|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
eBay verifikacija
Prvo pozdrav svima. Nadam se da je neko vec prosao moje muke i da ce mi znat pomoc. Kupovao sam neke komponente preko eBay-a. Tocnije eBay.de. To mi je trebala bit druga kupovina preko njih. Narućivo sam od firme koja ima rate cca99.99%. E sad sve je islo 5 dok nisam probio oko 300eura. Tada mi je eBay blokirao daljnju kupovinu i traži da se verificiram tako da ih nazovem na sljedeći broj: 0900 1 46 32 29 E sad lupam glavom o zid a taj broj nemogu dobit. Izguglo sam da je to broj bas za eBay.de. Panjevi iz podrške t-coma nemaju pojma. Pokušao sam: 0900 1 46 32 29 0049 0900 1 46 32 29 0049 900 1 46 32 29 stalno isto ..birali ste broj koji se ne koristi... ![]()
![]() |
#2 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
probaj pozivni 0041 jer taj broj sto trebas nazvat je broj od ebaya u Svicarskoj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo da ne otvaram novu temu sa imenom eBay,...zanima me kako to sve opce funkcionira i da li je sigurno kupovati na eBay-u? Nasao sam par kvalitetnih stvari koje me zanimaju pa ne bih sada htio srljati i izgubiti novac, a i zivce. Hvala unaprijed.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |