|
![]() |
#511 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ili windows loader i preko njega odredis koji hoces da ti pokrene, onda kad hoces drugi pokrenuti pri startu samo stavis recimo xp pa xp pokrene ako hoces w7 onda sedmicu pokrene ![]() EDIT: evo nasao sam ti link pa si malo procitaj http://www.sevenforums.com/tutorials...xp.html?filter[2]=General%20Tips
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
...poz, ja imam problem sa instalacijom 64bitne verzije Win7ultimate, instalacija dođe do pred kraj i onda se ekran zacrni i gore lijevo treperi crtica i ni makac..probao par puta i sve je isto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma nije samo Firefox u pitanju, tu su i Office programi. Otvorim recimo neku Excel tablicu, napravim neke promjene, hoću spremiti i onda kaže kao da nemam prava pa mi spremi u drugi file. Pokušam ponovo i onda spremi u onaj koji sam otvorio.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Imam problem sa Realtek High definition audio driverima. Skinuo sam najnoviju verziju koja podržava Win 7 i instalirao. U svim audio playerima koje koristim sam stavio za output Speakers (Realtek High Definition audio), kao prikazano na slici. ![]() Također je u control panelu namješteno kao default device isto to. ![]() E sad, problem je u tome što je kvaliteta zvuka zamjetno niža nego dok sam isto to koristio na XP-u, dakle zvuk nije cist kao prije (cak i na 320 kbs mp3). Guglo sam malo i vidio da nisam jedini koji ima taj problem, no nigdje nisam nasao neko rjesenje, vise puta sam unnistaliro i ponovo instaliro drivere i sl. Bio bih zahvalan na bilo kakvim novim saznanjima i pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
|
Citiraj:
![]() desno pise analog i kliknes di si "ubo" zvucnike slusalice ili nesto trece i podesis postavke kada kliknes na jednu od tih 5-6-7 mogucih rupa
![]() |
#520 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Muke po 7-ici
Prvo da navedem na cemu vrtim 7. pa cemo onda o problemu. - Gigabyte GA-MA78GM-S2H rev 1.0 - AMD Athlon 64 x2 5600+ - 2 x 1g kingmax mars 800 mhz (dual chanal kit) - Gigabyte ATI Radeon HD 3870 - Fortron 400w pnf - Pioneer DVD-RW (SATA) - WD6400AAKS (SATA) - Segate ST3250410AS (SATA) - OS Windows 7 64 (ver 7600) Naime error koji me muci je kernel power 41 63. Komp se restarta u jako glupim situacijama. Npr. pokrecem igru, nenadani restart (ko da sam stisnuo tipku reset), boota se i igru startam normalno, pokusavam instalirat program, isto tako, stisnem da komp ode u sleep, isto, cak se dogodilo i kad sam stisnuo da se ugasi, nenadani restart nakon windows is shutting down! Znaci te sve situacije nisu konstantne, nekada radi sve bez problema a nekad zezne, OS inace radi uredno, u windows okruzenju, surfanje ms office nikad nista. Prije toga je bio gore XP i sve sljakalo bez problema. Ti restarti su se poceli dogadjat odmah nakon ciste instalacije WIN-a, prilikom prvog ili drugog programa sta sam iso instalirat. Reintaliravao sam jedno 4 puta win, cak sam i pokusao sa drugom vezijom. Znaci nemogu precizirat kada i prilikom cega je restart posto je totalno nenadan i random. nadam se da netko ima kakav prijedlog. isti win mi na lapu rade idealno a lap je duplo slabiji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam jedan problem s kojim se već dosta ljudi sigurno susrelo pa molim rješenje. Prvi problem je bio kod bootanja, nije htjelo bootati win sa sata pržilice pa sam uštekao staru. Sad boota s nje, ali kad dođe do dijela Starting windows onda stoji vječno. To bi vjerojatno bilo zbog sata harda... Kako poštelati u BIOS-u da to rješim? Hard je postavljen na IDE. Ploča uredno prepoznaje sve uređaje. A problem mi se javlja i kod xp-a, nakon restarta u toku setupa također stane... Dobio sam novu ploču, a sad nemogu instalirat OS... Zadnje izmijenjeno od: simba. 