|
![]() |
#1892 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
u Steamu ispred imena stavis: Code:
^1 = Red ^2 = Green ^3 = Yellow ^4 = Blue ^5 = Light blue ^6 = Purple ^7 = White (This will make it back to the default color) ^8 = Is a color that changes depending what level you are on. ^9 = Grey (Might be black too) ^0 = Black (You must type two ^^0 to type in black, not one carrot) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1895 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
To što ti želiš, nisam siguran da je moguće, osim u konzoli. A kao što znamo, konzola je onemogućena. Hehe, zanimljivo.
![]() |
![]() |
#1898 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1901 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Kako ti je napisao Tihomir nije optička varka - autor je ubrzao na nekim dijelovima ali je to i napomenuo - inače ako si bacio oko na one ispod komentare ljudi pričaju o tome i vele da je skoro nemoguče ubit negok tko to koristi jer je prebrz pa su hiboxovi zeznuti.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1902 |
Bazinga
|
Evo danas malo igrao dobio care package i u njemu pave low. I fino on dere kad najednom izleti killstreak reward-heli. Pa zar se računaju fragovi iz one škatulje?Kolko ja znam ne, a i još piše intel kad se igra loada. Jel to bio neki bug ili to vrijedi samo za neke reward-ove iz paketa, npr AC130 ili Chopper gunner?
![]() |
#1903 | |
LateralusX
|
Citiraj:
Since the 1.05 patch, one kill can be earned from killstreak rewards obtained via a care package that counts towards earning another killstreak reward by the user. However, any other kills scored by a killstreak reward earned via care package will not count. i pazi ovo: # If the user earns a Pave Low and the Pave Low gets the next kill then Pave Low's kills will NOT be added to the current kill streak. However, if the user gets a kill before the Pave Low, the Pave Low's kills will continue the killstreak. # Kills from Pave Lows earned from Care Packages will continue the current kill streak. This appears to be a bug, as Care Packages are not supposed to add to kill streaks. Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 17.12.2009. u 14:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Nego da ne tražim, jel neko zna jel je velika razlika što se tiče bodovanja u HC HQ pro ili HC TDM? Znam da se killovi u HQ boduju sa 50 a u TDM-u sa 100, ali ovdje ima bodovanje za HQ, pa jel otprilike približno?
![]() |
![]() |
#1910 |
Bazinga
|
![]() |
#1911 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() Iako meni najbolja kombinacija je sa gripom, scavenger, stoping i ninja. Da vidis panike ![]() btw odradio 2500killova sa vectorom i dobio callsign one srebrne kosturske glave i na njima pise vector, kul izgleda. http://www.youtube.com/watch?v=p4ebtj1jR7c ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Sinoć tek došao doma, i idem malo probat. Neka sniper misija, OK na veteran su relativno dobri. Igra je za tih 10tak minuta bila ok, ali me užasno živcira onaj 300 efekt krvi kad me netko pogodi. Kao da me netko gađa jebenim pomidorima, kakva krv u očim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Premium
|
Pozz =) Dajte mi pls recite ovako,... Imam igru iz "privatnih trgovina" i sad sam nasao na Internetu cd key.. i sad, mene kod instalacije nigdje ne traži da upišem cd key, tako da ne znam.. kad kupim npr. taj key, kamo da ga upisem..?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1914 | |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
i malo štiva za zabavu https://support.steampowered.com/kb_...5357-FSQM-0382 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
LateralusX
|
mene isto zivcira, ali mislim da se ne radi o krvi u ocima nego po zastitnim naocalama (iako ih neki likovi imaju, a neki nemaju) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1916 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1918 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ma taj AA-12 nije loš, ali ima premal domet. Model 1897 Akimbo FTW ![]() Koji show od igranja ![]() Ali domet im je smješno velik, dobaci stvarno daleko, ali shotguni ownaju ![]()
![]() |
![]() |
|
|