lutrija dok za medium range odlicna puska A si probao sa Lightmachinegunovima, s hipfire nemozes slona pogodit vecinu vremena ![]() Zato i ima puno oruzja, svima nam pase nes drugo ![]()
![]() |
#2022 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2025 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2029 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
da li si uspio izvrsiti uplatu...neki error mi javlja! jel tko uopce uspio izvrsiti uplatu sa ove stranice? http://playcdkey.com/ Zadnje izmijenjeno od: komer. 27.12.2009. u 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2031 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Kako stojite sa pingom inače? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2032 |
motocross
|
uzo sma na ebayu za 30$...sad updejtam,pa cu ujutro vidjet sta ce bit od toga...SP me ne zanima pretjerano ![]() fala na savjetu! kaze mi nakon updejta sa steama prilikom pokretanja igre ERROR:could not find zone `code_pre_gfx_mp.ff` Zadnje izmijenjeno od: komer. 28.12.2009. u 09:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2033 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2034 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
ocito imas russian key ... ukratko moras instalirat igru (ne preko steama) nego s DVD-a ili kako si se vec snasao i prekopirat foldere Zone i cini mi se Main i u localization.txt promjenit russian u english ..... proguglaj malo i rjesit ces |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2038 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
znaci ti igras sada MP sa ruskim kljucem bez problema i sve ti je na engleskom?! uzet cu i ja danas preko e baya, ovo sa http://playcdkey.com/ su neke muljaze ![]() za koliko ti stigne kljuc i jel mogu od prijatelja uzet original igru i instalirat zatim aktivirat sa tim ruskim kljucem, napraviti ono sa updatetom i igrat!? " 7 ) Remember Point 2? We Cut/Copied the folder we installed earlier, now replace the new one with the old one. " .....malo mi ovo nije jasno, jel moram prvo instalacijski folder sacuvat i onda ponovno ga vratit nazad, nema mi to logike al mislim da nisam dobro shvatio pa ak moze mala pomoc?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2040 | |
motocross
|
Citiraj:
meni je key stigao za sat i pol ![]() ![]() ja sam imao instaliranu igru na drugu particiju,pa sam prebacio sa te particije u steam folder,kako kazu uputstva,u steamu aktiviras kljuc i updejtas igru i igras!nije neki posao ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|