09.12.2009. u 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nakon pocetnog (laganog) odusevljenja sa instalacijom i lakocom koristenja naspram XP-a (Vistu ne moram ni spominjat), pocele su moje muke po wirelessu. ![]() Krivac je famozni Siemensov USB Gigaset 108 adapter, koji je do sada radio bez ikakvih problema. Dapace, isti takav radi i dok ovo pisem na burazovom kompu. Problemi su: jacina signala se doslovno prepolovila, veza (s routerom) puca svakih par minuta, a od jucer sam poceo dobivati i BSOD-ove, a krivac je (c/p iz whocrashed): This was likely caused by the following module: athrxusb.sys Bugcheck code: 0xD1 (0x4A0, 0x2, 0x0, 0xFFFFF8800533BF64) Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Dump file: C:\Windows\Minidump\121009-36270-01.dmp file path: C:\Windows\system32\drivers\athrxusb.sys product: Driver for Atheros Wireless USB Network Adapter company: Atheros Communications, Inc. description: Atheros Extensible Wireless LAN device driver E sad, posto su driveri jedini koje sam nasao na Siemensovoj stranici stari skoro 2 godine i namjenjeni Visti, a Win 7 nije nasao nikakvu alternativu, kaj da radim? I Ima li netko na forumu isti taj wireless adapter na sedmici bez ovih problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
na 15-toj stranici Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, fala na odgovoru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Istrian Lifestyle
|
a gle.. probaj kao sto je vuco meni rekao,na silu mu ih gurni,mozda ti proradi kako treba.. ja nisam bio zadovoljan s njim duze vrijeme,jako slabo je lovio signal i pucala mi je cesto linija pa mi nije zao 150 kuna kojih sam dao za novi wifi. eto,nadam se da sam te bar malo utjesio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Premium
|
neki dan sam stavio wirles stick koji kod brata bio na xp-u sam postigao najvise oko 337kb/s a kad sam stavio na w7 dobio sam oko 520-525 kb/s tako da mi cak i bolje radi uz neke dodane update-e
![]() |
#529 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ostaje mi sam jos jedno...jel mozda znas (ili bilo tko drugi) postoji li opcija u sedmici ko u XP-u, da sam odaberes kak/od kuda ces podesiti wireless? Mislim da se zvalo nes tipa "let windows manage my wireless adapters" pa si mogao stavit kvacicu, ili ju maknuti, ak si imao zasebni program (kao sto ga ima ova siemensova kanta). Jer si nes razmisljam, mozda tak uspije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Znam da 5min rada nije nekaj, no sad sam ga ukopčao. Jest da je signal malo slabiji nego je bio na XP-u (jednu crticu manje), ali ne prekida i radi normalno.
![]() |
![]() |
#537 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nakon sto instaliram jednu od ove dvije stvari(catalyst 9.11 ili 3dmark 06) pocinje mi se javljat vec spominjani problem nakon restarta: windows explorer has stopped working do sad nisam znao zasto mi se javlja taj problem,skuzio sam sada nakon sto sam instalirao drivere i 3d mark ima li tko ideju kako to rijesit i koje driveri sigurno rade bez da ovako zahebavaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
instalirao sam windows 7 i sve radilo mjesec dana... od neki dan imam ovaj problem... naime, kad zelim neku sliku spremiti na komp primjer sa facebooka, desni klick save as i na desktop javi mi "THERE ARE NO MORE FILES", a nisam sad lud da ne znam spremiti spremio sam ih milijun na takav nacin... npr upalim notepad upisem u njega nest i zelim spremiti bilo gdje javi mi isto "THERE ARE NO MORE FILES". Jel imao netko sličan problem... U control panelu sam defaultovao folder options no nije do toga... LJUDI POMAZITE... kontam da stavim cd od 7 i ponovo onstaliram preko ovog vec postojeceg... da li ce se sta shebati |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Istrian Lifestyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|