|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Spajanje linije, PCa i monitora
Pozdrav! Nedavno sam kupio monitorcic SAMSUNG T260HD, kao i jos jednu linijicu... Problemi nastaju u spajanju monitora na liniju... Imam u 1 sobi 2 linije i 1 komp. U drugoj sobi 1 linija, tv i komp. Sve je medusobno spojeno. (znaci svaki komp moze na svaku liniju ic, kao i svaka linija na svaki komp itd itd...) Problem nastaje u spajanju T260HD monitora. Monitor ima Audio out, a pitanje je kako spojiti to. Glupo mi je gledati TV a da ne mogu slusati na 4.1 sistemu, nego iskljucivo na integriranim zvucnicima. Takoder bi trebalo biti moguce na sve linije i kompove spojiti monitor, no to je najmanji problem jer samo monitor treba spojiti na jednu od linija/na komp na AUX IN. Monitor ima opticki audio izlaz, a niti jedan komp/linija nema takav ulaz. Potreban mi je 3.5mm ili chich out. Odlicno bi mi dosao izlaz za slusalice, sto sam i probao spojiti. Kabel koji koristim ima onaj pozlaceni konektor i predebel je da bi usao u prikljucak za slusalice. Mislim, udje, ali na pola, preduboko je konektor u samom monitoru pa ne mogu do kraja spojiti. Da li da kupim obican, plasticni, manji 3.5mm konektor pa da preko njega spojim (glupo mi je sto ce bit otvoren taj poklopac sa strane za konektore), ili kako drugacije spojiti monitor, da audio out bude na obicnom chich ili 3.5mm konektoru, a ne na integriranim zvucnicima/optical out. Nadam se da ste me razumjeli... Hvala unaprijed svim odgovorima! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|