|
![]() |
#2851 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2852 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
@srale, probaj nešto (protu)argumentirati, radije nego da glumiš snoba, odnosno roba svojih uvjerenja, te teoretskih iskustava koje očito prevladavaju nad praktičnima. @roko, ono što je sigurno je da će ti se zvuk promijeniti s receiverom. hoće li biti bolje ili lošije, to se nadamo da češ podijeliti s nama ![]() BTW: ako misliš zvuk gurati u receiver preko HDMIa, provjeri da li će ti receiver u tom slučaju dati analogni signal na preoutima zbog nekih copyprotection shema. @fliko: prva liga! sad još 100cm+ TV umjesto monitora na toj slici i nema ti kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2853 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
Jos cu razmisliti ali sam ipak blizi uvjerenju da necu trositi 5k na taj receiver sad vec cu kupiti jedno posteno pojacalo kad bude prilika..ipak sam veci poklonik stereo zvuka, dok bi kupnjom AV receivera bilo logicno preci na 5.1 sustav sto me trenutno ne zanima.ali hvala svima na odg, dosta ste mi pomogli
![]() |
#2854 | |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2856 | |
Premium
|
@Flikoman, malo ti je to sve prenabito, ali s obzirom da si tek presao na stereo i s obzirom sta si prije imao, ovo je ok.. nego jel su ti stalci drveni ili se to meni cini? @medo Ja ne kuzim od kud tebi uvjerenje da sam ja snob? U biti da glumim snoba? I pusti ti moja iskustva teoretka i praktična, bolje obrati paznju sta pises, odnsono trkeljas. Jbte, Imagine se zbog tebe prebacio na Quadro transport ![]() Citiraj:
![]() @Rokoko, kao sto su ti i rekli, problem daljinca se moze kudikamo elegantnije rijesti nego kupovanjem AVR od 5 k kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2857 | ||
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2858 | |||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2860 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Ima pc i spojene zvučnike na to. To je dovoljno. Znači osim što je za muziku sigurno i filmove može slušat na tome tako da mi je ipak tamo primjerenije kad već nema posebne teme za slike. Mene iskreno boli k i ne smeta me, nisam tip koji je za potpuno stroga pravila foruma ali kad već neki opominju svako malo za svaku glupost onda zašto i ja nebi čovjeku pokazao ipak primjerenije mjesto za slike.
![]() |
#2861 |
Premium
|
Pa kako su ti vec i savjetovali, ako je sansui u dobrom stanju, prodas, dodas jos koju kilu kuna i vrebas nesto polovno, naravno sa daljincem. Ostaje ti dobar stereo sound, 5.1 ionako ne trebas, dobijes daljinski. Nego rokoko, moga bi nas malo bolje upoznat sa tim svojim sansuijem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2862 |
In Rainbows
|
Da to sam i mislio ![]() ![]()
![]() |
#2864 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Koliko ja pratim stvari radi se o sansuiju 9090 ![]() Baš sam jučer izvršio modifikaciju transporta stavljajuči ispod njega tri šiljka i uteg od 5 kila na poklopac osim što je to skoro ulupilo poklopac debljine aluminijske folije za zamatanje pečene kokoše , ne mogu reči da sam primjetio neku razliku. ![]()
![]() |
#2865 | |
Guest
|
Citiraj:
Sansui 9090 * Kontinuirana snaga: 4Ω do 8Ω 2x 120Watt i 2x 140 W * THD: 0.1% * Frequency response: 15-30000Hz * Veličina: 540 x 182 x 397 mm (ŠxVxD) * Težina: Approx 24kg http://www.audioreview.com/mfr/sansu...3_1593crx.aspx Eto, da skratim muke clanu rokoko. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2868 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2869 |
In Rainbows
|
Eto Flikoman mi je pomogao. http://members.elite-clan.org/raptus/hifi/ Tu su slike, stavio sam ih vec kad je ova tema tek bila otvorena... Nadam se uskorasnjem prelasku u gornji stan kuce pa ce i ovaj hifi dobit adekvatno mjesto, a isto tako i neki dobar stalak....
![]() |
#2870 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() |
#2876 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Odi u Bauhaus i kupi neki lijepi vulgaris polica nosač, prišarafi za stol i bok... Ovim "audijofilima" fakat možeš svašta uvaliti, od audijofilske svile za ispod kablova do audijofilskih stalaka za sluje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Uglavnom vidio sam jednom, kod meni bliskog audiofila stalak za slušalice, ali u obliku staklene glave (tipa ono u izlozima). Sada kako mi to izgleda jako efektivno, a neznam di da zbavim glavu ima li itko ideju? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
Premium
|
A jeste postali korisni, nema sta. Pa recimo da nije stvar samo kupiti nosač za policu i zašarafiti to u stol. Zelim da to na kraju i lici na nesto, a ne da bude nakarada na stolu. Posto nitko nema nikako prijedlog za gotovu kupnju, jel ima netko preporuku za stolara? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
http://cgi.ebay.com/5in1-Wireless-He...item4145e4695e S postarinom 11 baksa a kao bonus dobis i bezicne sluske ![]() Ili biraj http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trk...All-Categories
![]() |
![]() |
|
|