|
![]() |
#361 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
.:legenda:.
Datum registracije: Dec 2006
|
@Kruno M Koji FIRMWARE imaš? Ako ne korisits b-rad-ov zadnji, toplo preporucam. WD radi skroz ok.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
[QUOTE=cromiki;1519337][QUOTE=Kruno M;1519123]Stvarno nekada ne kužim te probleme sa WDTV-om... ima li netko neki savjet? Citiraj:
Ali nerazumijem zašto u Sheranom folderu, polovica starih foldera radi, a druga polovica neradi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
|
Mislio sam na firmware na WD playeru, ne ne firewall. Sorry... http://b-rad.cc/1066/wdlxtv-live0-3-0/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
|
sve ovisi što koristiš i iz kojeg izvora vučeš materijale. meni sa wd firmwareom svako drugi put nije vidio NAS pa onda pali/gasi/pali/gasi pa cekaj, pa se ne može spojiti, pa ovo, pa ono. kad sam stavio b-radov, jednostavno radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
meni je sve radilo, nisam s nicim imao problema. samo sam htio dobit nntp client na wd-u preko bradovog firmware-a, ali to mi nazalost ne radi. postavio sam mu pitanje na njegov blog, al ga je lik zbriso ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Premium
|
Citiraj:
-znaći stavlja se sa usb-sticka formatiranog sa onim HP tool-om i samo copy/paste b-radov fw na njega? - da li se može vratiti stari orig fw poslje b-rada? - da li ima nešto na šta bi trebao obratiti pozornost prilikom flashanja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
|
-znaći stavlja se sa usb-sticka formatiranog sa onim HP tool-om i samo copy/paste b-radov fw na njega? tako je - da li se može vratiti stari orig fw poslje b-rada? moze - da li ima nešto na šta bi trebao obratiti pozornost prilikom flashanja pazi da ga ne zgasis prilikom fleshanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Evo već 10ak dana, ustvari od kad je izašao, koristim B-radov 0.3.1 firmware i nema nikakvih problema. Uspio sam sa onim optionsima postaviti original pozadinu pošto mi je ljepša ta plava boja od onih b-radovih parketa ![]() Jedino nikako ne uspijevam upogoniti torrent ili nntp na njemu, jel uspjelo to kome i kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Premium
|
Evo upravo stavio b-rad FW i ista stvar. U glavnom folderu pola foldera radi, druga novo dodana polovica neradi, vide se folderi ali kaže da u folderima nema "Media files"... EDIT Mulac, sad mi je tek palo na pamet provjeriti share-ove na tim folderima. Imao sam taj jedan folder i njega sam samo sherao na naćin "Share with - Specific people - Everyone dodam" i to je to i onda u taj folder samo ubacujem filmove, ili u root ili u nove foldere i to mi je super šljakalo. Ali eto jučer sam ubacio veću količinu foldera u taj Sherani folder i najednom u novo dodanim fodlerima nema ništa. Tako da sam sada ručno morao u Sheranom folderu označiti foldere koji su zafkrakavi i na gore naveden naćin šerati i sada sve radi... Ne kužim zašto Windowsi automatski ne stavljaju share permissionse na novo dodane foldere? Eto jedina dobra stvar je što sam stavio b-rad FW i izgleda mi kao da mi newtorking puno brže radi. Zadnje izmijenjeno od: Kruno M. 24.12.2009. u 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
|
Primjetio sam da mi kod BRADovog FW-a mreža stalno radi, odn negasi lan kada je ugašen WDTV. Lampica na routeru stalno svijetli, inaće je kod gašenja wd-a i lampica bila ugašena. Inaće za sada sve super radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo i ja nabavio dotičnog. Zanima me da li se i vama događa da morate ručno pokrenuti cd2 kad završi cd1 tj. nema automatskog nastavljanja kao kod pc playera (KMPlayer & co.)? Koliko sam vidio na njemu je još uvijek original 1.0 fw. Ah, da. Imam komp koji je bežično spojen na router. Kako prikopčati WD da i on bude na netu? Na router ne mogu jer je u drugoj prostoriji. Dakle, mogu ga prikeljiti samo na komp koji ima slobodan lan utor na ploči. Ako ima netko ideju ili link, bio bi zahvalan.
![]() |
#382 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne mogu povući utp kabel do routera ni najboljom voljom. Mogu napraviti samo 2 stvari: 1. povući lan kabel između WD-a i kompa 2. ubosti wlan usb stick u WD i spojiti se na router bežično. Problem je što je spisak istih prilično 'tanak' i dobar dio se ni ne može naći na našem tržištu.
![]() |
#383 |
|
onda ti je jednostavnije uzet najjeftiniji switch i ukljucit ga kod kompa, i onda od wd-a do switch-a potegnes utp. sa wirelessom nikad neznas kako ce radit, a ovako si ziher da bu sve ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
dali vam smeta kod live-a visoko pozicioniran titl kada ga čita iz eksternog fajla? ja posedujem WDTV gen.2 kod kog je titl takođe visoko kao i kod live verzije. zanimljivo je da kada se titl ubaci zajedno sa mkv video fajlom onda je titl na svom mestu gde bi i trebao da bude. dali je isti slučaj i sa b-rad fimware-om ili je on nešto uradio u vezi sa tim? za WDTV gen.2 još uvek nema b-rad fimware-a ali me čisto zanima kako je to rešeno na live-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Premium
|
Kod mene je isti to "problem" titl je malo previsoko postavljen. Stavio sam jučer 0.3.2 verziju b-rad FW-a i ista stvar, još nitko nije napravio da se titlovi ili mogu podešavati po vertikali ili da ih spuste po defaultu malo niže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
pronašao sam na wdtv ideas već je neko pokrenuo temu o tome. šta kažete da malo glasamo možda nešto i urade? |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Registered User
|
Incorrect DNS?
.. ja pak imam globalnih problema prilikom spajanja wd tv live (zadnji firmware) - thomson speedtouch 780i WL router - windows 7 32 - povezano kablom .. jednostavno se ne mogu povezati na wd tv live, nista ne radi, niti network sharing niti youtube, i kad idem na automatsko i na manual spajanje - failed .. jucer recimo sve sljakalo pod IP adresom 192.168.1.5 s default IP routera i 255.255.255.0, a danas uopce ne prepoznaje connection "incorrect dns" .. probao sam par registry tweak-ova s wd foruma, cesti restart routera i wd na tvornicke postavke, nista .. sve je sherano uredno bez ikakvih passeva, firewall-a .. network sharing s laptop mi radi uredno, cak i s N97, windows 7 vidi wd tv live pod uredjajima, ali nista od spajanja .. ima li tko kakvih slicnih problema? unaprijed zahvalan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Jel se moze na BRad fw povecavati velicina subtitleova i preko 40 koliko je max na WD TV Live? Btw, izasao je 0.3.2 Jedan minus za WD TV Live - ne podrzava AC3 audio codec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |