|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Družim se s ovim playerom od Ponedeljka pa evo mali osvrt: Prilikom prvog paljenja odmah je ponudio novi fw sto je dobro rijeseno. Nakon tagao mi nije htio pronaci shareove na XP dok je streaming na Win7 vidio po defaultu. Jednostavno me nije pitao za username & password dok sam htio pristupiti shareovima preko WD sucelja. No dobro slozio sam da to radi i sad je OK, bez obzira resetira li se PC ili WD. Prva stvar koja me se dojmila je YouTube support koji je rijesen OK ali ne vise od toga, malo je spor kod previewa clipova. Internet radio je odlicna stvar. Ono sto me zivcira: kod pregleda filmova, prikazuje i muziku i slike i obrnuto. Nemogucnost namjestanja subtitlova u neki veci font (ima par predefiniranih velicina). Svaki put kad stavim novi sadrzaj u shareani folder, moram izaci na inicijalni WD meni i ponovo uci u networks shares da bi on "skuzio" taj sadrzaj, inace nece. Premotavanje naprijed/nazad dosta sporo reagira. Ono sto me jako zivcira: dosta formata nije podrzano, sto se tice zvuka i videa. Skinuo sam dosta filmova (saw 6, ali, tropic thunder, i jos dosta njih) i nece mi ih playati. Malo je frustrirajuce, skinem film i sjednem s curom pred TV i pokrenem film a on mi javi da format nije podrzan. Ili film krene a nema muzike itd... Film ali sam skinuo u tri razlicite verzije i niti mi jednu ne zeli playati. OK kuzim format nije podrzan ali to su tipicni filmovi sa torrenta kako to da takvi formati nisu podrzani? Jel netko zna reci nesto vise o ovom mom zadnjem probleemu? Kakva vi iskustva imat? Inace uredaj je sasvim OK ali me ovo oko formata ubija, ako ne rijesim nekako ide na trznicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Koji je to format koji ti nije htio playati ? Malo mi to cudno jer po specifikacijama podrzava stvarno sve zivo od Divix-a, Xvid-a, MKV, MOV......
![]() |
#303 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni nije jasno zašto krči neki qurac iz nekih mp3-ca kao da puštam DTS u foobaru ![]() I još mi nije jasno zašto mi "probijaju" ili nekako krče visoki ili neznam kako bi to opisao kada pustim muziku digitalno spojenu na yamaha receiver, a istu tu mp3 pustim preko zvučne i kompa na receiver i iste zvučnike i ne krči odnosno nema onog zvuka kao da imam zvučnike od 50kn ![]() WDTV Live koristim uglavnom za playanje muzike šta DTS šta mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Premium
|
Citiraj:
**************** Codec: DX50 Name: XviD 1.0. ****************** Codec: XviD Name: XviD ISO MPEG-4 ********************* Codec: Xvid Name: Xvid ISO MPEG-4 ***************** Codec: DX50 Name: DivX 5.x/6.x ***************** Codec: DIV3 Name: DivX 3 LowMotion ************************* ima slike nema tona (English DTS Digital) ****************************** ima slike nema tona (English DTS Digital) **************** ima slike nema tona (AAC Digital) *********************** ima slike nema tona (AC3 Digital) Pitanje: Da li nema zvuka na MKV filmovima jel mi je spojen samo HDMI kabel na TV? Znaci ne koristim činčeve niti optical? Zasto mi ne playa xvid? Ovdije pise da je podrzan! http://gizmodo.com/5397986/hd-media-...ple-tv-killers Zadnje izmijenjeno od: tor. 05.12.2009. u 10:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Hmm nesto tu ne stima, MKV i Divx5/Xvid bi morao raditi po defaultu
![]() |
#306 |
Premium
|
edit: izgleda da sam rijesio misterij ![]() "Fixed. Copied contents of external disk (Maxtor) to PC hard disk, reformatted Maxtor as NTFS and copied files back. All files appear to play now. As I recall, the Maxtor was formatted (NTFS) on a Mac, so maybe that's the cause of the problem." Sjetio sam se da sam HDD na kojem su mi filmovi konvertirao (convert) iz FAT32 u NTFS. Izgleda da je tu neki zajeb, moram sutra napraviti clean format na NTFS valjda ce biti onda sve OK sa XVIDom... Evo mozda nekom dobro dode. Isprobao sam tako da sam film skopirao na USB stick (FAT32) i sve je OK. Zadnje izmijenjeno od: Veky.VGW. 05.12.2009. u 08:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jel ima netko kome je novi FW shebal WD, jel riješio to sam i kako, ili i on čeka WD da izda fix?
