|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
kako sprziti film u avi formatu
hi zanima me nesto za przenje koristim nero express recimo kada przim film u dvd formatu(.ifo , .bup,.vob) onda odem u nero express pa pod videos and pictures kliknem na dvd video files(ispod toga pise create a high quality dvd video from dvd video file structures on your hard drive.please note that to make a dvd videofrom video files, you must use a dvd authoring tool such as nero vision) i onda sve dalje znam medutim tu pod dvd video files mogu prziti samo dvde u dvd formatu, a uopce mi ne prima recimo kada ocu prziti dvd u divx ili avi formatu , i sada me zanima kada ocu prziti film na dvd u avi formatu di moram ici dali moram ici pod data-data dvd, zbunjuje me to sto pod data dvd pise :create a data dvd which can be used to save all types of files and complete folders. the dvd can be used on ALL WINDOWS PLATFORMS,znaci nigdje ne pise da se moze gledati taj file na dvd recorderu,mozda je to onda samo za pc sada me zanima kako,gdje i na koji nacine moram sprziti film u avi ili divx formatu da bi ga mogo gledati na dvd recorderu koji mi inace podrzava divx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Snimi ga kao Data DVD, a ne Video DVD.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Data dvd je ok, odnosno tako se to i radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Da ne otvaram novu temu pišem ovdije. Pošto baš ne trčim za najnovijim informatičkim novostima malo sam zapeo i to kada sam vidio da mi na hardu fali mjesta, gledajući što da izbacim ustanovio sam da mi najviše mjesta zauzimaju snimci koje sam prebacio iz kućne kamere u komp, tako da mi snimak u PRO file (avi) formatu od nekih 2min. zauzima 400mb. Probao sam konvertirati sa nekim programima ali gubim strahovito na kvaliteti, pa bi me zanimalo s kojim programom bi to mogao konvertirati i u kojem formatu da budem zadovoljan rezultatom. Za vas prejednostavno, meni vrijedna informacija. Zahvaljujem na odgovorima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|