|
![]() |
#1 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Preporuka do 500kn,Hvala!
Ne kuzim se bas u printere pa evo da pitam nekoga tko zna. Znaci curi za faks treba printer,ne treba biti u bojiali i moze,za ispis teksta i nacrta (gradjevina) uz uvjet da je boja jeftina .GLedam u vemilu nekakve laserske s cijenom od 500-600 kn,to se cini ok,ali nemogu naci cijene tonera za njih.Pase mi i inkjet printer sa povoljnijom bojom. Eto hvala vam unaprijed! P.S. do odprilike 500+ kn. Vidim da sad imaju i skenere vecina njih pa ako postoji takav nekakav a da je dobar slobodno preporucite!
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
http://adriatix.hr/A_PROIZVODI/A_pro...0DX%204450.htm http://adriatix.hr/A_PROIZVODI/A_pro...ark%20E232.htm |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Truth is out there!
|
Nasao sam ovaj: Epson Stylus SX115. Cini se ok,ne jedino ne kuzim ove boje. Vidim npr. crna boja kosta 20-30kn,a ove druge po 30kn. Sad negdje pise s cipom i bez cipa itd. sto to znaci? IMa li netko takav i kakve tocno boje stavlja,di kupuje i koliko kosta?
![]() |
#4 |
Banned
|
Colibri zamjenske u povratnoj ambalaži su ti 100 kn + PDV paket sve 4 boje. Kasnije je jedna uz povrat 30 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Al si naporan s tim. Od 182 posta, 182 su o kolibrićima. I tu i na njuzima gdje god koja tema o printerima i zamjenskim bojama, tu doleti i kolibrić. SX115 je ok ako ne printaš previše. Tinte se brzo troše, cca 100str., spor je za po3.14zdit, ali za nešto nezahtjevno je OK. Zamjenske tinte su ovdje u Vž (toner.hr) 26kn po komadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Truth is out there!
|
Evo kupio sam taj,valjda ce biti dobar,tip mi je rekao oko 130 stranica da printa s 1 bojom od 5,5ml,kupili smo jos jednu crnu od 13ml (40kn) koja je valjda za 300injak str,sve u svemu nadam se da ce sluzit!Hvala na svemu pozdrav!
![]() |
#7 | |
Banned
|
Citiraj:
5 ml Colibi tinte efektivno košta 5* 25/100 kn + PDV, a jedna stranica to što si dobio / 100. Ukoliko znaš za povoljniju varijantu. Javi. A ukoiko ti je spor onda uzmeš D120. Kalkulacija po otisku je jednaka. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|