|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
probo sam vec i to, nece bootat s njega, napravio sam bootable disk sa HP softwerom i stavio win98 boot files, i kad odaberem USB-HDD samo stoji (hangs) tamo gdje bi trebala bit komandna linija i samo pokaze nekakvo "j"... sve ostale USB boot opcije u biosu nemaju nikakvog utjecaja i boota normalno s hdd-a windowse... mozda mi ovi boot files ne valjaju, samo jedne sam naso za skinut pa jedino ak netko moze neki link na njih dat il nek mi uploada neke koji sigurno rade |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
sa win xp cdom sve normalno radi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Kao sto si i rekao, slozih 2 profila koja sam implementirao u iMON i deri ... ![]()
![]() |
![]() |
#575 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
pod hitno bi molio nekog da mi pomogne riješiti problem koji me muči danima...naime,dobio sam očito nekaki virus,i nemogu pokrenit većinu programa,znači fileovi .exe,sve skinute programe neće pokrenit,odem na system restore pa mi se izbaci system cannot find "filename" make sure you typed the name correctly,and then try again,odem na run i upišem regedit al također isti problem,a ako uđem u safemode onda sve radi normalno,stvarno vas preklinjem za pomoć...Hvala Puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
odes u safe mode, probaj odatle system restore, ali prije restora probaj staviti search and destroy i skenirati s nekim antivirusnim ali u safe mode-u
![]() |
![]() |
#577 |
Premium
|
probo još prije,našo je neku gamad i obriso al ništ koristi od toga,restore radi al nemogu vratit system jer kao nema na čeg vratit al hvala na trudu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj ga pokrenuti sa instalacijskog CD-a, možda prođe...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
|
nzm probaj CHKDSK da nije ostecen disk, evo jedan prijatelj je imo 2000 bad sectora i slicna stvar, samo on otvori program ali odma se ugasi, moze biti stvarno svasta ![]()
![]() |
#580 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Lexmark e120
Jel vozi netko ovaj printer na Win7? Ako da može neki hint kako ga upogoniti. I jedan komentar na win7: smeće. Razlog: ne sjećam se OS-a po kojem je trebalo toliko kopati da bi upogonio npr. wifi. Katafakingstrofa. EDIT: Proradio, komentar na OS stoji i dalje.
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 17.12.2009. u 08:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
Premium
|
Citiraj:
http://support.lexmark.com/index?pag...D&actp=HOTTIPS evo tu ti je link za printer, skines drivere i to je to, si probo s update-a skinuti ??
![]() |
![]() |
#582 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
WIFI ne koristim stick, PCI kartica je, drivere nije našao, pa ukloni driver signing, pa makni watermark, pa koji kujac? Što bi svi mi morali kupit hardwer koji je svetom vodicom poškropio Bill osobno da bi to radilo iz prve? Jesu oni normalni? Što onda imaju na te tri i pol gige devedea? Drivere? Za koga majketi? Stavio sam AV i radi firefox sa 3 taba, 1,13Gb rama je pojelo?WTF?
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT; koliko vidim pod tvoj komp imas ovu plocu http://www.supermicro.com/products/m.../G33/C2SBA.cfm a na njoj ima za ustekat lan
![]() |
![]() |
#584 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
Ma sredio sam već većinu stvari, problem je s mojim stavom. Dakle ovako, proveo sam 2 sata za kompom da bi upogonio printer i pogasio nepotrebne servise, maknuo aero, i dobijem kujac. To nije prihvatljivo. I dalje troši ram ko mutav, a blaženi FF kojeg se nebi ni mrtav odrekao troši 50Mb. Dakle nije on kriv. Potrošnja rama nije prihvatljiva, treba mi za druge stvari. Dakle da rezimiramo, digneš OS, da bi sve profunkcioniralo cca 2 sata, sat vremena tweakovi, koji kujca ne pomognu, skupa s instalacijom imaš nakon cca 4 sata posla OS na koji još nisi digao niti jedan program. Veličanstveno. M$ je stvarno nadmašio sebe ![]() Idem se objesiti što mi je uopće palo na pamet ovo ić instalirat.
