|
|||||||||||
|
|
#571 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Imao sam feeling da će razbiti Juve, šteta što nisam stigao do kladionice zbog posla da to unovčim ![]() Svaka čast Oliću, ide ga u zadnje vrijeme. A i Pranjić je počeo nešto pokazivati ![]()
|
|
#573 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
|
|
|
|
|
#574 |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Svaka cast Olicu,to je dokaz da samo srcem se moze u nogometu nadoknaditi nedostatak svih ostalih elemenata nogometne igre, sinocnja partija za deset - koliko covjek moze raditi presing i ici lijevo - desno , napijed - nazad. |
|
|
|
|
#575 |
|
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Maestralan je bio,nota 1 u Bildu (bild.de),kažu sympatisch und beliebt .Nema jadan tehniku,često mu fali točno onaj dodir kad izbaci već igrača iz ravnoteže brzinom,ali čuda radi. Jučer je bila jedna komična scena,taman je dobio loptu u for od Robbena čini mi se,neloše ju je i primio,ali jadan da si for po desnoj strani,umjesto da ide okomito na gol kao svrdlo,on se izvlači na korner,na kraju se i malo spetljao .Ali ništa tom čovjeku nije za prigovoriti,to šta je on napravio u karijeri pogotovo inozemnoj u Cska,hsv i potpisati,i ovako igrati za Bayern..uber igrač. Treneri takve obožavaju. |
|
|
|
|
#577 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Ah taj "amater" koji je falio 2 penala... ![]()
|
|
|
#578 |
|
Hejter
|
Mislim da je to samo medijsko naklapanje. |
|
|
|
|
#580 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#581 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
I ne samo Ferrari otkaz, jer ova bezidejnost u redovima Juventusa je nevjerojatna. Oni nemaju zamjenu za svakog igraca. Del Piero se ozlijedi, pad je u cijeloj momcadi. Trezeguet nikako uci u formu, Amauri i Iaquinta nemaju nikakvu tehniku osim skok igre i sto mogu trcati, nista korisno od njih. Diego je trebao biti ogromno pojacanje, ali j...u m...r kako jedan igrac moze biti ogromno pojacanje u ionako neuigranoj momcadi. Giovinco ima definitivno nedovoljnu minutazu,al mlad je jos on, on im je i najveca nada za sada. Buffon im je trenutno jedina konstanta Ne znam sta bih rekao, navijam za Juve otkad znam za sebe, ali ovo mi se nikako ne svidja. Bayernu svaka cast, zasluzeno ide dalje, ali ovako prokockati odlazak dalje nije nikako dobro. Nadam se da ce se stvari popraviti u Juventusu, jer sad bi im bilo najgore ispasti iz kolosjeka. 5 bodova iza Intera u Seriji A nije puno, ali realno, talijanska liga u zadnjih par godina nista ozbiljnije nije ponudila... Toliko od mene, izivciran sam i ljut indolentnoscu Juventusa da bi mogao ovako sr...ti i pisati do sutra! |
|
|
|
|
#582 | |
|
Guest
|
Citiraj:
Baš mi ova tekma dobro sjela! |
|
|
|
#583 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
http://www.index.hr/sport/clanak/din...zi/465203.aspx jel taj cufre zasluzeno dobio nogu? ja gledao jednu jedinu njegovu tekmu,nije mi se činio loš... kako je taj igrao? a ovaj drugi papak je zaslužio
|
|
#585 |
|
Guest
|
joj, jedva čekam sutra! pivo + kokice + pljuge + živci i to je to! |
|
|
#587 |
|
Hejter
|
Ja sutra odlucio se smrznut na dolcu posto ionako imam u centru neke planove jos da slomim otpor doma da ponesem obiteljski sal star skoro 30 godina umjesto svog od lfc-a. |
|
|
|
|
#588 |
|
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Gledam Tottenham - Man. City (trenutno 2:0, Kranjcar zavukao prvi gol) i ne mogu se nacuditi kako je onaj lopatar Crouch u momcadi...lik je sebican dozlaboga. Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 17.12.2009. u 10:59. |
|
|
|
|
#590 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
|
#591 | |
|
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
#592 |
|
Guest
|
D-Day pocinje! |
|
|
#594 |
|
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
|
|
#595 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Suarez vjerojatno propušta Anderlecht
Citiraj:
|
|
|
#598 |
|
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Mah, Ajax igra doma, ima mlade igrače koji su željni dokazivanja, imaju najbolju školu nogometa(onda vljda znaju nekoga vraga)...pa nevjerujem baš da budu igrali bezveze, ko recimo ENG u Ukrajni! Koji bed, sad Dinamu ni 3pobjede ne garantiraju prolaz. @Arsenal-fan jesi siguran da srbin igra, 100% ? |
|
|
|
|
#600 |
|
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
|