|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
O threadu: CPU obračun: Sempron 3100+, Athlon 64 2800+ i Pentium 4 M520
Pozdrav, nakon sto sam smogao malo vremena i isao vidjeti kamo je otisla rasprava oko samog clanka, otisla je nikamo, a ozren je zatvorio thread, sto je mene razljutilo jer po svemu sudeci nista nije gori od osoba kao sto su "freak, vga killera,...", osobe ili djeca kojoj bi osobno zabranio uopce vise koristenje diticnog foruma jer koliko vidim oni nisu podastrali niti jedan kvalitetan post (stav) glede teme osim sto su provocirali i javno prikazivali pristranost (primitivizam), cime su se pokazali da nisu nista bolji od jednostanicnih bica. Dakako potpuno razumijem PM doticnog Ghost1 koja je malo na krivi nacin izgovorena, ali je bila izazvana samom moderatorovom pristranoscu i donekle usudio bi se reci primitivnoscu, jer je dopustio da netko na primitivan nacin narusava temu mog posta koji je bio osvrt nanestrucnost autora doticnog clanka. Naravno na kraju je sve zavrsilo onako kako nisam zelio, vjecna bitka AMD vs. Intel, koju vode primitivci, pretezno osobe besparic, te obican je apsurd AMD nazvati deckima iz garaze jer to nisu, oni su velika korporacija, imaju dugu proslost. Smatram da je moja preporuka dosla iz toga da ja sada moram kupiti sta bi kupio, te smatram da sam dao objektivnu preporuku kao i konacan savjet jer nikad mi nije Intel bio drazi od AMD-a niti obrnuto (kao firme), a ovdje je to kao neki kultni obicaj ili sam ja stekao samo takav neprofesionalni dojam i medu moderatorima, jer ocito nisu puno stariji od vrsnjaka istomisljenika. |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Reakcije na tu temu imaš ovdje : http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=13734 Ako sam dobro skužio iz tvoga posta, ti Gosta1 kojeg smatraš primitivcem (jer izaziva/ulazi u Intel vs AMD rasprave) na kraju braniš da je shvatljivo da je napisao takav PM? LOL :clap: Usput, budi rečeno, Ozren je uvijek bio pro-Intel orijentiran i to su mu prije zamijerali. A modovi su ipak malo stariji ljudi, što bi znao da si ih upoznao. Dođi na PCEX meeting u petak pa da malo popričamo i popijemo koju ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Coolmer Hajde da stvar postavimo ovako-ako ćeš se služiti rječima primitivci, jednostanična bića i sličnim, ja ne da ću post zatvoriti nego ću ga izbrisati jer nemam ni malo živaca gledati sranja bilo na Svaštari, bilo na ATI-ju gdje sam moderator. Ako se ne možeš suzdržati od takvih izraza i generalizirati bez blage veze-ja ću post lijepo pobrisati i uopće me ne zanima kaj bude netko mislio o tome. To je upozorenje i tebi i ostalima koji se misle ponašati na takav način. Prvo i zadnje. |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
Sky: Smatram sve koji su uopce usli u tako nesto, stoga je bilo najbolje da je pobrisao post, a to je mogao uciniti od samo pocetka kad su odredene osobe usle rijecima koje cesto cujes u djecjoj igri "moj tata je jaci od tvojeg". Gdje je taj meeting, dosao bi da vidim, vec sam pitao tamo na objavi sastanka. Jelc: Ok, primio na znanje, stoga smatram da ces to primjeniti na sve. |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Dragi Coolmere... Briga me za AMD il Intel - ono kaj me brine je tvoj personality... Od kad si se pojavio lagano pratim tvoje piskaranje, i mogu ti rec sam slijedece - Zbog izgledne "troublemaker" osobnosti, morat ces bit odstranjen s foruma - naime, koliko god mi bili slobodan community/medij, osobe koje namjerno i konstantno izazivaju konflikte bile su/bit ce odstranjene... Tada ces konacno moc otic na druge strucne hr racunalne forume koji vape za osobama poput tebe. Dakle, smatraj ovo PRVIM i ZADNJIM upozorenjem koje NIJE OTVORENO ZA DISKUSIJU..... Hvala |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
samo jedan komentar. Ja PC -e forum ne bi nazvao slobodnim i demokratskim medijem, Da pace obrnuto reko bih...Iako opet tolko budala ima na ovom svjetu da i stege mora bit...
__________________ |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Jedna je stvar argumentirano raspravljati a drugo je davati komentare o nečijoj inteligenciji, porjeklu, itd... Mene osobno ne zanima previše to kaj netko misli da je nova 64-vorka ili neki Intelov proc bolji, i da li su PCIe i DDRII najluđi komad hardwarea još od kad je prase rep zavrnulo-radi se o osnovnoj kulturi komuniciranja. Ne može se opravdati podjebavanje i onda slanje mailova sa jebem-ti-mater spikom, ja sam malo stariji i internet komunikaciju shvaćam isto kao i normalnu "u živo", da je meni jebao mamicu-lijepo bih zamolio admina da ga nađe pa bih otišao do dotičnog u četri oka raspraviti tko čiju mamu i osnove kulturnog ponašanja. Kaj se tiče ilegalnog softa-bez obzira tko imao na svom kompu ilegalnih stvari, taj se hvala na pitanju ne hvali s time pred murjom ili bilo gdje ako zna da bi mogao nastradati i ne vidim nikakvog razloga da se na forumu ponaša drugčije. Svi mi ovdje polazimo od pretpostavke da ćemo se ipak koliko-toliko normalno i pristojno ponašati. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Jelc: Oprosti, ti pricas o meni ili? Koliko se sjecam osim ako ne bolujem od skleoz, vjerujem da jos ne, jer koliko sam ja upoznat nikome nisam slao privatne mailove, niti PM (private message), sve sto sam napisao nalazi se u threadovima i sve je bilo u zaru komunikacije dok nisam i sam shvatio da je rasprava s odredenim osobama bespotrebna i da je gubitak vremena te jednostavno ignoriram njihove komentare. |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Ne-pričam općenito o kulturi komunikacije da se ne ponavljaju sranja sa onog topica i jalove rasprave sa vrijeđanjima, a bez ikakve argumentirane rasprave, i da, mislio sam pritom i na te mailove koje je pisao Gost1. Takve rasprave nemaju ni malo smisla. Ako netko hoće dokazati i pokazati da je njegov proc bolji ili da misli da neka platforma ima hrpu nedostataka ili pak dobrih stvari-to se može sve fino i kulturno raspraviti i bez vrijeđanja. Kao što je već napisano-vrijedi za sve. jap, i reko je Veeelki Zli Admin da bu tukel po prstima po celom forumu,osim po svaštari,jel da smo tu nas tri Gazde...prema tome, ajmo mi liepe ovo piskaranje otfikarit i sljedeći petak pri babici jaavno raspraviti čija mama crnu vunu,jel prede....ovo je pomalo već jaako zamorno..... Jeltz,lahko ti staroj kvrgi nekaj vu glavu naliješ, onak uz Žuju...sve je lakše,a mladim lavovima.....joooj pa znaš već kak to ide...... ajde sad liepe se brusite za Slet a ne zamarajte se sa tuđim točkama i zarezima... ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 28.10.2004. u 22:54. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|