![]() |
#312 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Kaže na njihovim službenim stranicama: A small percentage of our users are experiencing a problem with WD TV Media Players when they update to the newest firmware release (version 1.01.12). We’re investigating the issue. Until we indentify the root cause, we’ve removed update version 1.01.12. If you’ve successfully updated to version 1.01.12 there’s nothing further you need to do. If you are experiencing any problems with your WD TV player, contact our customer service. As soon as we learn more we’ll post the information here. Small moje dupe, cijeli net bruji o tome... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne ne, sve mi je ok, kad sam updatao firmware, resetirao se i bez beda sam pogledao film. Ali me čisto interesira, ali je tko sam uspio popravit WD nakon što je ošo u qurac. Čuo sam da se javlja greška - krivi firmware, umetni USB s ispravnom bin datotekom, tako neš...
![]() |
#315 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Koji uređaj mi preporučujete za gledanje filmova isključivo sa eksternog harda ili usb sticka, znači bitno mi je samo da uređaj čita sve žive video formate i ništa više. Da li taj WD ili neki od blue ray playera ?
Abit AB9 Pro \\ INTEL E6300 1.86Ghz & CoolerMaster Gemini II + 2X Xsilence RedWing 120mm \\ G.E.I.L PC26400CL5 2GB \\ Sapphire 3870 TOXIC 512mb Seagate Barracuda 320GB 16mb SATA2 + 2x WD 500Gb, 16mb,SATA2 \\ DVD-RW SAMSUNG SH-W163A SATA & LITEON SHM-165S6S SATA LCD Asus PW201 20,1" \\ Antec P160 Aluminium \\ Enermax Liberty 500W \\ MX518 + func 1030\\ Potenciometar ZALMAN ZM-MFC1 plus, sreberni 5.25" |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Beaker
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
A skuplje stvarčice Popcorn, LG BD350/370/390, Xtreamer ....... Mislim da te zadovoljava WDTV. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Ima li WD TV Live podršku za EVO (HD DVD) datoteke ripane AnyDVD-om u foldere ili kao image? Postoji li neki sličan player da to moze odraditi, a da ne treba ciniti neke dodatne radnje? Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Jedno pitanje za znalce (ja nisam,pa ako može i odgovor za laika):Imam od prije par dana WD TV Live i htio bi ga ga bežično spojiti sa routerom Gigaset SX763 WLAN dsl,koji USB W.less se nađe kod nas a da ga WD podržava?Dali Gigaset SX763 WLAN dsl može komunicirat sa tim USB W.less adapterom,pošto u specifikaciji piše za njega da podržava 808.11 b/g, a USB W.less 808.b/g/n mrežu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#321 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Dali moraju i router i USB W.less adapter biti sa te liste,ili može samo USB W.less adapter? |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
.:legenda:.
Datum registracije: Dec 2006
|
Jučer sam kupio svoj primjerak. Jako zadovoljan. WD TV Live spojen je na NAS i odlično radi. Sada mi samo fali video materijala, pa ako netko ima nekakvu "pozivnicu" bilo bi super. Zadnje izmijenjeno od: cromiki. 13.12.2009. u 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Kralj je izdao firmware sa torrent klijentom, web serverom i ostalim čudesima ![]() http://b-rad.cc/1066/wdlxtv-live0-3-0/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
|
Stavit ću ga kad dođem doma. Jel itko do sad probao? Pije li to vodu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
|
Kako ukucavati url u tom slucaju? Sa osd tipkovnicom je muka i YouTube... btw. korisiti li itko Logitech Harmony sa WD TV Liveom? (da znam ima li smisla to kupovati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Za torrente mu se pristupa sa kompa preko httpa, evo uputa sa njegove stranice: How do I enable Deluge Bittorrent?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
evo ja sam stavio novi firmware. sve je isto zasada, koliko sam uspio pohvatat u ovih par minuta. nazalost, nemogu mu pristup preko http-a, iako je brad to slozio i navodno radi. zna netko kako da opet sflesham uredaj sa istim firmwareom? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|