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#586 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
mali problem kod instalacije, naime sve prođe uredno, winsi 7 se rebootaju i kad prođe pozdravna poruka i logo win7, monitor se ugasi, i ne mogu dovršiti instalaciju, a slike nema niti na DVI niti na HDMI izlazu. Grafička je 4870 1GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Premium
|
![]() |
#590 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ljudi, da li itko zna gdje pronać drivere za zvučnu Creative Live! 5.1, ja nisam uspio... ![]() ili ako možete preporučiti neku jeftinu zvučnu a da radi pod windowsima 7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#595 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo da se i ja ubacim iako neznam dal je win 7 krivac.....moj problem je zamrzavanje u igrama praćeno prilično nezgodnim zvukom iz zvucnika ( dosta neugodno zujanje ) . Malo san gugla al nisam nasa nista korisno pa ako neko ima isti problem.....svaki savjet je dobrodošao . Vidim da nisam jedini al za sada nisan nasa rjesenje ; Hi everyone, I have a problem running MMORPG games on Windows 7, they are: warhammer online and Aion. At some point during game (could be anything between 5 minutes and hour) the game freezes and speakers start repeating annoying sound (almost always same sound). Can you please help to understand the nature of my problem and fix it? Hi everybody In the past couple of days, I've experienced a new thing with my pc, I suddenly get a strange annoying sound in my speakers and the computer freezes and I can't do anything anymore, but restart or unplug... Any idea? I have recorded the sound but I don't know who to upload it here so you can hear it... BUT i have greater issues. After about 10+ mins of gameplay i get a freeze, and a damnd solid one at that, which makes me have to restart. I cant figure out for the life of me whats causing this, Ive even gone as far as to set my computer to defaults with no Overclocks and fiddled round in the CCC to no avail, Ive un-installed and re-installed 3 times now, each time using a different patch version, so atleast i know its not a patch issue. Anyone else ever experienced something like this before? BTW my speakers start Squealing while the screen is frozen if that helps any, and the gameplay freezes after 10 mins (+-) reguardless of what lvl or save point is reached. |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |
Premium
|
Citiraj:
driveri, i meni se to dogodi s mojom HD4850, sad je izasao 9.12 nisam imo vremena instlirat ali mi se to dogadjalo s borderlandom EDIT: ako mozes pojacaj vent na grafi da ti neprelazi preko 70C* jer meni se na oko 71C* mislim zamrznio komp pa kada ulazim u borderland stavim turbo twin accelera na 60% pa temp budu oko 65-67C* i onda mi sve radilo bez problema
![]() |
![]() |
#598 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
stavio sam 9.12 a grafa ne prelazi 45°c , misliš da je katalist "krivac" ? Stavio sam ovaj WhoCrashed i sad ko iz inata nece da se srusi ![]() EDIT ; ipak nisan mora dugo čekat ; Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 18.12.2009. 19:42:36 your computer crashed This was likely caused by the following module: atikmdag.sys Bugcheck code: 0x116 (0x85168008, 0x8E643016, 0x0, 0x2) Error: VIDEO_TDR_ERROR Dump file: C:\Windows\Minidump\121809-19718-01.dmp file path: C:\Windows\system32\drivers\atikmdag.sys product: ATI Radeon Family company: ATI Technologies Inc. description: ATI Radeon Kernel Mode Driver Offtopic ; prva i zadnja atijeva grafa........ Zadnje izmijenjeno od: alen.s. 18.12.2009. u 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Isssss.....na netbooku dosla predinstalirana Win7 Starter. Rekoh ok, idem pomicati sve gluposti od Asusa koje su gore instalirane, trial verziju Office-a i ostale gluposti...i tako ja to sve slozim i kako je ovaj netbook prvenstveno za bolju polovicu koja voli imati sve lijepo poslozeno, lijepe wallpapere i tako to....i ono sok! U hebenom OS-u ne mozes promjeniti wallpaper! Pa neka mi netko kaze kako u 2010. god. wallpaper utjece na bilo kakve performanse OS-a i zasto se to ne moze promjenit...pa makar to bila i ta "Starter" verzija!? Pa nemamo Win NT(ili koja je vec bila verzija) i 286-ice da moramo kao nekada paziti na wallpapere jer "gutaju" RAM-a!! Sada lijepo na kanti imam Win7 Ultimate jer rade super, na jednom netbooku Ubuntu 9.10 i na ovaj novi Asus fino upravo sada idu gore Win XP + SP3. Ovu "Starter" verziju ili kako se vec zove lagano nabijem i radije bih da je netbook dosao bez icega te da je bio jeftiniji cca 200 kn....a ne sa ovim smecem gore! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|