|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Open office for windows
Dali postoji jedna dobra dusa da mi zdila na cd-u open office za windowse i po mogucnosti neku noviju ili najnoviju verziju. zahavljujem unaprijed ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
|
izgleda da M$ dominira hrv kucanstvima pa nitk nema open office. evo ja sam ga skinu, sa sluzbene stranice i download je bio iznenadjujuce mali svega 45 MB. znamda je to sok za modem usere ali svejedno uzevsi u obzir ostali takav software to je prakticki nista. isprobao sam ga i ostati cu na njemu. kompatibilnost sa M$ offceom je 101% tak da se ne morate nsita brinuti svi dokumeni ce uredno raditi a i mozete ih saveat u zapisu za office. osobno preporucam da ga korisitite jel ipak je besplatan a mogucnosti su nu u visini M$ offica!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
mogu se sloziti sa tobom da open office rula, ali ima par problema... prvi je (barem bio sa 1.1.2 verzijom) pri otvaranju cjenika (raznih hr firmi) cekas skoro po pola minute da otvori .xls a onaj njegov (open office "excel") format otvori iste sekunde... ovo se dogadjalo na cistoj instalaciji win2k i open office 1.1.2 na p3 1GHz i 1gb rama... probacu novu verziju nadam se da su to popravili, ali inace WAY TO GO for open office! svaka im cast, ljudi rade, poporavljaju bug-ove unapredjuju program, a bore se sa closed sourcom ms office-om, kako bi napravili sto vecu kompatibilnost... i to sve BESPLATNO... zasluzili su da im se kaze barem HVALA
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
koristim ga vec 2 godine, ipak je BESPLATAN a nudi sve funkcije koje sam koristio i u MSoffice-u. inace i mene zivcira sporo otvaranje xls dokumenata ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
evo meni otvara noramlo xls dokumente. bas budem isprobal sa nekim vecim fileom. kaj se tice opena da slazem se i kapa dolje skvadri koja ga radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|