|
![]() |
#2585 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A uopce se ne moze (barem kod mene) napraviti reload zapne uvijek dole na "Connecting to ad.hit.gemius.pl..." i reloada beskonacno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2589 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
mozda bi se onda bunili korisnici ogranicenih paketa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
a čemu učitavanje, ionako na mahove sporog foruma, postova s par megi slika u njima? Da svi korisnici znaju/mogu/naprave obradu slike i stave je u neku OK veličinu nema problema, pa makar i neka slika bila i par megi. No, što reći kad ti opali skrinšot od CPU-z i prikači direktno u post a slika ima megu ili dvije? A može normalno stati na 20kb? Pa onda netko quota tu sliku, pa netko drugi njega itd. Nije baš ni to razumno, ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2591 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Da ne kažem kako je to sranje na laptopima i sl, kad ih ubije i razbije layout ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 | ||
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Vjerujem da je 50kb ipak premalo za današnje standarde. Ajde barem 200kb jer se u to uz neku kompresiju da ugurat jednostavniji png ili kompresiraniji jpg. Nastavak u sljedećem quoteu. Citiraj:
Također povrh svega postoji jednostavan mod na vBulletinovoj stranici koji omogućuje korisnikov odabir da li želi gledati IMG tagove, avatare ili potpise. Sve slike mu može prebaciti u čiste linkove po potrebi, ako on to odabere. Predlažem stvarno da se o tome razmisli. Nije nikakav problem implementirati. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
U čemu je kvaka? Na temi funny pics napišem "LMAO" sve velikim slovima a forum stavi samo prvo veliko slovo i ostalo malo. Isto tako smajlić ![]()
![]() |
#2595 |
The Last Akkadian
Datum registracije: Apr 2008
|
Pozz. Moguce da se netko vec javio na ovu temu... Ovo sam vec prije skuzio, palo mi na pamet da se ipak javim. Naime, kad odem na neki svoj thread, kliknem dolje na Edit, pa mi se post otvori u prozoru za "brzi" edit (znaci, editiram u njemu, ne idem na "Napredno"), i kada spremim, ispod nicka mi nestane "Moj komp" i onaj dropdown trokutic za njega. Probao sam ici na "Napredno" i kada sejvam ili odustanem, da me vrati na taj isti thread, "Moj komp" je ipak tamo. Btw, ovo mi se dogadja u Firefoxu, koristim v3.5.5 (mada je isto bilo u svim verzijama do sada). Sretno i Thnx.
![]() |
#2597 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Pozdrav! Mene muči jedan problem... Naime, preko Firefoxa ne mogu napisati post. Napišem nekaj u box ali dok stisnem "pošalji brzi odgovor" pokaže mi poruku da mi post treba imati minimalno 3 znaka. Na svim ostalim forumima nemam takvih problema. EDIT: skužio sam da mi niti neće pokazati konfu pod "Moj komp". Čudno... Izbrisao sam cache, history, cookije itd. Preko Internet Explorera ide (kao što vidite) no Vatrena Lisica jednostavno odbija poslušnost.
![]() |
#2599 |
Omicron Alpha resident
|
Da, uključen je. Evo, skužio sam da mi ne rade niti alati za obradu teksta niti smajlići. EDIT: Niti Edit opcija ne radi ![]() Trenutno sam prisiljen koristiti IE zato što na njemu radi. Pretpostavljam da trebam reinstalirati JavaScript (ako je to moguće).
![]() |
#2601 |
Omicron Alpha resident
|
Imam nod32. Očito da je reinstalacija jedino rješenje... ![]() EDIT: reinstalacija je pomogla, sad radi normalno ![]() Hvala na pomoći!
![]() |
#2603 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Hyperlink za profil u sklopu "Pozdrav, De5tr0yer"
Evo, palo mi je napamet, pošto dosta često tražim svoje teme koje sam otvorio a nisu na prvim stranicama podforuma da se ubaci u nick gore desno, gdje piše meni "pozdrav, De5tr0yer" da De5tr0yer bude hyperlink na moj user profile (kao da idem na članovi, pa search, pa klik na to). Onda lagano tamo dalje kliketnem prikaz svih tema koje je započeo JA. Tu pak povlačimo lagano i popravak prikaza user profila, tj. onih par "sitnica" koje nedostaju. Možda je post malo u narcisoidnom duhu, al to mi je porastao ego sad u predbožićnom razdoblju pa ono ![]()
![]() |
#2604 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Brzi izbornik->moj profil nije dovoljan?
![]() |
![]() |
![]() |
#2605 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
pusti search... imaš na dnu foruma popis online članova, i svakome je njegovo ime PRVO u nizu. ![]() klik i vidi čuda, ista stvar kao i ono što ti želiš ![]() a ako ideš jako često, pa napravi si bookmark na http://forum.pcekspert.com/member.php?u=4637 i klikni ravno na njega
![]() |
![]() |
#2607 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2609 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Oba rješenja postoje, ali su mi neintuitivna... Ili moram skroz na dno stranice ili moram gađat u javascript izborniku što želim. Jebiga, da (opet) povučem paralelu sa XSom gdje je to tako riješeno?
![]() |
![]() |
|
|