|
![]() |
#241 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Meni je Finska i Australija u CMR2 bila nenadmasna. Pogotovo onaj dio uz prugu u Australiji kad je cesta puna grba i jaraka. To treba biti pravi faker i projuriti u punom gasu bez rollanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Istina! Također je bila fora i švedska radi snijega! Dirt-u jedan veliki minus što nema staze na snijegu... Mislim da bi s takvom grafikom perfektno izgledala.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Uuuu sjećam se toga ko da je jučer bilo. Ravna linija ali sa dve tri skakaone praktički nako ćega slijedi zavoj pod pravim kutem lijevo i stup na samom ulazu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
LateralusX
|
sinoc mi nikako nije uspijevalo uploadati replay ![]() evo ga sad sa zakasnjenjem ![]() DiRT2 - Velebitska avantura, Croatia, 1:43:34, Subaru Impreza STi Group N |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Eh, dvojka...ja se najviše sjećam CMR4 i 05 izdanja, iako se ako me pamćenje ne vara radi o više-manje istim stazama. Australiju sam volija, Finska/Švedska, gdje je ono već bija snijeg, led mi nikad nije bila problematična, one cestovne staze Italija i Španjolska ako se ne varan, san uvik rastura, dok su mi problematične redovito bile V. Britanija i jebeni Japan, u CMR5, najgori reli definitivno, monsumska kišurina po blatu i šumi ![]() Nego da se vratim na DIRT, sjeba san sejove...ne pitajte kako:facepalm: Sad lagano ispočetka ![]()
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Imam dva pitanja: dali se sa prelaskom igre otključavaju kakvi novi auti, gledam one koji su bili tamo na početku i svi manje više imaju jednake performanse, i je li moguće negdje u izbornicima slušati muziku kao npr. u pesu?
![]() |
#250 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=HPdS8...eature=related 1:40...
![]() |
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ah, ne mogu i ja ne spomenut CMR2... Polovicu staza mogao bi ovog trena u glavi proći s detaljima na high ![]() Nije loš ovaj DIRT2 ali nije to onaj stari CMR koji se već nakon trojke počeo gubit. Nakon CMR2 nisam odigrao niti izbliza tako dobar relly, ni RBR mi nije bio blizu.
![]() |
#252 | |
LateralusX
|
Citiraj:
![]() drugo, replay kretanja auta traje 1:43s najmanje (krene nakon 2-3s videa a zavrsi stazu na 1:46), ima jos jedan njegov video, u kojem tvrdi 1:41, ali isto nista od vremena u igri, a replay traje duze... ![]() pogledaj koliko traje replay kod mene... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
muimerP
|
Hm, nisma bas siguran, a i nisam bas negdje primjetio da je "ubio" zavoj da mi skine 3 sekunde sa mog vremena. Al dobro...skinem ja i to 1:40 ![]()
![]() |
#257 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ovaj video od slovenca djeluje brzo, ne vjerujem da kenja, a uostalom zasto bi? jedino ak je patetik neki :f |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | ||
LateralusX
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
muimerP
|
Citiraj:
![]() Da nebi ja jos tu bio najslabiji a započeo sam borbu, budem sutra onda ispod 1:41 odrufao, pa bude se ekipa malo nafrizirala ![]() inace, mislim da je ono moguce 1.40 od slovenca, jer fkt mi se cini da je brzo, a i vjerojatno na Time trial-u vozi pa si namjesta setup ![]() p.s. Gile - dobro si ga naguzio, meni je najveci problem rucna... ![]()
![]() |
![]() |
#264 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: mislav_os. 10.12.2009. u 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
šteta sto nema nijedna snijezno-ledena staza i da barem ima recimo neki legendary mod primjerice audi quattro i pikes peak trka ![]()
![]() |
#266 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Ali nisam zadovoljan, iz priloženog se vidi da sam svratil u šumu po drva ![]() Edit: ovo razbijeno naprijed je posljedica jednog kamena koji je smetao na sredini ceste ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo neću za prvu ruku puno spustit tek tolko da se da zaspamat tema ![]() 1:41:24 http://www.imagesforme.com/show.php/...1100035563.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Fino fino svaka čast dečki ide vrijeme dole ![]() Ma može se ici ok 1:40 bez problema, recimo u prvom hairpinu ako ga dobro ga prođem mogu ići sec brze, no onda se spucam negdje dalje na stazi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ajme, malo je OT al u vezi igre tako da mslim da nam nece mod uzet ovo za zlo ![]() Ugl., ekipa ubija, ja idme sad odvozit, jucer nisam ispod 1.45 mogao...hairpinovi ne da mi neidu, u 1. brzini prolazim ![]() ![]()
![]() |
#270 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imam jedno pomalo smijesno pitanje, ali mene malo zabrinulo, pa evo: Kad zavrsim utrku, onda dodju oni natpisi sa vremenima, bla, bla... E uglavnom, kad taj natpis ono kao padne na podlogu i uradi "bum", meni slika nekako bljasne crveno i plavo i pojavi se kao neka distorzija. Nekad se to desi i u igri kad udarim autom negdje. Jel to neki "feature" igre ili da se zabrinem? Konfa je iz "moj komp" i sve ostalo radi kako treba na 1280x1024, ultra postavke. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|